current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Certificació acreditada de competències peronals

Formació com a auditor IRCA i certificat acreditat de persones

Reconeixement nacional i internacional amb els nostres certificats acreditats de competències peronals

Voleu demostrar als vostres socis empresarials, treballadors i clients que els vostres coneixements professionals i habilitats responen als estàndards més elevats?

Participi en el nostre procés de certificació acreditada, on els nostres experts confirmaran i documentaran la seva experiència de forma objectiva i independent. Un certificat de conformitat amb l'estàndard DIN EN ISO/IEC 17024 us proporciona un avantatge competitiu.

Li ajudem a publicar la seva experiència contrastada amb la nostra plataforma on-line Certipedia.

Aconsegueixi enregistrar el seu nom al nostre registre i tregui profit de les oportunitats publicitàries que li ofereix una marca de prova individual TÜV.

Les paraules «qualificació certificada de conformitat amb l'estàndard ISO/IEC 17024» confirmen que un organisme acreditat de certificació de persones ha examinat el candidat de conformitat amb aquest estàndard.

Organismes autoritzats supervisen PersCert TÜV com a part del nostre procés acreditat de certificació de persones.

Aconsegueixi el vostre certificat de persones acreditat expedit per nosaltres ara mateix!

Reconeixement sostenible amb la nostra certificació acreditada

DAkks Deutsche Akkreditierungsstelle

Acreditació DakkS

PersCert TÜV està acreditat per DakkS, l'organisme d'acreditació alemany, en les àrees de qualitat (especialistes en gestió de la qualitat, QM), seguretat (personal del medi ambient, sanitat i seguretat EHS) i el sector ferroviari (especialistes del sector ferroviari segons ISO/IEC 17024).

Trobeu el nostre certificat d'acreditació actual aquí

La nostra certificació de persones acreditada compleix els estàndards més exigents de neutralitat, independència, competència i sostenibilitat de la inspecció de processos.

La certificació de persones acreditada és altament reconeguda a escala nacional i internacional.

Resum de les certificacions acreditades

Les nostres certificacions acreditades de persones en l'àrea de qualitat (especialistes en Gestió de la Qualitat)

Els especialistes en Gestió de la Qualitat reben una formació corforme amb les directrius TÜV i són examinats i certificats per PersCert TÜV (un organisme de certificació) en les següents àrees:

 • Representant de qualitat (TÜV)
 • Responsable de qualitat (TÜV)
 • Auditor de qualitat (TÜV)

Una certificació TÜV demostra una experiència àmpliament reconeguda en la indústria i el sector serveis.

La certificació està garantida de conformitat amb les directrius TÜV, que es basen en els requeriments EOQ i està reconeguda per DakkS. Els certificats d'acreditació de PersCert TÜV són una garantia d'experiència altament respectada. Faciliten l'accés a posicions de lideratge en organitzacions, fins i tot i incloent-hi el paper d'auditor en un organisme de certificació.

Abans d'obtenir una certificació en gestió de la qualitat, els participants han de preparar-se per a l'examen de PersCert en un seminari organitzat per TÜV Rheinland Akademie o un dels seus partners. Com a requisit d'admissió per a una certificació de persones, els titulars del certificat hauran d'haver demostrat la seva experiència en un examen organitzat per PersCert, l'organisme independent de certificació de persones de TÜV.

PersCert TÜV examina i certifica els participants en nom dels proveïdors de formació interessats. Tot això només és possible si els proveïdors de formació ofereixen una formació de conformitat amb les directrius TÜV o obtenen una llicència per tal de poder utilitzar material de formació de TÜV Rheinland Akademie.

La nostra certificació acreditada de persones el sector de la seguretat (personal de medi ambient, sanitat i seguretat, EHS)

La normativa SCC, que va entrar en vigor l'any 2011, conté especificacions per als cursos de formació per a personal EHS i exàmens per a treballadors i directors en actiu en empreses contractistes.

Com a organisme acreditat de certificació de persones, PersCert TÜV està autoritzat a expedir les següents certificacions:

 • Examen EHS per a directors en actiu segons el doc. 017 de les directrius SCC
 • Examen EHS per a treballadors en actiu segons el doc. 018 de les directrius SCC

Els certificats SCC expedits per PersCert TÜV constitueixen una prova de l'experiència dels treballadors i directors als sectors de la salut i la seguretat al treball i la protecció mediambiental i estan reconeguts a Alemanya i a molts altres països (en especial als Països Baixos, Àustria i Suïssa).

Certificació de persones al sector ferroviari (especialistes del sector ferroviari)

Com a únic organisme de certificació de persones per a «Examinadors de conductors de trens» a Alemanya de conformitat amb l'estàndard DIN EN ISO/IEC 17024, PersCert TÜV contribueix a la seguretat en el sector ferroviari.

La Deutsche Bahn i moltes altres empreses ferroviàries porten a terme programes de qualificació per a examinadors que avaluen la capacitat operativa dels conductors de locomotores en exàmens periòdics.

Aquests examinadors demostren la seva experiència en un procés de certificació que hi inclou un examen inicial i, després, un examen de re-certificació cada 5 anys.

Altres acreditacions

Acreditacions CQI IRCA (número de referència: 01185221)

El Chartered Quality Institute (CQI) és una organització professional global que promou la pràctica de la gestió de la qualitat en totes les àrees. El Registre Internacional d'Auditors Certificats (IRCA) és l'organisme de certificació internacional més gran i important per a auditors de sistemes de gestió. Per a obtenir més informació, visiti www.quality.org

A més de certificar auditors, CQI IRCA permet a les organitzacions obtenir reconeixement com a proveïdors de formació acreditats per IRCA i certificar cursos individuals per a auditors. Les directrius de formació IRCA garanteixen un estàndard uniforme per a auditors. CQI IRCA només aprova organitzacions que hagin demostrat tenir els coneixements tècnics i de formació necessaris i que siguin capaces d'avaluar i examinar correctament el treball dels auditors potencials.

 • PR323 i PR343 - serveis per a la salut i la seguretat laboral:
  Sistemes de gestió de la seguretat i salut laborals (OH&SMS)
  La formació com a auditor de sistemes de gestió OH&S certificada per IRCA proporciona als experts en salut i seguretat laboral els coneixements i habilitats necessàries per avaluar si el sistema de gestió de salut i seguretat laborals d'una organització compleix amb els requeriments establerts a l'estàndard OHSAS 18001.
 • PR316 - Energia:
  Sistema de gestió energètica (EnMS)
  La formació com a auditor EnMS certificada per IRCA proporciona els coneixements i habilitats necessàries per avaluar la conformitat i el rendiment del sistema de gestió energètica d'una organització.
 • PR320 - Seguretat de la informació: Sistemes per a la gestió de la seguretat de la informació (ISMS)
  La formació com a auditor certificada per IRCA proporciona als experts en seguretat els coneixements i habilitats necessàries avaluar si el sistema per a la gestió de la seguretat de la informació d'una organització compleix amb l'estàndard ISO 27001.
 • PR328 i PT233 - Gestió de qualitat:
  Sistemes de gestió de qualitat (QMS)
  La formació certificada per IRCA per a auditors QMS proporciona als experts en gestió de la qualitat els coneixements i habilitats necessàries per avaluar la conformitat i el rendiment del sistema de gestió de qualitat d'una organització. Així, els auditors contribueixen a la millora contínua dels processos empresarials.
 • PR315 - Medi ambient:
  Sistemes de gestió ambiental (EMS)
  La formació com a auditor EMS certificada per IRCA proporciona als experts ambientals els coneixements i habilitats necessàries per avaluar si el sistema de gestió ambiental d'una organització compleix amb l'estàndard ISO 14001:2015.

Els coneixements més avançats en certificació de persones i formació per a auditors IRCA

Els nostres certificats són una garantia d'experiència altament respectada. Faciliten l'accés a posicions de lideratge en organitzacions, fins i tot i incloent-hi el paper d'auditor en un organisme de certificació.

Informeu-vos sobre la certificació de la vostra seva experiència ara mateix!

Això també pot interessar-vos

Certificació de persones

Competències certificades – TÜV Rheinland

Documenti de forma veraç les aptituds dels seus treballadors amb la nostra certificació de persones.

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment