current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

QM2 modul képzés az ISO 9001:2015 szabvány szerint

QM2 modul képzés az ISO 9001:2015 szabvány szerint | TÜV Rheinland

A minőség javítása szakértelmen alapuló minőségirányítási képzés segítségével

A különböző iparágakon belül a vállalatok arra törekszenek, hogy olyan minőségirányítási rendszereket tervezzenek és valósítsanak meg, amelyek hatékonyan szabályozzák a berendezések, eljárások, folyamatok és értékelés működését. Szakértő szemre és rengeteg tapasztalatra van szükség egy olyan sikeres rendszer létrehozásához, amely valódi minőségjavulást és vállalati előnyöket eredményez. Képzéseket kínálunk a termelési és szolgáltatató vállalatok szakembereinek és vezetőinek, akik aktívan foglalkoznak minőségirányítási rendszerekkel és a minőség javításával, valamint azoknak, akik terveznek minőségirányítási rendszert bevezetni, vagy akik maguk is minőségirányítási auditorok.

Képzéseink megfelelnek a minőségirányítási auditorokra vonatkozó, nemzetközileg elismert EOQ irányelveknek, és az egyes szintek sikeres elvégzése után PersCert tanúsítványt adnak. Segítünk a minőségirányítás sokrétű kihívásainak kezeléséhez szükséges tudás megszerzésében és a dokumentálásban.

Biztosítsa be helyét a tanfolyamon még ma!.

A minőségirányítási képzések segítenek a mindennapi problémák leküzdésében

Az egyre komplexebb vállalati folyamatok kihívások elé állítják a minőségirányítási rendszereket A folyamatban lévő vállalati eljárások elemzése és optimalizálása, a tevékenységek vizsgálata és dokumentálása, a végrehajtás, valamint az auditok összehangolása csak néhány feladat a sok közül, amelyeket egy minőségirányítási szakértőnek el kell látnia.

Jó hír, hogy minőségirányítási képzésünk felruházza Önt azokkal a módszerekkel és eszközökkel, melyek szükségesek az elvárt feladatok teljesítéséhez. Az átlátható, gördülékeny minőségirányítási folyamatok alkalmazásával vállalata olyan területeken szerezhet előnyt, mint a hatékonyságjavulás, munkamorál, pénzügyek, hírnév.

QM2 képzés moduláris rendszerben

QM2 képzés moduláris rendszerben | TÜV Rheinland

Vállalatának minőségirányítási rendszerében betöltött szerepétől függően válassza ki az Önnek megfelelő tanfolyamot:

  • Minőségirányítási megbízott: elsajátíthatja a minőségirányítás alapjait, amelyek ismeretében egy kis- vagy középvállalkozásnál minőségirányítási rendszert hozhat létre, vagy egy nagyvállalatnál minőségirányítási rendszert tarthat fenn
  • Minőségirányítási vezető: speciális ismereteket szerezhet a minőségirányítási rendszerek létrehozására, megvalósítására, optimalizálására és továbbfejlesztésére vonatkozó minőségirányítási technikákról és módszerekről.
  • Minőségirányítási auditor: nemzetközi normákon alapuló képesítést szerezhet, amely lehetővé teszi az auditok tervezését, végrehajtását, feldolgozását és dokumentálását. A nemzetközi auditorok számára továbbképző tanfolyamokat is kínálunk.
  • Speciális szemináriumok minőségirányítási szakemberek számára: ezeken a tanfolyamokon választ kaphat a minőségirányítással kapcsolatos mélyreható, specifikus kérdésekre

Tartalmas minőségirányítási oktatást kínálunk

A minőségirányítási képzés terén abban áll az erősségünk, hogy a témáról alapos ismeretekkel rendelkezünk, melyeket érdekfeszítő előadások keretében adunk át.. Minden kurzusunkat a nemzetközileg elfogadott irányelvek és előírások alapján építjük fel. A szemináriumokat tapasztalt szakoktatók vezetik, akik maguk is minőségirányítási szakemberek, akik a való életből vett gyakorlati példák alapján mutatják be a minőségirányítással kapcsolatos bevált gyakorlatokat. Keményen dolgozunk továbbá annak érdekében, hogy a tanfolyamaink elérhetőek legyenek, ezért online és tantermi környezetben is részt lehet venni azokon.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtalálhassa az Önnek megfelelő képzést!

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

Munkahelyi biztonsági képzés

ISO 45001 szerinti munkahelyi biztonsági képzés | TÜV Rheinland

Célzott képzéssel tesszük lehetővé a magasabb szintű munkahelyi egészségvédelmi- és biztonsági előírások fenntartását.

Több

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal