current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact

Разширете хоризонтите си. Вдъхновете се от TÜV Rheinland Академия

Чували ли сте вече за VUCA? Възможно е терминът все още да не е добре известен, но сигурно сте запознати със свързания с него опит. VUCA (Непостоянство, несигурност, сложност, двусмисленост) е онова, което преходът към дигитализация генерира в много компании: Непостоянство, несигурност, сложност, двусмисленост.

За компаниите и лицата, които искат да се борят за растеж и да защитят бъдещето си чрез експертиза, VUCA може да работи по два начина.

Първа възможност: VUCA действа като успокоително. Поради страх от неизвестното и непостоянството, доверието в бъдещето ерозира. Парализиране на компанията и управлението й. Порочен кръг.Колкото по-голям е страхът от промяната, толкова по-силна е парализата и по-лоши бъдещите перспективи за организацията и нейните служители.

Втора възможност: VUCA усилва растежа, като витамин. Управлението и компанията не се предават, а разпознават несигурността и непостоянството като възможност и знак за пробив. Тъй като пазарната ситуация вече не е така неизменна и за конкурентите.Време е да се набележат нови цели и да се развият нови стратегии за тяхното осъществяване.

Каква е разликата между първата и втората група VUCA ? Информация относно възможностите и пътищата към целта, като компетентност и ноу-хау, ентусиазъм за постигането на собствените цели и воля за успех.

Започнете вдъхновяващо пътешествие с нас:

  • Научете повече за амбициозните международни проекти от компаниите, за чиито успех жизнено необходими са били определени нива на компетентност и професионалното им осигряване.
  • Запознайте се с хора, които са изпълнили мечтите си с нова експертиза и квалификации и са разширили професиналните си хоризонти.
  • Възползвайте се от кратка информация относно възможностите и предизвикателствата, породени от развитието на новите технологии и научете как нашите експерти оценяват това и на какво трябва да обърнете внимание.
  • Открийте най-новите инструменти, стратегии и услуги, както и начините, по които могат да помогнат на Вашата организация и да ви изведат много напред във Вашето пътешествие през Дигиталната трансформация.
  • Нека корпоративните анализи предизвикват размисъл. Използвайте ги, за да намерите вдъхновение за собствените си действия.

Ще Ви разкажем за „Вдъхновението, предизвикано от TÜV Rheinland Академия”

Запознайте се с управлението на компетентността и почувствайте как всичко си идва на мястото.
Тема Компетентност

Какво представлява компетентността, как работи управлението на компетентността и защо е жизнено важно за осигуряване на бъдещето за компаниите?

Какво означава за бъдещето на обучението фактът, че познанието остарява все по-бързо.
Тема Бъдещето на обучението

Техническите познания остаряват още по-бързо. Какви са последиците за непрекъснатото професионално образование?

Надеждите и очакванията на служителите се променят, ето защо трябва да премислим начина, по който осъществяваме управлението.
Тема Leadership 4.0

В компанията пристига първото поколение на „родените с дигиталните технологии“. Какво означава това за управлението?

Дигитализация означава, че ръководителите и служителите трябва да преосмислят своите роли.
Тема Дигитализация

Личността е двигателят на промяната в обществото – включително и при Дигиталната трансформация. Премисляне на всичко - от началника, до служителя

Научете повече за тези теми в TÜV Rheinland Академия и се вдъхновете.
Тема Още теми

Искате ли да научите още за услугите на TÜV Rheinland Академия или да получите задълбочен преглед на нашите теми X.4? Тогава сте на правилната страница!

Контакт