current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

Fenntarthatóság menedzsment képzés

Fenntarthatóság menedzsment és ISO 26000 képzések | TÜV Rheinland

Váljon vállalata zöldebbé és takarítson meg pénzt a fenntarthatóság menedzsment képzésünkkel

A jól működő, fenntarthatóságot támogató irányítási rendszer megőrzi a természeti erőforrásokat és bevételnövekedést eredményez azáltal, hogy figyelembe veszi a gazdasági, ökológiai és társadalmi tényezőket.

A fenntarthatósági menedzsment képzésünk segít megérteni, megvalósítani és jobban kezelni a vállalat fenntarthatósági kérdéseit, és útmutatást ad arra vonatkozóan, hogyan válhatnak mindezek a szervezet részévé. Ez az erőforrások hatékonyabb felhasználását eredményezi, ami mérhető költségmegtakarítást jelent.

Gyakorlati tapasztalataink, valamint a saját fenntarthatóságunk javítására irányuló törekvéseink ideális képzési partnerré tesznek minket. Gyakorlati megoldásokat kínálunk és segítünk a már meglévő irányítási rendszerbe integrálni a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdéseket.

Hívjon minket még ma, hogy megtalálhassa az igényeinek megfelelő képzést!

Az ISO 26000 irányelvek alkalmazásával javítson vállalata megítélésén

Aknázza ki a fenntarthatóság menedzsment képzés előnyeit! | TÜV Rheinland

ISO 26000 képzéseink hozzájárulnak a vállalati arculat javításához és segítenek kiemelkedni a versenytársak közül. Ugyanakkor az erőforrások felhasználásának csökkentésével Ön képes meghatározni az érintettek céljait, és növelni a bevételeket, miközben megóvja a környezeti értékeket a jövő nemzedékek számára. Tanfolyamaink vagy a fenntarthatósági stratégia alapos újragondolásának alapjául szolgálnak, vagy annak megvizsgálására irányulnak, hogyan építhetőek be ezek az új fenntarthatósági rendszerek a már meglévő irányítási struktúrákba.

Végső soron, a fenntartható üzleti gyakorlatok növelik a munkavállalók elégedettségét, és biztosítják a szervezet számára az alkalmazottak fenntartható fejlődéséhez szükséges szakértelmet annak érdekében, hogy megfeleljenek az Önök növekvő követelményeinek.

Két lépés az erőforrás-felhasználás javításáért a fenntarthatóság menedzsment képzésünk által

Példaként a képzési kínálatunkban szerepel egy kétmodulos fenntarthatóság menedzsment képzés, melynek segítségével hatékony fenntarthatósági vezetővé válhat. A hivatalos képesítésen szerepelni fog a védjegyünk.

Tanfolyamaink a társadalmi felelősségvállalás számos területét vizsgálják, beleértve a munkavállalókkal, a társadalommal, a környezettel, a szolgáltatási felelősséggel, az irányítással és a megfelelőséggel kapcsolatos kérdéseket.

Fenntarthatóság – CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) – ISO 26000

  • Alapozó képzés az értékorientált szervezeti vezetésről
  • Ismerje meg, hogyan dolgozhat ki egy értékalapú fenntarthatósági menedzsment stratégiát, és kapcsolja összes az aktuális vezetési, információs és ellenőrzési rendszerekkel
  • Ismerje meg, hogyan épülnek a CSR-irányítási rendszerek az ISO 26000-ben szereplő nemzetközi irányelvekre
  • Háromnapos kurzus

A fenntarthatóság szempontjából felelős vezető

  • Az alapozó képzés speciális ismereteire épít
  • Fedezze fel a fenntarthatóság szempontjából felelős vállalatvezetés hatékonyságát és igazítsa a munkavállalói fejlődést az új követelményekhez
  • Lássa át a kihívásokat, amelyekkel Ön és beszállítói szembesülnek
  • Értesüljön a már kipróbált és bevált módszerekről és fedezze fel a fenntarthatósági projekt megvalósításához szükséges vállalati eszközöket
  • Háromnapos képzés, amely magába foglalja a vizsgát

Az Ön megbízható partnere a fenntarthatóság szempontjából felelős vezetéshez

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a fenntarthatóság szempontjából felelős vállalatvezetés és képzés területén. Saját munkaterületünkön mindig arra törekszünk, hogy gyakorlatban is alkalmazzuk az elveinket és elkötelezetten igyekszünk fejleszteni a fenntartható vezetést az egész iparág javítása érdekében. Nemzetközi tapasztalatunk, hírnevünk és a különféle piacok alapos ismerete ideális képzési partnerré tesz minket a fenntarthatóság menedzsment területén.

Oktatóink magasan képzett szakemberek, akik szakterületükön nagy tapasztalattal rendelkeznek. Ebből kifolyólag ismerik az alkalmazottak mindennapi kihívásait.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és jelentkezzen fenntarthatósági képzésünkre!

További szolgáltatások

Képzések a megújuló energia témájában

Olyan képzéseket nyújtunk melyek elvégzésével tanúsítványt szerezhet a fotovoltaikus rendszerek biztonságos tervezéséhez és telepítéséhez.

Több

Környezetvédelmi és technológiai képzés

Környzettechnológiai képzés | TÜV Rheinland

Környezetvédelmi képzésünk a víz, hulladék és immissziók kérdésével is foglalkozik.

Több

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal