current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

Környezetirányítási képzés

Környezetirányítási képzések | TÜV Rheinland

Biztosítsa a fenntarthatóságot a környezetirányítási képzésünkkel!

A mai üzleti környezetben alapvető fontosságú egy olyan rendszer bevezetése, amely elősegíti a környezetvédelmet és csökkenti a vállalat szénlábnyomát, miközben figyelembe veszi a környezetre vonatkozó jogi előírásokat. A kibocsátás, a hulladék és a szennyvíz mennyiség csökkentésének, valamint az energia és az erőforrás-felhasználás minimalizálásának elsajátítása nemcsak a bolygó érdekeit szolgálja, hanem a szervezet hatékonyságát is.

Az ISO 14001:2015 szabványon alapuló környezetirányítási rendszer létrehozásának elősegítését célzó képzésünkkel lehetővé tesszük, hogy megvalósítsa környezeti céljait. Képzéseink más fontos irányelvekkel és rendetekkel is foglalkoznak, ilyen például az EMAS, DIN EN ISO 19011 és DIN EN ISO 14004. Képzési programunk sikeres elvégzését követően környezetirányítási menedzser, auditor vagy környezetvédelmi megbízott tanúsítványt szerezhet.

Szaktudásunkat világszerte elismerik és oktatóink nagy tiszteletnek örvendő szakemberek, akik kiterjedt, valós életből származó tapasztalattal rendelkeznek a területen. Ezek a tényezők különböztetnek meg minket a versenytársaktól. Arra törekszünk, hogy úgy alakítsuk ki képzési moduljainkat, hogy azok tükrözzék a résztvevők igényeit azáltal, hogy a gyakorlati példák oktatására összpontosítunk, valamint hogy egy tényleges szervezet funkcióinak megfelelő tanfolyami keretrendszert hozzunk létre.

Beszéljen egy képzésszervezőnkkel, és ismerje meg az összes részletet!

Környezetirányítási menedzser képzésünkkel vállalata csak nyerhet

A környezetvédelem mindannyiunk számára előnyös - a bolygón élő egyének és a piacon versengő szervezetek számára egyaránt. A környezet védelmét célzó jogszabályoknak, szabványoknak, normáknak való megfeleléssel vállalata elkerülheti a bírságokkal és büntetésekkel kapcsolatos kockázatokat, vagy hogy vállalatát károkozás miatt perbe vonják. Egyértelmű üzenetet is küld ügyfeleinek és a nyilvánosságnak arról, hogy szervezete elkötelezett a tiszta és felelősségteljes működés mellett.

Belső szinten a képzett környezetirányítási szakember munkája csökkentheti a költségeket azáltal, hogy minimalizálja a drága erőforrások felhasználását, valamint gátolja vagy csökkenti a kibocsátásokat, a hulladék és a szennyvíz mennyiségét és vízhasználatot. Az egyéb irányítási rendszerekre gyakorolt szinergikus hatások a szervezet szempontjából további pozitív változásokat eredményeznek.

DIN EN ISO 19011-en alapuló környezetirányítási megbízott képzés

A környezetirányítási képzésünk moduláris jellegének áttekintése | TÜV Rheinland

Környezetirányítási képzésünk három modulból áll:

  • 1. modul: Környezetvédelmi megbízott, négynapos képzés, amely magába foglalja a vizsgát, biztosítja az alapvető ismereteket és áttekintést nyújt a helyi környezetvédelmi jogról, a szervezetek kötelezettségeiről és operatív környezetvédelmi felelősségéről, valamint az előírások megismeréséről, értelmezéséről és alkalmazásáról.
  • 2. modul: Környezetirányítási menedzser, három nap, amely magába foglalja a vizsgát; a résztvevők elsajátíthatják, hogyan építsenek és fejlesszenek ki sikeres környezetirányítási rendszert a vállalaton belül és hogyan feleljenek meg a jogi követelményeknek.
  • 3. modul: Környezetirányítási auditor, négy napos képzés, amely magába foglalja a vizsgát; a tanúsítvány három évig érvényes; bemutatja, hogyan kell auditálni egy környezetirányítási rendszert, hogyan kell megtervezni és kivitelezni egy környezeti auditot, emellett kommunikációs technikákat ismertet, valamint azt, hogy miként kell kezelni az audit során előforduló személyes konfliktusokat.

Hírnév és fogékonyság a környezetirányítási képzésben

Ha nálunk szerzi meg tanúsítványát, akkor ezzel arról tesz tanúbizonyságot, hogy tudatosan egy nagy presztízzsel rendelkező partnert választott a környezetirányítási képzés elvégzéséhez. Hírnevünk lehetővé teszi számunkra, hogy olyan szakértő oktatókra bízzuk tanfolyamaink vezetését, akik magas szintű szaktudással rendelkeznek az ipari és vállalati környezetirányítás területén.

Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg többet környezetirányítási menedzser képzéseinkről!

További szolgáltatások

Képzések a megújuló energia témájában

Olyan képzéseket nyújtunk melyek elvégzésével tanúsítványt szerezhet a fotovoltaikus rendszerek biztonságos tervezéséhez és telepítéséhez.

Több

Környezetvédelmi és technológiai képzés

Környzettechnológiai képzés | TÜV Rheinland

Környezetvédelmi képzésünk a víz, hulladék és immissziók kérdésével is foglalkozik.

Több

HSE Management

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal