current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact
Коронавирус | ТЮФ Рейнланд Академия

Коронавирус | ТЮФ Рейнланд Академия

Актуална информация за нашите клиенти

ТЮФ Рейнланд Академия непрекъснато оценява ситуацията и взема подходящи решения:
Присъствените обучения са спрени до отмяна на изричната забрана за провеждане.

Поради настоящата ситуация по отношение на прогресивното разпространение на COVID-19, както и официалните разпоредби от правителството, и с цел защита на всички участници и обучители, всички присъствени обучения и изпити предлагани от ТЮФ Рейнланд Академия са спрени от 16.03.2020 до отмяна на забраната за провеждане.

Ако сте заявили обучение или изпит в този период, ние ще се свържем с Вас в следващите няколко дни, за да обсъдим по-нататъшната процедура. Стремим се да провеждаме планираните присъствени обучения чрез виртуална класна стая. Ако това не е удовлетворява Вашите очаквания, ние ще компенсираме обученията в класната стая и изпитите, ако е възможно.

Всички Е-обучения, уебинари и онлайн обучения на живо ще се провеждат по план и не се влияят от спирането. За посещение и обучение на място, моля свържете се с нас.

Ако имате други въпроси, моля свържете се с нас!

Вече онлайн: допълнително образование от дома!

Вече онлайн: допълнително образование от дома!

Вашето по-нататъшното образование не трябва да страда от официалните разпоредби. Можете да следвате наредбите за възможно най-малко социални контакти, като използвате нашите предложения за цифрово обучение. Обобщихме ги за вас.

Не сте сигурни?

Свържете се с нас с удоволствие!

Свържете се с нас с удоволствие!