current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país
translation missing: core_choose_country

Certificació de persones

Certificació de Persones

Certificació de persones: la prova de competències verificades

La nostra marca de certificació i els certificats de PersCert TÜV proporcionen una documentació veraç i sostenible sobre la competència de les persones que hem certificat.

Després de completar un curs reconegut per PersCert TÜV i aprovar els exàmens establerts per l’òrgan de certificació de persones de TÜV Rheinland, els candidats que els hagin superat rebran un certificat amb una validesa per a un període de temps determinat o indefinit. Els vostres clients podran estar segurs que els seus coneixements estan sempre a l'ordre del dia, especialment amb els certificats que tenen validesa només durant un període de temps determinat.

Beneficieu-vos de les nostres solucions a mida basades en els vostres propis requeriments, en les regulacions legals i en altres estàndards i normes pertinents. Gràcies a la nostra vasta experiència en el sector de la certificació de persones, som el partner perfecte per a la vostra empresa.

Guanyi la confiança dels seus clients amb competències actualitzades.

Com es pot beneficiar de la certificació de persones

Clients:
Aquest tipus de clients se centren en les competències dels treballadors o de grups de treballadors i els supervisen amb processos d'inspecció estàndard de PersCert TÜV. A escala nacional i internacional.

Fabricants:
Les empreses fabriquen productes de gran qualitat i formen els seus clients sobre com tractar i processar els seus productes. PersCert TÜV certifica les seves aptituds i, per tant, garanteix que els productes arribin al mercat de forma segura.

Proveïdors de formació:
Al sector de la formació contínua és habitual que els exàmens els organitzin els mateixos proveïdors de formació. El procés de certificació de persones PersCert TÜV garanteix una separació estricta entre la formació i els exàmens. Els resultats són neutrals i concloents. Tot això fa que augmenti encara més el valor d'aquests cursos de formació.

Associacions:
Els programes específics de formació contínua sovint es proporcionen per promoure estàndards uniformes dins d'una associació. Les proves independents que realitza PersCert TÜV aconsegueixen augmentar la voluntat de participar entre les membres de l'associació i els ofereix un benefici addicional. Una certificació fiable de les aptituds fa que els membres siguin més competitius.

Universitats:
A escala internacional, la formació universitària es complementa cada vegada més amb oportunitats per aconseguir certificats de competències orientades al món dels negocis. Els certificats de competències reconegudes de PersCert TÜV fan que l'oferta universitària sigui més atractiva i milloren la perspectiva dels estudiants de trobar feina.

Resum del nostre procediment de certificació de persones

La certificació de persones com a confirmació sòlida de la competència personal

Recertificació

Els desenvolupaments constants i els coneixements que se'n deriven són característiques importants del progrés tecnològic actual. Per mantenir actualitzats aquests desenvolupaments cal actualitzar les aptituds de forma regular. PersCert TÜV desenvolupa una recertificació que permet als participants demostrar regularment que els seus coneixements estan a l'ordre del dia.

Documentació transparent del nostre programa de certificació a Certipedia

El nostre procediment estandaritzat de certificació de persones ens permet examinar aptituds en una gran varietat de sectors i documentar-les de manera transparent a l'exterior. Trobareu més de 500 programes de certificació a CERTIPEDIA, la nostra plataforma a internet.

Informeu-vos del nostre procediment de certificació de persones.

Informació de interés

pdf Blockchain Personnel Competences Certification- English version 448 KB Descàrregues
pdf Certificació en Direcció y Gestió de Proyectes ES-Version 469 KB Descàrregues

Certificació en Direcció y Gestió de Projectes

Inclou certificat de competència professional internacional publicat a Certipedia

Aquest programa formatiu permetrà als assistents adquirir els coneixements i desenvolupar les habilitats necessàries per a la gestió reeixida de Projectes

Més (en castellá)

Acord de col.laboració con CERTIUNI en matèria de Certificació de persones

Certificació de competències en Blockchain

Com demostrar ser un professional certificat en BLOCKCHAIN?

Més (en castellá)

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Això també pot interessar-vos

Certificacions per al transport ferroviari

Certificacions per al transport ferroviari – TÜV Rheinland

Certificació per a processos i gestió de sistemes.

més

Certificació acreditada de competències peronals

Formació com a auditor IRCA i certificat acreditat de persones

Oferim la certificació acreditada de persones conforme la Norma DIN EN ISO/IEC 17024. Informeu-vos.

més

Sorprenentment transparent. El distintiu d’assaig TÜV Rheinland

Certipedia | TÜV Rheinland

Certipedia - La base de dades en línia i gratuïta per a productes assajats i certificats.

més

Pàgines de serveis visitades recentment