current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:

PersCert TÜV –Партнорът на Ваша страна: Горди сме с успеха на нашите клиенти

По отношение на компетентността и безпристраността, сертификатите на PersCert TÜV имат отлична репутация по цял свят. За компании, асоциации и образователни институции, те представляват убедително доказателство за придобиване на компетентност, изграждане на доверие и отваряне на възможности.

Ето защо техният брой расте.Знаете ли, че всяка година не по-малко от 30 000 души по целия свят придобиват индивидуален сертификат от PersCert и след това постигат своите цели по отношение на личното си развитие? Не спирайте да мечтаете и научете как други са успели да сбъднат мечтите си.

Не спирайте да мечтаете

"Още от дете се чудех какво ли би било да стана кранист ...Прекарвах часове с детския си кран, премествайки неща от точка А в точка Б. Като младеж успях да превърна това в реалност, а сега - в моя професия. С помощта на международно признатите сертификати за персонал от TÜV Rheinland PersCert успях да сбъдна мечтата си.”

Джон М., кранист

Сертификация на персонал - стратегически инструмент за устойчиво управление на успех

Сертификацията на персонала е особено ценна за компаниите. Ето няколко примера защо клиентите са решили да се възползват от PersCert TÜV и как използват сертификатите на персонала в широк кръг дейности в техните компании.

 • Глобално признат стандарт за качество на обучаващия
  С помощта на сертификцията на персонала Jungheinrich AG гарантира еднакъв стандарт за качество на своите обучаващи по целия свят - което на свой ред защитава високите стандарти на техните курсове за обучение на служители.
  Научете повече
 • Гаранция за качество в строителството
  PCT Performance Chemicals продава уникален продукт, който налага високи изисквания по отношение на слоевете на замазката и техническите ръководители на строителните обекти. За тази химическа компания сертификацията на персонала е важен инструмент при наемането на работа на талантливи млади хора.
  Научете повече
 • Академични постижения с независим статус
  Universidad Internacional de La Rioja (UNIR) повиши нивото на своите курсове със сертификация на персонала от PersCert TÜV. С тези сертификати, които са признати в света на бизнеса, участниците могат да се възползват от ясно конкурентно преимущество пред своите колеги.
  Научете повече