current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact

TÜV Rheinland Академия – Нашето наследство и нашата мисия.

Имаше време, през което липсата на професионална квалификация би могло да Ви коства живота - например, ако сте работили като огняр в края на 19 век. Технологията на парните котли е двигател на икономическо развитие по онова време, но също представлява и значителен риск за живота и крайниците. Мощните експлозии на парните котли са темата на деня в началото на Първата индустриална революция.

Само след създаването на асоциацията за проверка на парните котли, наричана Dampfkesselüberwachungsverein (DÜV) , а по-късно TÜV Rheinland, инцидентите стават значително по-редки, тъй като експертите редовно проверяват техническото състояние на парните котли и на свой ред обучават други в правилната им поддръжка и работата с тях.

Какво ни прави различни.

Да се предлага компетентност по отношение на последните новости преди 140 години е не само ключов фактор за по-безопасна работа, но също и нов път към просперитет и обновяване на възгледите. В края на 19 век вече сме пионери в областта на професионалното обучение.

Днес, вече не парните котли определят основните ни умения. Вместо тях IT и дигитализацията оказват значително влияние за промяна на бизнеса, обществото и всеки индивид.

Броят на свързаните с Интернет устройства се увеличава по-бързо от нарастването на населението на света, дори днес повече устройства, отколкото хора се свързват помежду си. "Интернет на нещата", мрежoвите устройства или Industry 4.0 са начините, чрез които се изразява тази динамична промяна.

Вече е ясно, че много от днешните учащи се по-късно ще имат професия, която все още не съществува. Интернет на нещата, автоматизацията и системите за изкуствен интелект ще създават роли, които изискват напълно различни умения и компетентности, които дори не можем да си представим сега.

Кой ще борави с това технологично развитие? Днес повече от всякога се търсят технически професионалисти, които могат активно да формират бъдещето и напълно да го управляват и защитават.

Нашата мисия: да подпомагаме техническото развитие, да защитаваме хората и средата - чрез техническа компетентност.

Няма да се справим без експерти, без подходящо обучен технически персонал, осбено когато автоматизацията и изкуственият интелект се развиват все повече. Да разполагаме с експерти е от ключово значение при разработването, управлението и дефинирането на влиянието на технологията.

МАРКУС ДОМ, ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА TÜV RHEINLAND ACADEMY & LIFE CARE

TÜV Rheinland се занимава с безопасността на хората, технологията и околната среда повече от 140 години. Като доставчик на услуги за тестване, нашата мисия е да подпомогнем прогреса и да защитим хората и средата от негативните влияния на технологията.

Техническата компетентност и познания са важни - като доставчици на цялостни услуги и гледащи в бъдещето специалисти по обучение, сме мотивирани от нашата амбиция. С нарастващото развитие на автоматизацията и изкуствения интелект се нуждаем от експерти за разработване, управление, дефиниране и предпазване при използването на тези технологии, с техните влияния.

Маркус Дом, изпълнителен вицепрезидент на TÜV Rheinland Academy & Life Care
Маркус Дом, изпълнителен вицепрезидент на TÜV Rheinland Academy & Life Care

Разполагаме с обширен опит в непрекъснатото подобряване на техническата компетентност на организации, екипи и отделни лица - чрез насочена квалификация и систематично управление на компетентността. Ориентирали сме предложенията си според настоящите нужди така, че да са насочени към динамиката на предизвикателстватта на днешния и утрешен ден, с отчитане на пулса на пазара, за да можем да предложим правилни решения точно навреме.

Възползвайте се от нашия опит, както и от изчерпателната ни база от ноу-хау, изпълнени при германско качество, глобална репутация и достъпност в близост до Вас, където и да се намирате по света.

Запазете преимуществото да бъдете компетентни заедно с нас - чрез независимо доказателство за квалификация и международно признати програми за сертифициране и стандарти от TÜV Rheinland.

TÜV Rheinland Академия – Вашият партньор за отлична техническа квалификация
Контакт