current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Energiagazdálkodási Irányítási Rendszer összhangban az ISO 50001-el

ISO 50001 tanúsítás energiagazdálkodási irányítási rendszerekhez
az ISO 50001 tanúsítvány

Az ISO 50001 tanúsítási folyamata

Az ISO 50001 tanúsítási folyamata

DIN EN ISO 50001 - növelje az energiagazdálkodási teljesítményt az energiagazdálkodásirányítási rendszerek nemzetközi szabványával

A nemzetközi ISO 50001 szabvány meghatározta a szervezetekkel szemben támasztott követelményeket és útmutatásokat az energiagazdálkodás irányítási rendszer (EgIR) sikeres kidolgozásához, bevezetéséhez, karbantartásához és folyamatos fejlesztéséhez.

Az ISO 50001 felülvizsgálatával, a szabvány nemzetközileg elismert iránymutatásokat nyújt a vállalatok számára, az energiaegyensúly javítására, a Co2 kibocsátás csökkentésére, és az energiaköltségek csökkentésére az energia hatékonyabb felhasználása révén.

Szakértőink támogatják Önt egy hatékony ISO 50001:2018 alapú energiagazdálkodási irányítási rendszer bevezetésében. Az energia fenntartható és hatékony felhasználásához szükséges fokozott követelményeket a felülvizsgált szabvány optimálisan figyelembe veszi.

Az ISO tanúsítás területén szerzett sokéves gyakorlati tapasztalatunk ideális partnerré tesz minket, aki kiszolgálja Önt az energiagazdálkodási irányítási rendszer igényeinek kielégítésében. Ön mellett állunk a teljes tanúsítási folyamat során, így lehetősége van a fenntartható fejlesztés megvalósítására az energiahatékonyságban, az egész vállalatában.

Szakértőink örömmel válaszolnak minden további, felmerülő kérdésre. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az ISO 50001:2018 Felülvizsgálata

Továbbra is a tanúsításunk alatt áll, a régi szabvány szerint, ami 18 hónapig érvényes az ISO 50001:2018 megjelenését követően. Azután már nem fogunk ISO 50001:2011 alapú auditokat végezni.

További tájékoztatás: Olvasson többet a kérdéseinkről és válaszok rész az ISO 50001-ről, és a kiadványunkban “Aktuális információk az ISO 50001-ről és az ISO 50003-ról”.

Interjú az ISO 50001:2018 felülvizsgálatáról

Videónkban Tyrone Adu-Baffour, az ISO 50001 termékmenedzsere a TÜV Rheinlandnál ismerteti az új funkciókat az ISO 50001 felülvizsgálatából.

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Javítsa vállalata energiagazdálkodási teljesítményét és csökkentse energiaköltségeit az ISO 50001-el

Az ISO 50001 tanúsítvánnyal rendelkező energiagazdálkodási irányítási rendszerrel a szervezet javítja energiamérlegét és csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez növeli a jövedelmezőséget és javítja a versenyelőnyöket az alacsonyabb energiaköltségek révén. Az optimalizálási lehetőségek azonosításával a szervezet sikere új energiahatékony technológiák bevezetésével maximalizálható.

A magas szintű szerkezet (HLS) útmutatást nyújt az energiagazdálkodási rendszer felépítésének és követelményeinek optimális egységesítéséhez. Ez a felügyelt struktúra megkönnyíti több irányítási rendszer megvalósítását, karbantartását, és támogatja az integrált irányítási rendszerek fejlesztését.

Az ISO 50001 tanúsítás növeli az alkalmazottak tudatosságát és motivációját az energia hatékonyabb felhasználása felé, dokumentálja az energiateljesítmény javítását célzó erőfeszítéseiket és előmozdítja a szervezet pozitív márkanevét.

Takarítson meg időt és csökkentse költségeit az ISO 50001 szabvány szerinti tanúsítással, az ISO 14001 és az ISO 9001 szabványokat kombinálva

Gyorsan, hatékonyan és gazdaságosan tanúsítjuk az irányítási rendszereket. Energia-, környezetvédelmi vagy minőségirányítási rendszerek - megtalálhatja a szervezet számára a tökéletes egyesítést, hogy még sikeresebbé tegye. Tudjon meg többet a kombinált tanúsításról, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.

Az ISO 50001 tanúsítás állomásai

  1. Elő-audit (opcionáis): A kezdeti értékelés elvégzése és a menedzsment rendszer potenciális gyengeségeinek feltárása
  2. GAP elemzés (opcionális)
    Elemzés, amely támogatja az ISO 50001:2011-ről az ISO 50001:2018-ra történő sikeres átállást
  3. Tanúsító audit: Az energiairányításienergiagazdálkodási irányítási rendszer dokumentációjának és gyakorlati alkalmazásának ellenőrzése
  4. A tanúsítvány kiállítása és a szervezet felvétele az online tanúsítvány adatbázisba, a Certipédiába
  5. Felügyeleti auditok: A folyamatok és az energiagazdálkodási irányítási rendszer folyamatos optimalizálásának éves felügyelete
  6. Újratanúsítás a három éves időszak vége előtt

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a kombinált tanúsításról!

Az ISO 50003 megjelenése: Maradjon naprakész a fontos fejlesztések vonatkozásában

Amit Önnek még tudnia kell: az ISO 50003-at 2014 októberében tették közzé, és fontos változtatásokat vezetett be az ISO 50001 alapjához. A frissített követelményeket a tanúsító testületeknek 2017. október 14-ig kell végrehajtaniuk, mivel ezek a változások olyan szervezeteket is érintenek, amelyek energiagazdálkodási irányítási rendszerei ISO 50001 tanúsítvánnyal rendelkeznek, vagy azok, akik igyekeznek a szabványnak megfelelő tanúsítást megszerezni, a következő kiadványokban összefoglaltuk a frissítéseket:

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

ISO 14001 Tanúsítvány

ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer | TÜV Rheinland

Tanúsítsa környezetirányítási rendszerét ISO 14001 szabvány szerint.

Több

ISO 45001 Munkahelyi egészségvédelem és biztonság

ISO 45001 munkahelyi egészségvédelem és biztonság | TÜV Rheinland

ISO 45001: a munkahelyi egészségvédelemmel és biztonsággal foglalkozó új szabvány.

Több

ISO 9001 Tanúsítvány

ISO 9001 – TÜV Rheinland

Hatékonyságnövelés és bizalomépítés egy kiváló, ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszerrel.

Több

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal