current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact
Personnel certifications are also high-value items for companies. Learn why customers opted for PersCert TÜV.

PersCert TÜV –Партнорът на Ваша страна: Горди сме с успеха на нашите клиенти

По отношение на компетентността и безпристраността, сертификатите на PersCert TÜV имат отлична репутация по цял свят. За компании, асоциации и образователни институции, те представляват убедително доказателство за придобиване на компетентност, изграждане на доверие и отваряне на възможности.

Ето защо техният брой расте.Знаете ли, че всяка година не по-малко от 30 000 души по целия свят придобиват индивидуален сертификат от PersCert и след това постигат своите цели по отношение на личното си развитие? Не спирайте да мечтаете и научете как други са успели да сбъднат мечтите си.

Не спирайте да мечтаете

"Още от дете се чудех какво ли би било да стана кранист ...Прекарвах часове с детския си кран, премествайки неща от точка А в точка Б. Като младеж успях да превърна това в реалност, а сега - в моя професия. С помощта на международно признатите сертификати за персонал от TÜV Rheinland PersCert успях да сбъдна мечтата си.”

Джон М., кранист

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Сертификация на персонал - стратегически инструмент за устойчиво управление на успех

Сертификацията на персонала е особено ценна за компаниите. Ето няколко примера защо клиентите са решили да се възползват от PersCert TÜV и как използват сертификатите на персонала в широк кръг дейности в техните компании.

 • Глобално признат стандарт за качество на обучаващия
  С помощта на сертификцията на персонала Jungheinrich AG гарантира еднакъв стандарт за качество на своите обучаващи по целия свят - което на свой ред защитава високите стандарти на техните курсове за обучение на служители.
  Научете повече
 • Гаранция за качество в строителството
  PCT Performance Chemicals продава уникален продукт, който налага високи изисквания по отношение на слоевете на замазката и техническите ръководители на строителните обекти. За тази химическа компания сертификацията на персонала е важен инструмент при наемането на работа на талантливи млади хора.
  Научете повече
 • Академични постижения с независим статус
  Universidad Internacional de La Rioja (UNIR) повиши нивото на своите курсове със сертификация на персонала от PersCert TÜV. С тези сертификати, които са признати в света на бизнеса, участниците могат да се възползват от ясно конкурентно преимущество пред своите колеги.
  Научете повече

Контакт