current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país
translation missing: core_choose_country

Sorprenentment transparent. El distintiu d’assaig TÜV Rheinland

Certipedia | TÜV Rheinland

Beneficieu-vos del nostre distintiu d’assaig i de la nostra base de dades de certificació

Els estudis demostren que un de cada dos consumidors presten atenció als distintius d’assaig quan compren algun producte. I això succeeix a gairebé tots els sectors de la venda al detall. La certificació de productes juga un paper decisiu en les decisions de compra dels consumidors, especialment al sector de la joguina, la llar, els productes infantils, l'esport i temps lliure i les eines. Els consumidors exigeixen distintius d’assaig neutrals, independents i clars, que presentin els criteris i els resultats de l’assaig de forma ràpida i transparent.

El nostre distintiu d’assaig és una eina valuosa que es pot utilitzar per impulsar la confiança en la marca i reforçar la quota de mercat. Amb números d'identificació individual del distintiu d’assaig (números ID), un codi QR integrat i una referència neutra i fàcil de trobar, el nostra distintiu d’assaig proporciona l'accés als continguts del vostre assaig en qualsevol moment. Imparcial, independent y fiable.

Juntament amb Certipedia, la base de dades digital de certificats, conforma un sistema de confiança per a la validesa del distintiu d’assaig, la seva referència i l’assaig de certificació.

D'acord amb una decisió del Tribunal Suprem Federal d'Alemanya del 21 de juliol de 2016, els distintius d’assaig utilitzats en anuncis per a consumidors sempre han de mostrar una referència. I aquesta referència ha d'incloure un resum dels criteris aplicats a l’assaig que el consumidor pugui entendre fàcilment. A més a més, sempre s'ha de poder assignar el distintiu al producte corresponent de forma precisa.

El distintiu d’assaig de TÜV Rheinland compleix aquests criteris i la Certipedia és la referència perfecta. Presenta al consumidor els certificats, els continguts dels assajos i els productes de forma imparcial i independent.

Els nostres experts estaran encantats d'informar-vos sobre el distintiu d’assaig de TÜV Rheinland i de la nostra base de dades de certificats, anomenada Certipedia. Si us plau, contacteu amb nosaltres!

El nostre distintiu d’assaig TÜV Rheinland - Increïblement flexible i versàtil

Certificat TÜV Rheinland
Publicitat amb el distintiu d’assaig

El vostre distintiu d’assaig es pot integrar de forma senzilla i eficaç a la vostra comunicació corporativa .

Per a la certificació de productes:

 • Sobre els productes i l'embalatge
 • Sobre etiquetes
 • A pàgines web i anuncis web
 • A la publicitat impresa clàssica

Per a certificacions de sistemes:

 • Sobre documents de negocis i en presentacions
 • A banderes i cartells enrotllables
 • A parades d'exposició
 • A correus electrònics
 • A pàgines web i anuncis web
 • En vehicles

Molt ben pensats - Els nostres ID individuals

Marca de prova TÜV Rheinland
Funcions del Distintiu d’Assaig

A cada distintiu d’assaig se li assigna un número ID individual. Introduint el número a www.certipedia.com els consumidors poden veure directament els continguts de l’assaig del certificat.

Una vegada s'hagi aconseguit la certificació, l'entrada de Certipedia es publica automàticament a Certipedia. A més de mostrar el distintiu d’assaig, conté un resum exhaustiu dels criteris utilitzats per a la realitzar l’assaig.

En casos en els quals el propietari d'una llicència disposi de diversos certificats, es poden combinar els distintius d’assaig.

El que s'anomena un «Parent ID» (ID Principal) es pot assignar si...

 • S'han emès diversos certificats amb un abast diferent per a un producte determinat i aquests han d'agrupar-se (per exemple, assaig per a substàncies nocives i qualitat).
 • O si, per a diversos productes similars, s'han emès certificats semblants (per exemple una sèrie de joguines en les quals sols s'han assajat elements de seguretat).

Els números ID també obtenen una entrada de Certipedia en la qual es publiquen tots els productes i certificats assignats.

Beneficieu-vos d'una major transparència

El nostre distintiu d’assaig TÜV Rheinland ha estat sinònim de qualitat i seguretat durant més de 140 anys. Això implica una major confiança i consistència per a la vostra empresa a data d'avui.

La nostra base de dades en línia Certipedia permet als nostres clients i socis accedir fàcilment i de manera transparent a les vostres entrades individuals, i us mostra quin dels vostres productes han estat assajats i certificats. La unió del distintiu d’assaig amb Certipedia permet als usuaris revisar el vostre rendiment als assaigs en qüestió de segons, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc del món.

S'assigna un número ID individual per tal de protegir l'autenticitat de la vostra certificació. Si ho sol·liciteu, podem dissenyar al vostre gust l'entrada de Certipedia segons les vostres necessitats específiques, per exemple, amb el vostre logotip i qualsevol altra informació rellevant per als clients.

El fet que la vostra entrada a Certipedia estigui sempre actualitzada, és també la millor prova de que el vostre certificat és vàlid. Només heu d'enllaçar-la a les vostres pàgines en línia!

La nostra base de dades de certificats, Certipedia

Amb un sol clic, la base de dades de certificats en línia transporta els vostres productes, processos i qualificacions certificats a internet. Oferida de forma exclusiva als nostres clients, Certipedia us proporciona una entrada exclusiva per tal que els vostres clients puguin obtenir informació sobre les vostres certificacions en qualsevol moment i des de qualsevol lloc del món.

Voleu millorar la presentació del vostre distintiu d’assaig a Certipedia?

Quan es publica automàticament el distintiu d’assaig, es crea simultàniament l'entrada corresponent a Certipedia. Conté un resum dels criteris utilitzats durant els assajos, redactat de forma entenedora. Cada entrada inclou un resum entenedor de tots els criteris emprats en els assajos rellevants.

Certipedia ofereix tres opcions de presentació:

 • Versió bàsica:
  Aquesta versió bàsica compleix els requisits legals aplicables i es pot ampliar en qualsevol moment.

L'entrada de Certipedia

 • És exclusiva per als clients de TÜV Rheinland
 • Serveix per a validar la vostra certificació
 • Mostra un accés directe a tots els vostres productes i serveis certificats per TÜV Rheinland
 • Crea transparència i seguretat amb els clients i els socis mitjançant una revisió i una presentació neutral i independent
 • Fomenta decisions de compra, ja que proporciona als clients una visió neutral de l’assaig i del resultat

Cada entrada conté:

 • El distintiu d’assaig amb el número d'ID
 • Un resum dels vostres certificats TÜV Rheinland vàlids
 • L'adreça del titular del certificat
 • Una breu descripció del certificat i el distintiu d’assaig

La versió bàsica es pot ampliar en qualsevol moment, en cas que ho sol·liciteu.

 • Versió Plus:
  Passar de la versió bàsica a la «Plus» suposa incloure molta més informació de la requerida, per exemple, s'afegeixen imatges de productes, el logotip del client, informació de contacte i enllaços a la pàgina web.

 • Versió Premium:
  La versió «Premium» conté encara més funcions afegides, com ara, enllaços a d'altres productes certificats, descripcions exhaustives dels serveis certificats, comentaris de clients i fotografies de l'empresa.

Ajudem els consumidors a decidir: El nostre distintiu d’assaig TÜV Rheinland

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Utilitzeu la plataforma neutral Certipedia per a destacar les característiques certificades del vostre producte! Informeu-vos-en ara!

FAQ - Preguntes freqüents

Mostrar totes les respostes Ocultar totes les respostes

A nivell de màrqueting, quins avantatges i valor afegit obtenen els clients gràcies al distintiu d’assaig individual?

Certifica la seguretat i la qualitat, tant per a fabricants com per a minoristes i consumidors. És una publicitat efectiva. I és una valuosa ajuda a l'hora d'orientar els consumidors i els socis. Proporciona una claredat que reforça la confiança en marques i mercats.

Com puc obtenir el meu distintiu d’assaig?

Per regla general, el distintiu d’assaig individual amb un número ID individual s'envia automàticament al propietari mitjançant un enllaç de descàrrega una vegada s'hagi completat la certificació. O bé, us podem enviar els arxius directament per correu electrònic. Si us plau, contacteu amb nosaltres si voleu que us enviem el distintiu d’assaig abans o si voleu crear un ID arrel de Certipedia.

Com puc saber que el distintiu és autèntic i original?

A cada distintiu d’assaig se li assigna un número ID individual. Podeu verificar si el distintiu d’assaig és genuí introduint aquest número ID a la base de dades de certificats Certipedia a www.certipedia.com o escanejant el codi QR, ja que a l'entrada de la Certipedia sempre trobareu el nom del producte i un extracte del certificat.

Es pot canviar la presentació o el número ID del distintiu d’assaig?

El distintiu d’assaig TÜV Rheinland no es pot canviar. S'ha d'utilitzar tal i com TÜV Rheinland l'ha emesa amb el certificat del distintiu d’assaig.

Es pot eliminar el número ID individual del distintiu d’assaig?

No, el número ID individual és una part integral del distintiu. El distintiu d’assaig s'ha d'utilitzar sempre tal i com TÜV Rheinland l'ha emès amb el certificat de la marca de prova.

Aquí trobareu més informació sobre la base de dades de certificats Certipedia i sobre el distintiu d’assaig TÜV Rheinland

pdf Guia de publicitat del distintiu d’assaig TÜV Rheinland (English) 5 MB Descàrregues
pdf Fullet: «La transparència crea confiança» (English) 9 MB Descàrregues
pdf Acord de llicència per al distintiu d’assaig (English) 314 KB Descàrregues
pdf Flyer sobre canvis importants relacionats amb les certificacions TÜV Rheinland (English) 878 KB Descàrregues

Temes relacionats

El nostre distintiu d’assaig per a productes

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Això també pot interessar-vos

Certificació

Certificació

Prova de qualitat per als seus productes.

més

Marca GS

Marca GS

Seguretat comprovada. Tranquilitat per als seus clients

més

Marcatge CE

Marcatge CE

Transparència i seguretat en els mercats europeus

més

Pàgines de serveis visitades recentment