current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

Környezetvédelmi és technológiai képzés

Környzettechnológiai képzés | TÜV Rheinland

Szaktudás és megfelelés a környezetvédelmi képzésekkel.

A környezetvédelmi törvényeknek és rendeleteknek való megfelelés, a biztonságosabb és költséghatékonyabb működés és a hatékonyság egyaránt a környezeti hatás ismeretén alapuló vállalati politikákon alapszik.

Környezetvédelmi tanfolyamaink képzést nyújtanak az operatív környezetvédelem összes szempontjával kapcsolatosan, a hulladékgazdálkodástól és hulladékártalmatlanítástól a vízminőség, az immissziók és a veszélyes anyagok kezelésének kérdésköréig, és még további területekkel összefüggésben is. Tanfolyamaink hasznosak bármely, a környezetre kiható döntések meghozatalában részt vevő, és különösen a környezetvédelmi kérdésekért felelős személy számára.

Nem csupán a környezetvédelmi képzések teljes skáláját kínáljuk, hanem a vállalatokkal a környezetvédelmi felelősség és biztonság területén történő együttműködés sokéves tapasztalatából nyert ismereteket is. Előadóként a terület szakértői a valós életből vett példákkal illusztrálják a környezetvédelemmel kapcsolatos kihívásokat és bevált gyakorlatokat.

Maradjon naprakész környezetvédelem és környezeti technológia tanfolyamunk segítségével

Folyamatosan próbálják megérteni a tudomány és a technológia segítségével, hogyan is lehetne jobban védeni a környezetet, a rendeleteket felülvizsgálják, új szabályokat vezetnek be, jogszabályokat alkotnak és újrafogalmaznak, és innovatív megoldásokat dolgoznak ki. Előnyt jelent az Ön szervezete számára, ha lépést tart a változásokkal és lehetőségekkel, de ez a feladat túl nagy terhet is képes róni a szervezetre.

Környezetvédelmi tanfolyamaink révén is tájékozott maradhat, és biztosíthatja, hogy a környezetvédelmi gyakorlatokat meghatározó legújabb információk birtokában legyen. Felfrissítheti és megszilárdíthatja tudásbázisát, vagy információkat szerezhet az operatív környezetvédelem azon területeiről, melyekről korábban kevés ismerettel rendelkezett. Ez nem csupán egyszerűbbé teszi a jogi követelményeknek való megfelelést, de biztonságosabbá, olcsóbbá és termelékenyebbé teszi a működést is.

Környezetvédelmi tisztviselők és más személyek számára szóló képzésünk

Környezetvédelmi tanfolyamaink áttekintése | TÜV Rheinland

Környezetvédelmi tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok az egyének és az iparágak elvárásainak is megfeleljenek. Tanfolyamaink minden képzési szinten, az alábbi területeken állnak rendelkezésre:

  • Hulladékgazdálkodás és hulladékártalmatlanítás: alapszintű és haladó tanfolyamok nyolc és negyven órás képzési időtartam között
  • Környezetvédelmi tisztviselők képzése: a környezetvédelem minden szempontját lefedő, bevezető és haladó szintű tanfolyamok szakosodott ipari vagy szervezeti környezetvédelmi tisztviselők részére
  • Vízvédelem: széleskörű képzés a vizek tisztaságával kapcsolatos témák teljes skálájában
  • Immissziók és veszélyes incidensek: bevezető, haladó és szakosodott tanfolyamok
  • Környezetvédelmi jogszabályok: jelenlegi szabályok, azok alkalmazása és végrehajtása
  • Vízgazdálkodási törvény (WRA): a jelenlegi jogszabályokkal kapcsolatos tanfolyamok

A környezetvédelem minden szempontját felölelő szakértelem

Az operatív környezetvédelem egy szervezet tevékenységének sok aspektusát fedi le. A siker érdekében a vízminőséget, a hulladékgazdálkodást, a veszélyes anyagokra vonatkozó politikákat, a légszennyezést és több más területet is szakértő módon kell menedzselni és felügyelni.

Az említett területek legjobb szakértőit foglalkoztatjuk, és sok éve dolgozunk azon, hogy segítsük az ipart a környezet védelmét szolgáló politikák és gyakorlatok befogadásában. Tanfolyamaink során a belső és külső szakemberek által vezetett szemináriumokban adjuk át ezt az összegyűjtött tudásanyagot. Hozzáférhetővé, gyakorlatiassá, aktuálissá és kompakttá tesszük a környezetvédelmi képzést.

Lépjen velünk kapcsolatba a legfrissebb információkért és ajánlatokért!

További szolgáltatások

Fenntarthatóság menedzsment képzés

Fenntarthatóság menedzsment és ISO 26000 képzések | TÜV Rheinland

A fenntarthatóság szempontjából felelős vezetés elősegíti a vállalat hosszú távú sikerét!

Több

Környezetirányítási képzés

Környezetirányítási képzések | TÜV Rheinland

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és vegyen részt számos folyamatos képzési lehetőségünk egyikében!

Több

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal