current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Know-how és kommunikáció menedzsment

Menedzsment know-how, kommunikációs tanfolyamok és képzési programok | TÜV Rheinland

Fejlessze személyes és szociális készségeit tanfolyamaink segítségével

Vegyen részt tanfolyamainkon és érjen el több sikert, legyen jobb vezető, szervező, kommunikáljon és motiváljon hatékonyabban.

A személyes és szociális készségekkel, a kommunikációs készségekkel, az önmenedzseléssel az időgazdálkodással kapcsolatos szemináriumaink és tanfolyamaink segítenek Önnek abban, hogy hatékonyabb és magabiztosabb legyen mindennapi feladatai elvégzésében. Tanfolyamaink bármely területen biztosítják a szükséges szakértelem sikeres átadását. A közszféra és a nonprofit szervezetek számára is kínálunk képzéseket, melyek segítik Önt abban, hogy a jelenlegi és a jövőbeni alkalmazottairól jobb képet tudjon alkotni.

Tanfolyamok széles skáláját kínáljuk, melyek könnyen kombinálhatók a készségek szisztematikus fejlesztése érdekében. Ennek érdekében jól képzett és tapasztalt oktatók tartják a képzéseket, nagy hangsúlyt fektetve a gyakorlati tapasztalatok átadására.

Jelentkezzen tanfolyamunkra! Hívja kapcsolattartóinkat!

Váljon meggyőző vezetővé a menedzsment és vezetői képzéseinken megszerzett szaktudás, valamint az elsajátított személyes, szociális és módszertani készségek segítségével

Modern változó világunkban elengedhetetlen a kommunikáció és a szervezés területén való jártasság. Ez annak is köszönhető, hogy egyre összetettebbek a kapcsolatok és egyre nagyobbak az egyénekkel szemben támasztott elvárások.

Képzésünk egyik fontos célja az ügyfelekkel, beszállítókkal és partnerekkel való együttműködéshez szükséges készségek fejlesztése mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

Kurzusainkon megszerezheti az Ön számára szükséges ismereteket, hogy hatékonyan és magabiztosan tudja használni szakértelmét. Továbbá elsajátíthatja, hogyan lehet hatékonyan működő csapatokat kialakítani. Képzési programunk lehetőséget ad arra, hogy az egymásra épülő kurzusok segítségével szisztematikusan fejlessze tudását.

Menedzsment és vezetői képzéseink segítenek a szükséges személyes és szociális készségek, valamint vezetői képességek elsajátításában

Menedzsment és kommunikációs képzéseink témái | TÜV Rheinland
Menedzsment és vezetői képzéseink áttekintése

Számos kombinálható szemináriumot és kurzust kínálunk, amelyek segítségével szisztematikusan fejlesztheti és bővítheti személyes és szociális készségeit. Gyakorlatorientált kurzusainkat tapasztalt szakembereink tartják, akik ismerik a napi kihívásokat és az ügyfelek igényeit.

Ezek a szemináriumok a következők:

  • Menedzsment és csapatvezetés – a kurzus ismereteket nyújt az alkalmazottak vezetéséhez és motiváláshoz, a konfliktuskezeléshez és a hatékony irányításhoz.
  • Prezentálás és moderálás – bemutatjuk, milyen módszerekkel tudja megragadni és meggyőzni a hallgatókat és átadni nekik a mondanivalót.
  • Kommunikáció és retorika – a sikeres kommunikáció elsajátítható, megtanulhat meggyőzően vitatkozni és gyorsan reagálni.
  • Idő- és öngazdálkodás – megmutatjuk Önnek, hogyan tudja jobban és hatékonyabban kihasználni az idejét, minimalizálni a munkahelyi stresszt és sikeresen kezelni a konfliktusokat.

Bízzon a menedzsment és vezetői képzés terén szerzett sokéves tapasztalatunkban!

Menedzsment és vezetői képzési szemináriumok és tanfolyamok széles választékát kínáljuk Önnek. Ezek lehetővé teszik a technika és a vezetési know-how célzott és szisztematikus fejlesztését. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati tudás átadására és a használható ismeretek fejlesztésére.

Több, mint 30 éve tartunk továbbképzéseket szakemberek és vezetők számára, beleértve saját szervezetünket is. Ennek köszönhető tapasztalatainkat és tudásunkat a tanfolyam hallgatóinak napra készen tudjuk átadni.

Oktatóink elismert szakemberek, akik a szakterületükön széles körű szakértelemmel rendelkeznek. Ismerik a nehézségeket, amikkel a munkavállalóknak szembe kell nézniük nap mint nap.

Engedje, hogy átadjuk tudásunkat! Jelentkezzen telefonon!

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

Projektmenedzsment képzés

Projektmenedzsment képzés | TÜV Rheinland

Képzési programunk fontos módszereket és eszközöket ismertet a sikeres projektmenedzsment eléréséhez.

Több

QM2 modul képzés az ISO 9001:2015 szabvány szerint

QM2 modul képzés az ISO 9001:2015 szabvány szerint | TÜV Rheinland

Optimalizált minőségi mérések és értékelések célzott minőségirányítási képzésünkkel.

Több

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal