current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact

Онлайн обучение - нашето решение въпреки коронавирус

Социалното дистанциране в момента е в центъра на вниманието на всички нас - възможно най-малко контакт с другите, за да се забави разпространението на вируса.

Но: По-нататъшното ви образование не трябва да страда от това. С нашите дигитални предложения за обучение можете да продължите образованието през това време, като се придържате към всички препоръки за действие.

За нашите теми за професионално обучение са налични няколко онлайн опции.

  • Е-обучение: Електронното обучение е независими онлайн обучене, в което можете да участвате по всяко време на деня. Учебното съдържание се предава чрез видеоклипове, текстове и графики. Освен това, интерактивните компоненти и задачи осигуряват преноса на знания. Предимство на електронното обучение е, че можете да учите индивидуално със собствено темпо.
  • Обучения онлайн на живо: Обучения онлайн на живо или също наричани уебинари са виртуални обучения в класната стая. Те се провеждат като семинар в класната стая в определен график. Вие обаче сте гъвкави по отношение на местоположението и можете да участвате онлайн отвсякъде. С помощта на платформа участниците и обучителите се свързват във виртуална класна стая. За онлайн обучение / уебинар на живо, всичко, от което се нуждаете, е компютър / лаптоп или мобилно устройство със стабилна интернет връзка и слушалки с микрофон. Предимство на онлайн обученията или уебинарите на живо е, че можете да взаимодействате с обучителя и участниците. Можете да зададете на лектора вашите въпроси или да обсъдите с другите участници, подобно на класическо обучение в класната стая.
  • Онлайн изпити: Онлайн изпитите са дигитална форма на оценяване. С помощта на онлайн инструмент сертификационните изпити могат да се правят сигурно и онлайн независимо от местоположението. В насрочен ден и час изпитваният и изпитващият ще бъдат свързани чрез лаптоп / компютър. Докато изпълнява изпитните задачи, изпитващият ще ръководи и наблюдава изпитвания. Единствените изисквания са интернет връзка, камера, микрофон и затворено помещение.

Ние обобщихме всички наши дигитални курсове за вас.

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Ефективни концепции за разширено обучение за Working World 4.0

Служителите с умения са най-важният фактор за продуктивността в съвременното, основаващо се на познанието общество, за да се постигне успех в частните предприятия и обществената администрация. В Working World 4.0 обаче познанието се разпространява и губи стойност по-бързо от всякога, което води до изключително динамично движение в процесите и работните светове. За да бъдат подготвени за бъдещето, организациите не могат да избегнат още по-голямото съсредоточаване на вниманието върху обучението в сравнение с миналото.

Концепцията за професионално обучение (обучение за напреднали) трябва да взема предвид конвенционалните и новаторски формати на обучение и да дефинира стратегията за обучение, както и индивидуалните мерки по отношение на специфичните нужди на организацията. Експертите от TÜV Rheinland Академия са запознати с всички достъпни формати за обучение и ще бъдат щастливи да Ви напътстват в разработването на най-подходящата стратегия за създаване на точните за Вашата целева група решения за обучение. Освен това ще Ви осигурим поддръжка при внедряването на Вашата (съвременна) концепция за обучение. Възползвайте се от повече от 20 години опит на пазара на продукти за обучение.

Empowering technical competence – За професионалисти в практиката

Запознати сме отлично с виртуалната и подобрена реалност, както и с останалите дигитални форми на обучение.

Няма две компании, които да си приличат напълно. Ето защо при нас индивидуалните консултации са с най-висок приоритет. Нашите експерти по обучение и ръководителите на проекти ще Ви подкрепят в превръщането на Вашите бизнес цели в специфични стратегии за обучение. Ще бъдем Ваш партньор от концепцията до внедряването на персонализирани решения за обучение. Ориентирани към целевите групи и целите на използването, предлагаме точното решение за Вас. Заедно решаваме дали съдържанието да бъде съобщено чрез игра (игрофикация), линейно, т.е.под формата на уеб базирано обучение или чрез технологиите на подобрена или виртуална реалност.

Между другото, можете да получите безплатно от нас анализ на първоначалните Ви нужди. Свържете се с нашите експерти и можем да започнем още днес.

Стандартно онлайн обучение или индивидуално съдържание. Ще ви помогнем да изберете правилната стратегия за обучение.

Медии и дидактика

Медии и дидактика

Дидактика: Никога преди технологичните опции не са давали толкова разнообразни възможности, както днес. Обучението може да бъде забавно (отново)

TEOX

TEOX

Подобрете безопасността на работата във Вашата компания с нашето обучение за безопасност на работното място - нашето решение е просто, интуитивно и облекчава Вашите ръководители.

Игрофикация

Игрофикация

Предизвикателство, амбиция, самоусъвършенстване и награда.Механизмите на играта ни водят напред и ни мотивират всеки ден. Това работи и на работното място.

Подобрена и виртуална реалност

Подобрена и виртуална реалност

Съвременно обучение в напълно ново измерение. Потопете служителите си в нови хоризонти с технологията AR/VR и съобщете ясно съдържанието.

Справки

Справки

Симулиране на различни ситуации като например дискусии с клиентите при продажба или обучение за съответствие в компанията с помощта на игра? Възползвайте се от новия, вълнуващ изглед на нашите проекти за ефективно използване на дигиталното

Кога ще можем да работим за Вас?

 Предлагаме безплатна консултация.

Предлагаме безплатна консултация.