current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Sănătatea și securitatea în muncă în conformitate cu ISO 45001

Sănătatea și securitatea în muncă în conformitate cu ISO 45001 | TÜV Rheinland

Protejarea sistematică a sănătății – protejarea sustenabilă a productivității

Modelarea viitorului pe termen lung al companiei dvs. înseamnă, de asemenea, luarea de măsuri de precauție pentru securitatea și sănătatea angajaților dvs. La urma urmei, performanța forței dvs. de muncă este unul dintre cei mai importanți factori pentru succesul companiei dvs. - astăzi și mâine.

Cu o sănătate și securitate profesională structurată și certificată, puneți bazele angajaților motivați și proceselor productive de lucru. Un sistem de management profesionist și o certificare adecvată vă vor ajuta să preveniți accidentele de muncă, să reduceți absenteismul, să creșteți eficiența, să vă poziționați compania ca un angajator atractiv și să vă evidențiați angajamentul față de responsabilitatea corporativă.

În plus, sistemele de management certificate pentru sănătatea și securitatea în muncă subliniază statutul juridic al companiei dvs. și al conducerii acesteia. Acesta este un alt aspect important pentru proiectarea sigură a sistemelor dvs. de management. În același timp, creșteți constant satisfacția angajaților și consolidați permanent încrederea clienților și partenerilor.

O certificare ISO 45001 pune accentul pe securitatea preventivă a angajaților dumneavoastră. Un alt avantaj al standardului este integrarea eficientă în sistemele de management deja existente.

Cu ajutorul cunoștințelor noastre vaste în acest domeniu, vă sprijinim în coordonarea profesională a securității și sănătății în muncă, ca parte a certificării sistemelor de management - cu beneficii economice măsurabile și un accent clar pe succesul durabil al afacerilor.

Cum poate contribui certificarea ISO 45001 la respectarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU?

Optimizați-vă managementul sănătății și securității în muncă, cu ajutorul standardului ISO 45001

Protejarea și menținerea sănătății la locul de muncă este o condiție prealabilă importantă pentru procese de muncă motivate și productive atât pentru angajați, cât și pentru angajatori. Standardul ISO 45001 pentru managementul sănătății și securității în muncă minimizează riscul de deteriorare a sănătății și de accidentare la locul de muncă. ISO 45001 a fost publicat pe 12 martie 2018, înlocuind BS OHSAS 18001 la acea vreme.

Doriți să aflați mai multe despre certificarea pentru o sănătate și securitate optimă în muncă în conformitate cu ISO 45001? Experții noștri ar fi încântați să vă ofere aceste informații!

Standardizare prin „structura de nivel înalt”

ISO 45001 urmează aceeași „structură de nivel înalt” (HLS), o structură uniformă, definiții uniforme, precum și o terminologie uniformă ca și alte sisteme de management (de exemplu, ISO 9001 și ISO 14001), pentru a facilita o combinație mai ușoară a sistemelor de management.

Un grad de încredere mai mare prin managementul documentat al sănătății și securității în conformitate cu ISO 45001

Prin respectarea unui standard sistematic privind protecția sănătății și securității în muncă în conformitate cu ISO 45001, sursele de erori și riscuri pot fi identificate și eliminate sau diminuate. Prin intermediul certificării sistemului dvs. de management al sănătății și securității în muncă, veți reduce semnificativ numărul de accidente de muncă, indiferent de sectorul în care activați sau de dimensiunea companiei dvs. și, în același timp, veți satisface dispozițiile legale și oficiale. Așadar, nu numai că veți crește gradul de încredere al angajaților dvs., ci și vă veți consolida imaginea pozitivă în relația cu clienții, partenerii de afaceri și autoritățile. Acest lucru creează un valoros avantaj competitiv pentru dvs.

Experții noștri au mulți ani de experiență în sistemele de management și în domeniul protecției eficace și durabile a sănătății și securității în muncă. Vom verifica și certifica organizația dvs. în conformitate cu ISO 45001.

Aveți alte întrebări despre ISO 45001? Luați legătura cu experții noștri!

Downloads

pdf Certificarea ISO 45001 - Obiective, avantaje, procesul de certificare 360 KB Descărcare

Inițiativele noastre de sustenabilitate

Viitorul este în joc. Companiile, instituțiile, autoritățile publice și fiecare dintre noi pot juca un rol pozitiv în modelarea drumului pentru viitor. Vă oferim asistență, astfel încât veți fi asigurați că puteti opera în siguranță, durabil și eficient pentru mulți ani de acum înainte.

Practici de afaceri sustenabile

Certificare Mediu, Sociale și de Guvernanță (MSG), lanțuri de aprovizionare durabile și informare

Aflați mai multe!

Căutare servicii de sustenabilitate

Testați, evaluați, certificați, precum și alte demersuri ce le considerați necesare: Serviciile noastre de sustenabilitate

Aflați mai multe!

Strategia de sustenabilitate 2025

Aflați cum lucrăm împreună cu dvs. pentru a proteja viitorul

Aflați mai multe!

Sisteme integrate de management al sustenabilității

Certificare combinată

Aflați mai multe!

Audit și certificare la distanță

Audit și certificare la distanță

Auditurile la distanță oferă o alternativă flexibilă la metodele tradiționale de audit. Auditurile noastre la distanță oferă același nivel de calitate cu care sunteți deja obisnuiți la TUV Rheinland. Ne-am angajat să fim un partener puternic și de încredere. Aflați mai multe!

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Alte servicii

Certificarea ISO 14001

Sistem de management de mediu în conformitate cu ISO 14001 | TÜV Rheinland

Certificați-vă sistemul de management de mediu în conformitate cu ISO 14001

mai mult

Certificarea conform ISO/IEC 27001 - Securitatea informației

Securitatea informațiilor ISO 27001

Obțineți un sistem integrat de management al securității informatice cu certificarea noastră ISO 27001.

mai mult

Certificare în conformitate cu standardul ISO 9001

ISO 9001 – TÜV Rheinland

Creșteți eficiența și construiți încredere cu un sistem de management al calităţii conform cu ISO 9001.

mai mult

Ultimele pagini vizitate