current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Certificarea conform ISO/IEC 27001 - Securitatea informației

Securitatea informațiilor ISO 27001

Amendamentul 1: Modificări ale standardelor ISO privind schimbările climatice

pdf Amendamentul 1 578 KB Descărcare

Avantajul dumneavoastră competitiv: certificarea ISO/IEC 27001

Sistemele IT complexe pot acum procesa rapid o mulțime de informații. Pentru o procesare în siguranță a informațiilor, acestea trebuie să fie confidențiale și disponibile și trebuie să le fie asigurată integritatea. La urma urmei, dacă se ajunge la o scurgere de informații, aceasta poate deveni o problemă de încredere și poate duce la un dezavantaj competitiv.

În special în epoca Facebook, Twitter și a altor platforme asemănătoare, securitatea informațiilor devine din ce în ce mai importantă, dar, în același timp, din ce în ce mai vulnerabilă la amenințări. Prin urmare, un management profesional și bine organizat al securității informației, care se poate demonstra operațional constituie o cerință urgentă pentru companii.

Îmbunătățirea securității informațiilor dumneavoastră, prin certificarea ISO 27001

Sistemele IT complexe pot procesa acum o mulțime de informații însă, în același timp, devine din ce în ce mai dificil să protejezi aceste informații. Cu o certificare ISO 27001, vă oferim o evaluare independentă a gradului de conformitate a sistemului dumneavoastră de management al securității informației (ISMS) cu cerințele ISO/IEC 27001.

Cu ISO/IEC 27001, folosim standardul recunoscut la nivel global pentru evaluarea securității informaționale și a mediilor IT. Acesta descrie cerințele de implementare, precum și documentația unui ISMS. Riscurile de securitate pot fi reduse și se pot stabili proceduri de securitate IT care contribuie la îmbunătățirea pe termen lung a calității sistemelor dumneavoastră.

Printr-un certificat ISO/IEC 27001, arătați-le clienților și partenerilor de afaceri că securitatea informațiilor este o prioritate pentru dumneavoastră.

Doriți să aflați mai multe despre managementul securității informației? Nu ezitați să ne contactați!

Reduceți riscurile informatice cu certificatul nostru ISO/IEC 27001

Câștigați încrederea clienților cu certificarea noastră independentă în conformitate cu ISO 27001, recunoscută la nivel global. Prin asigurarea securității sistemelor și proceselor IT, precum și prin gestionarea confidențială a informațiilor, veți îndeplini și cerințele internaționale. Acest lucru creează un avantaj competitiv valoros pentru dumneavoastră. Reducerea riscurilor de securitate și îmbunătățirea structurilor dumneavoastră vă ajută, de asemenea, să reduceți costurile.

Avantajele ISO 27001 – TÜV Rheinland

Obțineți-vă certificarea ISO/IEC 27001 în doar câțiva pași

Consultați aici baza de date online privind certificarea Certipedia

Auditul de certificare conform ISO 27001 – TÜV Rheinland

Inițiativele noastre de sustenabilitate

Miza nu este altceva decât viitorul. Companiile, instituțiile, autoritățile publice și fiecare dintre noi poate juca un rol pozitiv în conturarea drumului către ziua de mâine. Vă oferim un sprijin cuprinzător pentru a vă asigura că veți funcționa în siguranță, în mod durabil și eficient pentru mulți ani de acum înainte.

Infrastructură sustenabilă

Abordări cuprinzătoare privind protecția pe termen lung a infrastructurii

Aflați mai multe!

Căutare servicii sustenabile

Testare, evaluare, certificare și mai mult: serviciile noastre de sustenabilitate.

Aflați mai multe!

Strategia de sustenabilitate 2025

Aflați cum lucrăm împreună cu dvs. pentru a proteja viitorul

Aflați mai multe!

Servicii de certificare în domeniul automotive

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate