current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

ISO 45001

Managementul sănătății și siguranței în muncă conform ISO 45001 | TÜV Rheinland

Optimizați-vă managementul sănătății și siguranței în muncă prin noul standard ISO 45001

Protejarea și păstrarea sănătății și siguranței la locul de muncă este o importantă condiție preliminară pentru procese de muncă productive și motivante, atât pentru angajatori, cât și pentru angajați. Noul standard ISO 45001 privind managementul sănătății și siguranței în muncă va abroga OHSAS 18001, standardul anterior privind sănătatea şi siguranța în muncă, și va diminua riscul de deteriorare a sănătății și de accidente la locul de muncă. BS OHSAS 18001 a fost dezvoltat de British Standards Institution (BSI) și reprezintă fundamentul noului standard ISO 45001. „Comitetul de proiect CP 283” al Organizației Internaționale pentru Standardizare (ISO) a primit o propunere din partea BSI în martie 2013 referitoare la noul standard internațional, care a fost publicat la 12 martie 2018. . Am sintetizat întrebări și răspunsuri importante în legătură cu noul standard ISO 45001 în întrebările frecvente.

Doriți să aflați mai multe despre certificarea în vederea unui management optim al sănătății și siguranței în muncă în conformitate cu noul standard ISO 45001? Experții noștri vă vor pune la dispoziție cu plăcere aceste informații!

Standardizare prin „structura de nivel înalt”

Noul standard se concentrează asupra protecției preventive a angajaților și asupra unei implicări mai mari din partea echipei de conducere. Structura standardului permite integrarea simplă în sistemele de management implementate anterior, iar standardul poate fi utilizat indiferent de dimensiunea companiei.

Față de OHSAS, ISO 45001 cuprinde, printre altele, următoarele modificări:

  • „Structura de nivel înalt” (HLS), care, prin structura sa uniformă, definițiile sale uniforme și terminologia sa uniformă, facilitează integrarea mai simplă în alte sisteme de management (de ex., ISO 9001 și ISO 14001)
  • Atenție sporită acordată contextului organizației și recunoașterii riscurilor
  • Se ține seama de persoanele care nu sunt angajați permanenți, cum ar fi subcontractanții și furnizorii
  • Linii directoare privind conformitatea cu legile și regulamentele în toate fazele ciclului PDC
  • O mai mare implicare din partea echipei de conducere superioară
    Broșura noastră informativă vă oferă și un rezumat al celor mai importante informații.

Comparație între ISO 45001 și OHSAS 18001 | TÜV Rheinland

Comparați structura OHSAS 18001 cu noul standard ISO 45001 privind sănătatea și siguranța în muncă

Elaborarea noului standard DIN EN ISO 45001

Calendarul ISO 45001| TÜV Rheinland

Calendarul standardului ISO 45001 privind sănătatea și siguranța în muncă

În prezent, sunt încă posibile obținerea și implementarea certificărilor conform OHSAS 18001. Cu toate acestea, organizațiile sunt încurajate să se familiarizeze cu cerințele ISO 45001, deoarece noua versiune a standardului privind siguranța în muncă trebuie implementată până în martie 2021.

Un grad de încredere mai mare prin managementul documentat al sănătății și siguranței în conformitate cu ISO 45001

Prin respectarea unui standard sistematic privind protecția sănătății și siguranței în muncă în conformitate cu ISO 45001, sursele de erori și riscuri pot fi identificate și eliminate sau diminuate. Prin intermediul certificării sistemului dvs. de management al sănătății și siguranței în muncă, veți reduce semnificativ numărul de accidente de muncă, indiferent de sectorul în care activați sau de dimensiunea companiei dvs. și, în același timp, veți satisface dispozițiile legale și oficiale. Așadar, nu numai că veți crește gradul de încredere al angajaților dvs., ci și vă veți consolida imaginea pozitivă în relația cu clienții, partenerii de afaceri și autoritățile. Acest lucru creează un valoros avantaj competitiv pentru dvs.

Experții noștri au mulți ani de experiență în sistemele de management și în domeniul protecției eficace și durabile a sănătății și siguranței în muncă. Vom verifica și certifica organizația dvs. în conformitate cu ISO 45001. Dacă dețineți deja o certificare în conformitate cu OHSAS 18001, vă vom sprijin în implementarea noilor cerințe ale ISO 45001.Va exista o perioadă de tranziție de trei ani de la actualul standard OHSAS 18001 la ISO 45001, așadar tranziția trebuie finalizată până în primăvara anului 2021. Vă vom sprijini în implementarea cerințelor și vom facilita o tranziție lină către noul standard.

Aveți alte întrebări despre noul standard ISO 45001? Faceți o programare cu experții noștri acum!

Alte servicii

Certificarea ISO 14001

Sistem de management de mediu în conformitate cu ISO 14001 | TÜV Rheinland

Certificați-vă sistemul de management de mediu în conformitate cu ISO 14001.

mai mult

ISO 9001

ISO 9001 – TÜV Rheinland

Creșteți eficiența și construiți încredere cu un sistem de management al calităţii conform cu ISO 9001.

mai mult

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate