current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact

Услуги TVET: За нашите клиенти обучението е нещо повече от теория

TÜV Rheinland Академия е един от водещите доставчици на решения за техническа компетентност и на концепции, поддръжка с консултации и прилагане на услугите TVET по целия свят (TVET - техническо и професионално образование и обучение). Попълваме междината между техническото обучение в държавните училища и академичните степени, и изискванията за професионалисти на индустрията. За клиенти в целия свят - включително държавни организации, образователни институции и компании - гарантираме, че обучението отговаря на немските стандарти за качество, а също и че удовлетворява професионалните изисквания на местните индустрии.

Не спирайте да мечтаете

"Винаги съм се възхищавал от автомобилите още от малък и моята мечта винаги е била да бъда свързан с производството на автомобили. Като дете от бедно семейство от Индия, обаче, тази мечта не беше лесна за преследване, но съдбата беше добра към мен. Разбрах за финансирана програма на TÜV Rheinland Академия, в която успях да започна професионалното си образование като специалист по мехатроника. Обучението никога не беше скучно и винаги беше фокусирано върху практиката. Практикувахме на най-новото техническо оборудване, което означава, че знаех какво трябва да правя още от първия ден на първата си работа и не беше нужен период на въвеждане. Без този изчерпателен, фокусиран върху индустрията курс за обучение, със сигурност нямаше да работя понастоящем за един от най-големите производители на автомобили.”
Мохамед М., специалист по мехатроника

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Образователни институции, организации и държавни организации по целия свят се доверяват на широката гама от услуги TVET.

 • Саудитска арабия – Процес за надграждане на компетентност
  Системата за професионално образование в Саудитска Арабия преминава процес на модернизация в цялата страна поради увеличаваща се нужда от технически специалисти с умения. TÜV Rheinland Академия създаде институт по техническо обучение, за да обучи завършващите висшите саудитски училища млади хора за работа в петролната и газова индустрия.
  Научете повече
 • Тунис - Поддръжка с консултации и развитие на концепцията за дуално професионано обучение
  TÜV Rheinland Академия прилага пилотен проект на концепцията за професионално обучение в Тунис. Проектът се базира на много тясно сътрудничество с местни бизнес асоциации.
  Научете повече
 • Казахстан - Консултантски услуги и концепция за изграждане на център за обучение
  Главната цел на Федералното министерство на образованието и проучванията е да насърчи немските компании да се установят в Казахстан. Това може да се постигне чрез програми за обучение, основаващи се на германския модел и прилагането им в логистиката, мехатрониката и възобновяемите източници на енергия в Казахстан. Експерти от TÜV Rheinland Академия предлагат съвети във връзка с проекта и помагат за неговото осъществяване.
  Научете повече
 • Мароко - Развитие на специфични за отделните сектори програми за обучение
  Населението на Мароко е младо, но въпреки това компаниите отчаяно търсят служители с умения. За да се промотира икономически растеж и стабилност, като в същото време се правят стъпки за справяне с безработицата и бедността, е важно младите хора да получават по-добро обучение. TÜV Rheinland Академия разработва специфични програми за обучение за отделните сектори, които разкриват по-големи възможности на пазара на труда за техните възпитаници.
  Научете повече
 • Индия - Консултанстки услуги и съвети относно графици за обучение
  Населението в Индия нараства много динамично, особено в Раджестан, най-големия федерален щат в Индия. Средната възраст на населението е ниска, т.е. много млади хора, което представлява предизвикателство за предлагане на необходимата инфраструктура за обучения. Какво точно се планира и с кои задачи ще се заеме TÜV Rheinland Академия? Научете повече
 • Китай - професионалното училище също става и дигитално
  За да помогне Industry 4.0 да се превърне от история в практика, TÜV Rheinland Академия подпомогна Професионално училище No3 в Шенжен при модернизирането на учебния план и съответното обучение на обучаващите.
  Научете повече

Кога ще можем да работим за Вас?

 Предлагаме безплатна консултация.

Предлагаме безплатна консултация.