Carreres

La vostra aportació per a una major qualitat, eficiència i seguretat

Els avanços tècnics necessiten un marc segur. D'això s'encarreguen els nostres 20.000 experts d'arreu del món en més de 2.500 serveis, des d'assaigs, inspeccions i certificacions, fins a consultories i formacions.

Les persones a TÜV Rheinland són tan diverses com els nostre portafoli de serveis. Enginyers, informàtics, metges, científics, professors, comerciants, juristes i experts en comunicació: Tots ells aporten les seves competències, experiències i la seva personalitat per tal d'augmentar el nivell de seguretat de la tècnica i de l'entorn de forma sostenible, i per tal d'omplir de vida la nostra visió empresarial.

Les nostres empleades i empleats són el nostre bé més important. Per això invertim en el seu desenvolupament, tant amb formació contínua individualitzada, com amb nombrosos beneficis o amb programes de mentoria i coaching. Al mateix temps, vivim una cultura internacional, orientada al treball en equip i que es caracteritza pel respecte, la companyonia i la sinceritat. D'aquesta forma, el personal qualificat pot desenvolupar el seu potencial, pot utilitzar nous coneixements i mètodes de forma directa i pot planificar una carrera a llarg termini amb veritables oportunitats d'ascens.