current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact

Професионални курсове за обучение – Партньори за техническа компетентност с марката „Произведено в Германия“

TÜV Rheinland Академия e водещ компетентен партньор за особено важни технически проекти. В клоновете по света ние предоставяме добре обоснован и ориентиран към бъдещето опит от реалния свят. Нашите новаторски решения в обучението - от курсове за индивидуално обучение, до персонализирани концепции за развитие на персонала - се използват от 300 000 участници всяка година, включително организации и частни лица, за да бъдат подготвени за бъдещето. На всеки две минути възпитаник на TÜV Rheinland Академия започва своя път като професионалист.

Не спирайте да мечтаете

Справки за обучението

"Направих първите си роботи като 6 годишна – от Lego. След това открих, че се интересувам най-вече от компютри. В допълнение към моето образование, значително разширих познанията си чрез електронни и присъствени обучения в TÜV Rheinland Академия. С този начален интелектуален капитал успях да изпълня мечтата си като главен технически директор на собствената си компания. Като собственик на комапния, TÜV Rheinland Академия са наистина правилният партньор за мен, за да съм сигурна, че моят екип ще разполага с необходимите експертни познания."
София Н., Главен технически директор на собствения си бизнес;

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Техническо ноу-хау– от практици за практици

Компаниите се възползват от персонализинраните ни продукти за обучение, в които съдържанието се дефинира според конкретните нужди на организацията. По-долу са дадени някои примери на обхвата от съдържание при нашите сесии за обучение на място, които можем да предложим по заявка на място, във Вашата компания, или в някоя от нашите общо 150 локации в 26 страни по целия свят:

 • Попълнете знанията по отношение на защита на данните
  Enchanted Kingdom Inc.е първият и единствен развлекателен парк във Филипините. С обучение на място от TÜV Rheinland Aкадемия успя последователно да попълни познанията си по темата за защита на данните.
  Научете повече
 • Защита за техническия персонал на място
  Германската агенция за развойна дейност, Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), се ангажира в инфраструктурно развитие в Тунис. Заедно с TÜV Rheinland Академия, като компетентен партньор в областта, те организираха обучение за фотоволтаични инсталации на място.
  Научете повече
 • Подсилване на oсновните компетенции в целия екип
  Какво означава качеството и как работи системата за управление на качеството? Заводът на VW в Шанхай трябва да обучи много служители по тази тема. Научете как TÜV Rheinland успешно провежда това обучение с микс от електронно обучение и семинари на място.
  Научете повече
 • Приложете уверено съответствието с ISO-стандартите
  Много университети в Румъния планират курсове за магистърски степени, в съответствие с пазара на труда, за работещи според стандартите на индустрията изпълнители. Експертите на TÜV Rheinland Академия и PersCert TÜV осигуриха напътствия, включително хармонизиране на тези програми за техническо обучение с юридическата рамка в страната.
  Научете повече
 • Обучение за обучаващи
  Националната служба за обучение (Servicio Nacional de Aprendizaje - SENA) в Колумбия иска да увеличи равнището на заетост и конкурентоспособността на страната. За да предоставят оптимални услуги, лекторите първо преминаха разширено обучение. Научете как TÜV Rheinland Академия помогна за наличието на висококачествени професионалисти в обучението.
  Научете повече
 • Национално обучение по безопасност
  Разпространената в цяла Португалия логистична мрежа на веригата супермаркети Mosqueteiros имаше нужда от обучение в областта на безопасността при работа. Прочетете как TÜV Rheinland Академия успя да направи процесите в склада по-безопасни с обучение в цялата страна.
  Научете повече
 • щита на качеството на продуктите
  Empresas Carozzi SA е водещ производител на храни в Чили. TÜV Rheinland Академия обучи местния управленски екип в прилагане на последните глобални стандарти на BRC за безопасност на храните.
  Научете повече
 • Хармонизиране на софтуерната среда
  За да подобри процесите си, CEMEX, един от най-големите производители на строителни материали в света, мигрира стандартната си софтуерна среда към Office 365. TÜV Rheinland осъществи обучение и поддръжка на 440 000 служители на повече от 50 места по света.
  Научете повече

Кога ще можем да работим за Вас?

 Предлагаме безплатна консултация.

Предлагаме безплатна консултация.