current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

QM2 modul képzés az ISO 9001:2015 szabvány szerint

QM2 modul képzés az ISO 9001:2015 szabvány szerint | TÜV Rheinland

A minőség javítása szakértelmen alapuló minőségirányítási képzés segítségével

A különböző iparágakon belül a vállalatok arra törekszenek, hogy olyan minőségirányítási rendszereket tervezzenek és valósítsanak meg, amelyek hatékonyan szabályozzák a berendezések, eljárások, folyamatok és értékelés működését. Szakértő szemre és rengeteg tapasztalatra van szükség egy olyan sikeres rendszer létrehozásához, amely valódi minőségjavulást és vállalati előnyöket eredményez. Képzéseket kínálunk a termelési és szolgáltatató vállalatok szakembereinek és vezetőinek, akik aktívan foglalkoznak minőségirányítási rendszerekkel és a minőség javításával, valamint azoknak, akik terveznek minőségirányítási rendszert bevezetni, vagy akik maguk is minőségirányítási auditorok.

Képzéseink megfelelnek a minőségirányítási auditorokra vonatkozó, nemzetközileg elismert EOQ irányelveknek, és az egyes szintek sikeres elvégzése után PersCert tanúsítványt adnak. Segítünk a minőségirányítás sokrétű kihívásainak kezeléséhez szükséges tudás megszerzésében és a dokumentálásban.

Biztosítsa be helyét a tanfolyamon még ma!.

A minőségirányítási képzések segítenek a mindennapi problémák leküzdésében

Az egyre komplexebb vállalati folyamatok kihívások elé állítják a minőségirányítási rendszereket A folyamatban lévő vállalati eljárások elemzése és optimalizálása, a tevékenységek vizsgálata és dokumentálása, a végrehajtás, valamint az auditok összehangolása csak néhány feladat a sok közül, amelyeket egy minőségirányítási szakértőnek el kell látnia.

Jó hír, hogy minőségirányítási képzésünk felruházza Önt azokkal a módszerekkel és eszközökkel, melyek szükségesek az elvárt feladatok teljesítéséhez. Az átlátható, gördülékeny minőségirányítási folyamatok alkalmazásával vállalata olyan területeken szerezhet előnyt, mint a hatékonyságjavulás, munkamorál, pénzügyek, hírnév.

QM2 képzés moduláris rendszerben

QM2 képzés moduláris rendszerben | TÜV Rheinland

Vállalatának minőségirányítási rendszerében betöltött szerepétől függően válassza ki az Önnek megfelelő tanfolyamot:

  • Minőségirányítási megbízott: elsajátíthatja a minőségirányítás alapjait, amelyek ismeretében egy kis- vagy középvállalkozásnál minőségirányítási rendszert hozhat létre, vagy egy nagyvállalatnál minőségirányítási rendszert tarthat fenn
  • Minőségirányítási vezető: speciális ismereteket szerezhet a minőségirányítási rendszerek létrehozására, megvalósítására, optimalizálására és továbbfejlesztésére vonatkozó minőségirányítási technikákról és módszerekről.
  • Minőségirányítási auditor: nemzetközi normákon alapuló képesítést szerezhet, amely lehetővé teszi az auditok tervezését, végrehajtását, feldolgozását és dokumentálását. A nemzetközi auditorok számára továbbképző tanfolyamokat is kínálunk.
  • Speciális szemináriumok minőségirányítási szakemberek számára: ezeken a tanfolyamokon választ kaphat a minőségirányítással kapcsolatos mélyreható, specifikus kérdésekre

Tartalmas minőségirányítási oktatást kínálunk

A minőségirányítási képzés terén abban áll az erősségünk, hogy a témáról alapos ismeretekkel rendelkezünk, melyeket érdekfeszítő előadások keretében adunk át.. Minden kurzusunkat a nemzetközileg elfogadott irányelvek és előírások alapján építjük fel. A szemináriumokat tapasztalt szakoktatók vezetik, akik maguk is minőségirányítási szakemberek, akik a való életből vett gyakorlati példák alapján mutatják be a minőségirányítással kapcsolatos bevált gyakorlatokat. Keményen dolgozunk továbbá annak érdekében, hogy a tanfolyamaink elérhetőek legyenek, ezért online és tantermi környezetben is részt lehet venni azokon.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtalálhassa az Önnek megfelelő képzést!

További szolgáltatások

Munkahelyi biztonsági képzés

ISO 45001 szerinti munkahelyi biztonsági képzés | TÜV Rheinland

Célzott képzéssel tesszük lehetővé a magasabb szintű munkahelyi egészségvédelmi- és biztonsági előírások fenntartását.

Több

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal