current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact

Дигитално обучение - В диалог с бъдещето

Като водещ партньор в компетентността по техническите теми, TÜV Rheinland комбинира своята дидактична и техническа експертиза, за да предложи на корпорации и частни лица, ефективно бъдещо обучение за работния свят на утрешния ден.

Системите за управление на дигиталното обучение за персонализирано развитие на компетентност гарантират съвременно и опростено изживяване за потребителя, бърз достъп до управленски функции и ясен запис на целия ход на обучението за всеки потребител - с лесно разширяване до международните стандарти.

В допълнение решенията за дигитално обучение отразяват настоящото поведение на потребителите, така че да бъдат гъвкави, интуитивни при избора си и географски независими. Друга наистина силна страна на решенията за дигитално обучение е в интерактивността, т.е. в обхвата на социалния обмен и, в зависимост от формата, буквално в потапянето на потребителя във виртуална реалност. Всички тези аспекти наистина увеличават ефективността на обучението.

Не спирайте да мечтаете

„Всичко започна с първата ми игра. След това открих игровите конзоли, а след това и компютрите. Така че, мисля, винаги съм била с дигитално мислене. Това ми стана ясно и от препочитанията ми за обучение. Исках да уча винаги и където ми е удобно - идеалният вариант би бил онлайн. Онлайн курсовете за обучение на живо по теми, като защита на данните, предлагани от ТÜV Rheinland Академия, бяха наистина подходящи за мен.

Когато изискванията нараснаха в моят отдел и екипът трябваше да се обучи в кибер защита, успяхме да решим проблема дигитално. TÜV Rheinland Академия ни посъветва при избора на подходящата форма за обучение и след това ни предложи съдържание, което удовлетвори нашите изисквания. Дори колегите на други места бяха впечатлени от резултата и успеха на това обучение”
Джейн П., отговорник по съответствието

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Техническо ноу-хау– от практици за практици

Компаниите се възползват от нашите предложения за дигитално обучение, форматът и съдържанието на което могат да бъдат персонализирани, за да отговорят точно на нуждите на целевата публика. Това подпомага бъдещото обучение по съвършено нов начин. Ето няколко примера как нашите решения за дигитално обучение могат да се използват от клиентите ни по цял свят за успешно предлагане на бъдещо обучение:

 • Ефективно експертно обучение при използване на шлемове за виртуална реалност
  Служителите на RWE Power AG вече могат да управляват колесен екскаватор навсякъде и по всяко време - без тежко оборудване. Това стана възможно благодарение на дигиталната кабина, разработена от TÜV Rheinland Академия, в шлем за виртуална реалност.
  Научете повече
 • Симулирайте срещи с клиенти в специален свят на обучение
  В света на основаващото се на игри обучение, програмиран специално от TÜV Rheinland Академия за Baiersdorf AG, служителите могат да придобиват необходимите им технически познания по определен от тях начин. При срещи за консултация с виртуални клиенти можете да надградите и затвърдите познанията си.
  Научете повече
 • Предлагане на ноу-хау чрез онлайн видеоклипове
  BPM&O предава познания относно управленските процеси и организационното развитие. В основаващи се на видеоклипове онлайн семинари, създадени заедно с TÜV Rheinland, те презентират услугите си на потенциални клиенти по професионален начин.
  Научете повече
 • Предаване на експертиза чрез решение за електронно обучение и системата за упрaвление на обучението на TÜV Rheinland
  С цел разширяване на познанията относно темите за защита на информацията и защита на данните, CLAAS разчитаха на решения за електонно обучение и на системата за управление на обучението от TÜV Rheinland Академия, за да предадат небходимите знания.
  Научете повече
 • Интеграция чрез виртуално пътешествие в работния свят на Германия
  За да подпомогне разбирането на пазара на труда в Германия, TÜV Rheinland Академия създаде виртуално пътешествие в ежедневния работен живот и професионално обучение. Целевата група на Goethe Institute са току що емигрирали лица от третия свят.
  Научете повече

Кога ще можем да работим за Вас?

 Предлагаме безплатна консултация.

Предлагаме безплатна консултация.