Karrier

A jobb minőség, nagyobb hatékonyság és biztonság jegyében szükség van az alkalmazásukra

A technikai fejlődés biztos keretekre támaszkodik. Ezt a fejlődést világszerte 20 000 szakemberünk biztosítja, akik több mint 2500 szolgáltatást kínálnak az ellenőrzéstől kezdve a felülvizsgálaton és minősítésen keresztül egészen a tanácsadásig és képzésig.

A TÜV Rheinland cégnél nemcsak a portfóliónkat, hanem az embereket is sokoldalúság jellemzi. Mérnökök, informatikusok, orvosok, természettudósok, tanárok, kereskedők, jogászok és kommunikációs szakértők: szakértelmükkel, tapasztalatukkal és személyiségükkel mindannyian hozzájárulnak a technika és a környezet biztonsági szintjének fenntartható javításához, további vállalati jövőképünk felélénkítéséhez.

Munkatársaink jelentik számunkra a legnagyobb értéket. Ennélfogva szívesen ruházunk be a fejlődésükbe, legyen szó egyéni továbbképzésekről, számos előny biztosításáról, illetőleg tanácsadói és mentori programokról. Egyúttal nemzetközi, csapatközpontú kultúrát honosítunk meg, amelyet a tisztelet, a kollegialitás és az őszinteség jellemez. Ily módon szakembereink ki tudják bontakoztatni a bennük rejlő lehetőségeket, új ismereteket és módszereket alkalmazhatnak – és valódi előrejutási eséllyel kecsegtető szakmai karriert tervezhetnek.