current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Certificarea în conformitate cu Standardul pentru managementul energiei, ISO 50001

Certificarea în conformitate cu ISO 50001 | TÜV Rheinland

DIN EN ISO 50001 – creșteți performanța energetică prin intermediul standardului internațional pentru sisteme de management al energiei

Standardul internațional ISO 50001 definește cerințele pentru companii de a introduce, implementa și îmbunătăți un sistem de management privind consumul energiei. Cu un sistem de management privind consumul energiei, companiile își îmbunătățesc echilibrul energetic, reduc emisiile de CO2 și își reduc costurile energetice prin utilizarea mai eficientă a energiei.

Pe baza experienței noastre practice de mulți ani, suntem partenerul ideal pentru certificarea sistemului dvs. de management privind consumul energiei. Alături de noi, aveți posibilitatea de a stabili o îmbunătățire durabilă a eficienței energetice în compania dumneavoastră.

Doriți să aflați mai multe despre certificarea ISO 50001:2018? Experții noștri vă vor furniza mai multe informații cu plăcere într-o întâlnire personală!

De ce este importantă certificarea ISO 50001 pentru companiile care doresc să își îmbunătățească eficiența energetică?

Îmbunătățiți-vă performanța energetică și reduceți-vă costurile energetice prin certificarea ISO 50001.

Prin intermediul unui sistem de management al energiei certificat conform ISO 50001, organizația dvs. își va îmbunătăți echilibrul energetic și va reduce emisiile de CO2. Acest lucru conduce la o mai mare profitabilitate și vă aduce avantaje competitive mai mari datorită costurilor energetice reduse. Prin identificarea măsurilor potențiale de optimizare, succesul organizației dvs. va fi maximalizat prin introducerea de noi tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.

Structura de nivel înalt (HLS) oferă îndrumare care vă ajută să unificați în mod optim structura și cerințele sistemului dvs. de management al energiei. Această suprastructură facilitează implementarea și menținerea mai multor sisteme de management și sprijină dezvoltarea de sisteme de management integrate.

Certificarea ISO 50001 va crește gradul de conștientizare și motivare al angajaților dvs. cu privire la o utilizare mai eficientă a energiei, va documenta eforturile dvs. de îmbunătățire a performanței energetice și va promova o imagine pozitive a organizației dvs.

Avantaje ale certificării ISO 50001

Economisiți timp și reduceți costuri prin certificarea ISO 50001 în combinație cu ISO 14001 și ISO 9001

Oferim asistență de specialitate pentru certificarea sistemului dvs. de management. Vă puteți baza pe numeroșii noștri ani de experiență și pe know-how-ul nostru extins în domeniul managementului energetic. Alături de noi, vă puteți documenta în mod optim angajamentul față de mediu și, astfel, vă puteți spori oportunitățile competitive.

În plus, certificăm și sistemele de management combinate – sistem de management al energiei, mediului sau calității. Găsiți combinația perfectă pentru compania dvs.!

Aflați mai multe despre opțiunea noastră de certificare combinată. Contactați-ne astăzi!

Procesul de certificare în conformitate cu standardul ISO 50001

Publicarea ISO 50003: Rămâneți la curent cu modificările importante

ISO 50003: Modificări importante

Ce ar trebui să știți: ISO 50003 a fost publicat în octombrie 2014 și a adus schimbări semnificative față de fundamentul ISO 50001. Termenul pentru implementarea de către organismele de certificare a cerințelor actualizate a fost 14 octombrie 2017. Deoarece aceste schimbări afectează și organizațiile ale căror sisteme de management al energiei sunt certificate conform ISO 50001 sau pe cele care doresc să obțină o certificare în conformitate cu acest standard, am sintetizat pentru dvs. modificările în următoarele publicații:

Downloads

pdf Obțineți eficiență energetică cu certificarea ISO 50001 575 KB Descărcare

Inițiativele noastre de sustenabilitate

Viitorul este în joc. Companiile, instituțiile, autoritățile publice și fiecare dintre noi pot juca un rol pozitiv în modelarea drumului pentru viitor. Vă oferim asistență, astfel încât veți fi asigurați că puteti opera în siguranță, durabil și eficient pentru mulți ani de acum înainte.

Practici de afaceri sustenabile

Certificare Mediu, Sociale și de Guvernanță (MSG), lanțuri de aprovizionare durabile și informare

Aflați mai multe!

Căutare servicii de sustenabilitate

Testați, evaluați, certificați, precum și alte demersuri ce le considerați necesare: Serviciile noastre de sustenabilitate

Aflați mai multe!

Strategia de sustenabilitate 2025

Aflați cum lucrăm împreună cu dvs. pentru a proteja viitorul

Aflați mai multe!

Sisteme integrate de management al sustenabilității

Certificare combinată

Aflați mai multe!

Audit și certificare la distanță

Audit și certificare la distanță

Auditurile la distanță oferă o alternativă flexibilă la metodele tradiționale de audit. Auditurile noastre la distanță oferă același nivel de calitate cu care sunteți deja obisnuiți la TUV Rheinland. Ne-am angajat să fim un partener puternic și de încredere. Aflați mai multe!

Situația actuală a reglementărilor standardului de management al energiei

Organizaţia Internaţională de Standardizare (ISO) a început să lucreze la un standard internaţional de management al energiei în 2008, fiind asistată la pregătirea acestuia de către Organizația pentru Dezvoltare Industrială a Naţiunilor Unite (UNIDO); se preconizează că versiunea finală a standardului va fi publicată în anul 2011.

Mai multe ţări au deja standarde naţionale de management al energiei (inclusiv Danemarca, Irlanda, Suedia, SUA, Thailanda şi Coreea).

UE a elaborat un standard regional de management al energiei; de asemenea, se elaborează standarde de management al energiei în China, Spania şi Brazilia.

Obiectul Standardului pentru managementul energiei ISO 50001

Standardul ISO 50001 pentru Managementul Energiei este un nou standard internaţional de management al energiei care specifică cerinţele sistemului de management al energiei care trebuie să fie dezvoltate de către organizaţii în vederea implementării politicilor şi obiectivelor care să includă toate obligaţiile legale aplicabile. Standardizarea în domeniul managementului energetic include următorii factori:

 • Alimentarea cu energie electrică
 • Practici de achiziţii pentru echipamente și sisteme care folosesc energia
 • Utilizarea energiei şi aspecte legate de eliminare
 • Măsurarea consumului actual de energie
 • Implementarea unui sistem de măsurare care să documenteze, să raporteze și să valideze îmbunătăţirile continue în domeniul managementului energiei

Sfera de aplicabilitate

Certificarea în conformitate cu Standardul ISO 50001 pentru managementul energiei este aplicabilă tuturor sectoarelor industriale care doresc să instituie sisteme de management al energiei.

Sectoarele industriale afectate în mod special de standard sunt:

 • Industria oțelului
 • Industria metalurgică
 • Industria extractivă - cărbune
 • Electricitate
 • Industria chimică
 • Construcții
 • Industria hârtiei
 • Industria cimentului
 • Ciment

Oferta noastră de cursuri pentru domeniul Energiei

Trainingurile în domeniul energiei sunt esențiale pentru a dezvolta și a menține o forță de muncă calificată și adaptabilă la schimbările din industria energetică. Acestea oferă oportunități de învățare continuă și dezvoltare profesională, ajutând participanții să devină experți în domeniul energiei și să contribuie la soluționarea provocărilor legate de sustenabilitate și securitate energetică.

În portofoliul nostru veți găsi o serie de oportunități de instruiri în domeniul energiei, inclusiv cursuri pentru Sisteme Fotovoltaice . Instruiți-vă cu ajutorul cursurilor noastre pentru energie regenerabilă și creșteți-vă astfel oportunitățile profesionale.

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Alte servicii

Certificarea ISO 14001

Sistem de management de mediu în conformitate cu ISO 14001 | TÜV Rheinland

Certificați-vă sistemul de management de mediu în conformitate cu ISO 14001

mai mult

Certificarea conform ISO/IEC 27001 - Securitatea informației

Securitatea informațiilor ISO 27001

Obțineți un sistem integrat de management al securității informatice cu certificarea noastră ISO 27001.

mai mult

Certificare în conformitate cu standardul ISO 9001

ISO 9001 – TÜV Rheinland

Creșteți eficiența și construiți încredere cu un sistem de management al calităţii conform cu ISO 9001.

mai mult

Sănătatea și securitatea în muncă în conformitate cu ISO 45001

Sănătatea și securitatea în muncă în conformitate cu ISO 45001 | TÜV Rheinland

Noul standard de calitate ISO 45001 pentru sănătate și securitate în muncă.

mai mult

Ultimele pagini vizitate