current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Certificarea ISO 14001

Sistem de management de mediu în conformitate cu ISO 14001 | TÜV Rheinland

Managementul profesional al mediului – un pas important spre asigurarea viitorului

Managementul de mediu expert nu mai este considerat un „bun de avut”, ci mai degrabă un instrument strategic. Numai cei care gestionează în mod sistematic emisiile, reciclarea și utilizarea resurselor naturale în prezent vor putea să-și susțină modelul de afaceri mâine.

Atunci când managementul de mediu este dezvoltat în conformitate cu standardul ISO 14001, se poate ajunge la un echilibru viabil și durabil între cerințele economice și prevenirea poluării ecologice. Numai atunci când ambele aspecte sunt în acord, putem vorbi despre o poziționare cu adevărat durabilă.

Acest lucru se datorează faptului că sustenabilitatea implică mai mult decât aspecte precum reducerea emisiilor, a deșeurilor și a apelor uzate sau utilizarea orientată a resurselor. Înțeles și implementat corect, un sistem de management de mediu reduce costurile, îmbunătățește claritatea juridică, promovează conștientizarea ecologică în rândul angajaților, promovează imaginea companiei și permite identificarea surselor potențiale de eroare într-un stadiu incipient.

În acest sens, certificarea noastră ISO 14001 este un instrument foarte eficient. În timpul auditurilor noastre, experții noștri lucrează cu dvs. pentru a descoperi potențialul de optimizare. În plus, certificatul în sine este un element cheie în asigurarea faptului că compania dvs. va continua să fie percepută pozitiv în viitor - atât de societate, cât și de autoritățile de reglementare.

Cum contribuie certificarea 14001 la protecția mediului?

Impact asupra mediului și sustenabilității, cu certificarea ISO 14001

În trecut, protecția mediului de către companii viza în principal monitorizarea sistematică a impactului local, în special în ceea ce privește respectarea legii. În zilele noastre, sistemele de management de mediu (SMM) profesioniste operează strategic, instruindu-și angajații în așa fel încât să conștientizeze demersurile de protecție a mediului și preîntâmpinând efectele negative asupra acestuia. Un SMM reușit orientează compania dvs. spre sustenabilitate și asigură îmbunătățirea continuă prin măsuri adecvate. Standardul ISO 14001, recunoscut internațional, sprijină aceste activități prin aplicarea unui sistem testat. De asemenea, certificarea ISO 14001 vă îmbunătățește imaginea în fața clienților, partenerilor și angajaților și transmite un semnal clar cu privire la angajamentul dvs.

Vă suntem alături în calitate de partener de certificare experimentat. Luați legătura cu noi!

Certificarea ISO 14001: managementul de mediu operațional aduce economii și este eficient

Un sistem de management de mediu certificat de noi în conformitate cu ISO 14001 este valabil și recunoscut în toată lumea. Acesta asigură o traiectorie exemplară către responsabilitatea personală și angajament. În același timp, a devenit o modalitate sigură pentru companii să își îmbunătățească și să își dovedească performanțele în domeniul protecției mediului.

Prin intermediul certificării ISO 14001, descoperiți punctele slabe din sistemul dvs. de management de mediu și creați baza pentru un proces de îmbunătățire continuă și verificabilă. Reduceți riscurile de mediu, conservați resursele naturale și vă îmbunătățiți în mod sustenabil performanțele în materie de protecția mediului. O protecție a mediului activă și eficace necesită nu numai tehnologii moderne, ci și un sistem de management de mediu eficace. O certificare este un factor de succes tot mai important în competiție.

Structura de nivel înalt (HLS) standardizează structura standardelor de management ISO. Această structură de nivel înalt vă permite să combinați sistemele de management și, astfel, să construiți un sistem de management integrat.

Procesul de îmbunătățire continuă prin ISO 14001

Procedura de certificare ISO 14001

Împreună cu dvs., stabilim în cinci pași un sistem de management de mediu eficace. Experții noștri vă sunt alături la fiecare pas.

  1. Preaudit (opțional): evaluare preliminară de către auditori
  2. Auditul de certificare: verificarea eficacității sistemului dvs. de management de mediu
  3. Acordarea certificatului și înscrierea în baza noastră de date online pentru certificate, Certipedia
  4. Audituri de supraveghere anuale
  5. Recertificare după trei ani și extinderea procesului de îmbunătățire continuă

Sisteme integrate de management al sustenabilității

Certificare combinată

Aflați mai multe!

Inițiativele noastre de sustenabilitate

Viitorul este în joc. Companiile, instituțiile, autoritățile publice și fiecare dintre noi pot juca un rol pozitiv în modelarea drumului pentru viitor. Vă oferim asistență, astfel încât veți fi asigurați că puteti opera în siguranță, durabil și eficient pentru mulți ani de acum înainte.

Practici de afaceri sustenabile

Certificare Mediu, Sociale și de Guvernanță (MSG), lanțuri de aprovizionare durabile și informare

Aflați mai multe!

Căutare servicii de sustenabilitate

Testați, evaluați, certificați, precum și alte demersuri ce le considerați necesare: Serviciile noastre de sustenabilitate

Aflați mai multe!

Strategia de sustenabilitate 2025

Aflați cum lucrăm împreună cu dvs. pentru a proteja viitorul

Aflați mai multe!

Audit și certificare la distanță

Audit și certificare la distanță

Auditurile la distanță oferă o alternativă flexibilă la metodele tradiționale de audit. Auditurile noastre la distanță oferă același nivel de calitate cu care sunteți deja obisnuiți la TUV Rheinland. Ne-am angajat să fim un partener puternic și de încredere. Aflați mai multe!

Contact

Adresați experților noștri întrebări despre ISO 14001!

Adresați experților noștri întrebări despre ISO 14001!

Newsletter

Alte servicii

Certificarea conform ISO/IEC 27001 - Securitatea informației

Securitatea informațiilor ISO 27001

Obțineți un sistem integrat de management al securității informatice cu certificarea noastră ISO 27001.

mai mult

Certificarea în conformitate cu Standardul pentru managementul energiei, ISO 50001

Certificarea în conformitate cu ISO 50001 | TÜV Rheinland

Costuri reduse cu energia și eficiență energetică crescută cu certificarea ISO 50001.

mai mult

Certificare în conformitate cu standardul ISO 9001

ISO 9001 – TÜV Rheinland

Creșteți eficiența și construiți încredere cu un sistem de management al calităţii conform cu ISO 9001.

mai mult

Sănătatea și securitatea în muncă în conformitate cu ISO 45001

Sănătatea și securitatea în muncă în conformitate cu ISO 45001 | TÜV Rheinland

Noul standard de calitate ISO 45001 pentru sănătate și securitate în muncă.

mai mult

Ultimele pagini vizitate