current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

ISO 9001 Tanúsítvány

ISO 9001 – TÜV Rheinland

Optimális minőségirányítás ISO 9001 tanúsítvánnyal

Több mint egymillió cég élvezi az ISO 9001 szerint tanúsított minőségirányítási rendszer előnyeit, ezáltal maximalizálva folyamatteljesítményüket és nemzetközi versenyelőnyüket. Az ISO 9001 tanúsítvány biztosítja, hogy az Ön munkavállalói a munkavégzésük során a minőségre törekszenek mindennap.

Az ISO 9001 tanúsítást végző szakértőink tisztában vannak vele, hogy a megfelelően megtervezett munkafolyamatok döntő mértékben járulnak hozzá termékei és szolgáltatásai minőségéhez. Az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer meghatározza, hogy ki felel az egyes, minőségre törekvő tevékenységekért, és mely folyamatokat kell végrehajtani. A hatékony minőségirányítás kialakításához figyelembe vesszük az Ön cége speciális követelményeit és perspektíváit. A szabvány megköveteli a rendszeres ellenőrzést, azaz a rendszer folyamatos belső újraértékelését, amely hozzájárul a folyamatos fejlődési folyamathoz.

Folyamat-megközelítésével az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer minden iparágra és cégre alkalmazható - legyen szó start-upokról vagy globális vállalatokról. A legkülönfélébb méretű és irányultságú szervezetekkel ápolunk partnerségi kapcsolatot, és minden szükséges forrást biztosítani tudunk a sikeres ISO 9001 tanúsításhoz.

Folyamatos fejlesztés

Minőségirányítási rendszere folyamatos fejlesztése

Cége egyedi követelményeinek megfelelően értékeljük és tanúsítjuk minőségirányítási rendszerét. Minőségirányítási rendszer szakértőink sokéves tapasztalattal rendelkeznek.

Ha Ön is szeretné ISO 9001 szabvány szerint optimalizálni minőségirányítási rendszerét, kérjük, egyeztessen időpontot szakértőinkkel!

ISO 9001:2015 - A legfontosabb információk tájékoztató videónkban

Hogyan járul hozzá ISO 9001 tanúsítványunk költségei csökkentéséhez és folyamatai optimalizálásához? Milyen teendői vannak a vállalatoknak a tanúsítási folyamat során, hogy megfeleljenek a szabvány követelményeinek? Milyen kihívásokat és lehetőségeket rejt magában az ISO 9001 és mit tud nyújtani Önnek a „Magas Szintű Struktúra”? Videónkból megtudhatja:

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

7 érv az ISO 9001 mellett

7 érv az ISO 9001 szerinti tanúsítás mellett

A nemzetközileg elismert ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer tanúsítás megszerzésével versenyelőnyre tehet szert, és javíthatja a piacra való belépés lehetőségeit. Az erős ügyfélorientáció támogatásán túl a tanúsítvány a döntéshozatalban is értékes segítséget jelenthet ügyfeleinek és üzleti partnereinek. Továbbá növelheti a vállalatán belüli hatékonyságot, és fejlesztheti a folyamatokat és struktúrákat. Ezáltal jelentős költségmegtakarítást érhet el, miközben minimalizálja a felelősségi kockázatot. A hatékonyabb kommunikáció és a nagyobb mennyiségű, azonnal elérhető információ erősíti a munkavállalói motivációt, amely szintén a vállalat hasznára válhat.

További előny: Az ISO 9001 „Magas Szintű Struktúra” lehetővé teszi több szabvány együttes tanúsítását. További információk: GYIK

ISO 9001 Tanúsítás lépései

Szakértőink segítséget nyújthatnak minőségirányítási rendszere tanúsítási folyamatának alább következő lépéseiben:

  1. Előzetes audit (opcionális)
  2. Tanúsító audit: dokumentáció átvizsgálása és a gyakorlati alkalmazás értékelése
  3. Tanúsítvány kiadása és rögzítése a Certipedia online tanúsítási adatbázisban
  4. Éves felügyeleti auditok
  5. Három éven belül újratanúsítás

ISO 9001 Tanúsítás lépései - TÜV Rheinland

ISO 9001 szerinti tanúsítás lépései

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal