current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact

TÜV Rheinland Академия – Винаги повече, отколкото очаквате. И винаги там, където се нуждаете от нас.

Както на глобално, така и на местно ниво ще Ви насочваме във Вашето поприще и ще подпомагаме разгръщането на Вашия потенциал

Феномени, като Internet of Things или Industry 4.0 не се спират пред националните граници. Динамичното развитие на информационното общество изисква повече от всякога по отношение на мобилността и гъвкавостта - от хората, от познанието, от технологиите и естествено, от всички нас, работещи в зоната на техническата квалификация.

Ето защо техническите услуги, които предлагаме са толкова разнообразни, колкото и компетенциите, които са необходими по света.

Освен това работим методично и по начини, които са малко по-различни и новаторски, тъй като работещите с нас компании и физически лица очакват първокласно и квалифицирано обучение.

За да открием нови хоризонти пред бизнеса и заетостта за хората по света, имаме представителства в 26 страни. На общо 150 места, водим отделните професионалисти и екипите до следващата им цел в личното развитие или развитието на организациите.

Използваме всички необходими средства, за да Ви помогнем да постигнете целите си. Дали с класически методи за обучение, като присъствени обучения или чрез интерактивни медоти за обучение като игри, като игри и подобрена реалност или HoloLens - можете да решите по кой път към успеха да поемете и кое удовлетворява най-добре Вашата организационна култура и служители. Можете да избирате сред стандартизирани решения, обучения на място или персонализирани концепции за развитие, които са създадени така, че да удовлетворяват специфичните цели на Вашата компания.

Освен това, тъй като доброто позициониране е важно за бизнеса С независимите и международно признатите доказателства за квалификация от TÜV Rheinland ще демонстрирате пред Вашите възложители, като партньори и клиенти, че Вашата организация и екип са подходящи за всичко, което бъдещето може да предложи. С компетентното сътрудничество на TÜV Rheinland Академия ще навлезете по-решително в бъдещето.

Не спирайте да мечтаете

“Да свързвам вериги и да гледам какво ще се случи, беше нещо, което намирах за вълнуващо, когато бях дете. Но онова, което ми липсваше по време на обучението за Инженер по енергийни електронни системи, беше практическата насоченост. Открих я по време на обучението си в TÜV Rheinland Академия. Квалификацията и методологията ме ентусиазираха и реших самият аз да стана обучаващ в TÜV Rheinland Академия. Това ми позволява да играя активна роля в различни области, в които е включен подходът на ученето през целия живот и допринасям за професионалната компетентност на другите. Това е фантастично!”

Паул К. - международен обучаващ и кариерен мотиватор

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Кога ще можем да работим за Вас?

 Предлагаме безплатна консултация.

Предлагаме безплатна консултация.