current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact

Нашите бизнес решения: Ще Ви научим да работите с Working World 4.0.

Като част от дигиталния преход и динамичното развитие в технологиите, компаниите и индустриите трябва да погледнат много по-сериозно от преди на въпроса: Работят ли нашите екипи по съвременен начин? Дали разполагат с уменията, необходими за справяне с предстоящите предизвикателства? Имаме ли всички умения, необходими да постигане на нашите цели?

TÜV Rheinland Академия е правилният доставчик на решения за установяване и поддържане на компетентност при всички технически теми, които увеличават работната ефективност на организации и лица, и доказват техните възможности да бъдат актуални и за в бъдеще. Поради тясната ни интеграция със свързаните с индустрията теми, познаваме техническото развитие толкова добре, колкото и нуждата от ключов персонал.

Нашите изцяло бизнес решения TVET и дигиталното обучение са точно пригодени за нуждите на частните предприятия и обществения сектор. Ръководители и служители, както и обучаващите и държавните служители, получават предимства от задълбочената ни експертиза в различни сектори и многогодишния ни опит при работа с проекти. Нашите експерти идват от сфери на приложение в реалния живот и винаги са в крак с технологията. С центровете си по целия свят, можем да Ви посрещнем навсякъде.

Стратегия за дигитално обучение. Независимо дали става въпрос за електронно/онлайн обучение или игрофикация.Предлагаме безплатна консултация
Тема Дигитално обучение: интерактивно, новаторско, ефективно и достъпно по целия свят 

Съвременно обучение в ново измерение: Разработваме решения със стандарти в различни сектори за незабавно използване или индивидуализирани решения за обучение за определени теми.

Тема TVET: Развитие на компетентността с марка „Произведено в Германия” 

Поддържаме държавни организации, компании и обучаващи институции при обучението на технически персонал в съответствие със системата за дуално образование в Германия за определен пазар на труда.

Кога ще можем да работим за Вас?

 Предлагаме безплатна консултация.

Предлагаме безплатна консултация.