current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact

TVET: Развитие на компетентността с марка „Произведено в Германия“

Използвайте нашите услуги TVET по целия свят.

TÜV Rheinland Академия е един от водещите доставчици на продукти, свързани с развитието на техническата компетентност и в дизайна, консултантски услуги и прилагането на услугите TVET по целия свят (TVET услуги за техническо и професионално образование и обучение).

Консултираме компании, държавни и образователни институции в концептуалния процес на разработването на нови образователни програми, както и по отношение на подобряване на съществуващите, през всички етапи до осигуряване на най-подходящите материали за обучение и оборудване. Освен за планиране, можете да разчитате на нас за прилагането на програми за обучение и поддръжката на образователни институции.

Често се обръщат към нас, за да попълним празнината между теоретичните познания, получени от завършващите висши училища и университети и професионалните нужди в индустрията. Това се дължи на факта, че липсата на придобит в курсове за обучение практически опит често е пречка за незабавното наемане на работа на младите хора. Основата на нашия подход тук са двата клона на дуалната образователна система в Германия, единият от които включва голямо разнообразие от практически работи, заедно с изучаването на теорията. Това гарантира значително по-ефективно обслужване на нуждите от префесионалисти на местния пазар на труда.

Като независим орган за оценяване можем да оценим нивото на придобитите и съществуващи умения и квалификации по точен и адекватен начин. Това ни позволява да докажем техническата компетентност на участниците по ефективен начин.

Основните ни приоритети при професионалното образование са в сектори като производство, автомобилна индустрия, енергетика, работа с газ, както и в строителството.

Услуги в областта на TVET и развитието на персонала

Консултантски услуги във връзка с TVET:

Консултантски услуги във връзка с TVET:

Независимо дали сме ангажирани в разработването на концепции за центрове за обучение, съставянето на учебен план или модернизиране на материалите и оборудването за обучение, планираме заедно с Вас, за да ви помогнем да изградите курса така, че да получите добри резултати.

Прилагане и работа на TVET:

Прилагане и работа на TVET:

Превръщаме Вашата програма за обучение в реалност. След продължителни консултации, можем да поемем отговорността за работата на цял център за обучение. Използвайте нашите решения TVET, тествани в практиката по целия свят, за корпоративни и държавни нужди.

Гаранция за качество от TVET:

Гаранция за качество от TVET:

Качеството може да бъде измерено. Гарантираме, че Вашият център за обучение наистина ще отговори на стандартите за обучение с марка „Произведено в Германия“ - от обучаващия и участниците до оборудването.

Справки:

Справки:

Целите на клиентите са много различни: Заздравяване на бизнеса, намаляване на безработицата или намаляване на липсата на хора с умения на местния пазар на труда. Има само няколко предизвикателства, които ще Ви помогнем да преодолеете. Прочетете как TÜV Rheinland Академия може да ви подкрепи с решенията TVET.

Кога ще можем да работим за Вас?

 Предлагаме безплатна консултация.

Предлагаме безплатна консултация.