current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Projektmenedzsment képzés

Projektmenedzsment képzés | TÜV Rheinland

Sikeres projektmenedzsment célzott képzéssel

Az időben és a tervezett költségvetési kereten belül befejezett projekt a hatékony projektmenedzsment eredménye. A kockázatok felismerésére való képesség, előrelátás, a nehézségek elkerülése és hatékony előretervezés egy tanulható és fejleszthető képesség.

Projektmenedzsment képzéseink célja, hogy biztosítsák a sikerhez szükséges szakértelmet. A klasszikus projektmenedzsment mellett SCRUM és PRINCE2 képzést is kínálunk, amelyek lehetővé teszik a termékek gyorsabb és hatékonyabb fejlesztését.

Szakértelmünkről és megbízhatóságunkról vagyunk ismertek az ipar számos területén. Oktatóink dinamikusak és széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek a saját területükön, emellett nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlatias megközelítésre a projektmenedzsment oktatásában. A legkorszerűbb eszközöket és módszereket kínáljuk Önnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információkat szeretne kapni a projektmenedzsment képzéseinkről!

A projektmenedzsment képzés segít elkerülni a buktatókat

Aknázza ki a projektmenedzsment képzésünk előnyeit! | TÜV Rheinland

A projektmenedzserek számára a költségvetés és a határidők betartása jelenti a két legnagyobb kihívást. Az ezeket a problémákat érintő képzések képesek a siker felé billenteni a mérleget. Akár klasszikus projektmenedzsment képzést, akár agilis menedzsment képzést választ, mint például a SCRUM vagy a PRINCE2, az elsajátított készségek nemcsak a kockázatok csökkentésére, hanem nagyobb átláthatóságra, jobb vezetési és konfliktuskezelési képességek megszerzésére adnak lehetőséget.

SCRUM Master képzés és továbbiak

Képzési kínálatunk a témában a klasszikus projekmenedzsmenttől egészen az agilis projektmenedzsmentig terjed. A képzés magában foglalja a következőket:

  • Prince2: hét különböző kurzus közül lehet választani, az alapszintűtől a magasabb szintűig. A legtöbb képzés angolul és németül is elérhető.
  • Projektmenedzsment: sajátítsa el az alapokat vagy vegyen részt haladó képzéseken, amelyek elérhetők online formában, vagy iratkozzon be egy gyakorlati projektmenedzsment kurzusra vagy egy projektmenedzser szemináriumra, hogy személyesen is részt vehessen a csoportos képzésben.
  • SCRUM: képzési kínálatunk célcsoportjai a terméktulajdonosok és vezetők.

Rugalmas, hallgatóorientált projektmenedzsment képzés

Számtalan iparággal dolgozunk együtt, hírnevünket az évtizedek alatt bizonyított kiválóságunknak és megbízhatóságnak köszönhetjük. Ezeket a kvalitásokat kínáljuk projektmenedzser képzéseink során is. Oktatóink saját tapasztalataikat ötvözik a való élet gyakorlati példáival annak érdekében, hogy Önök igazán hatékony és interaktív oktatásban részesülhessenek. Tudjuk, mire van szükségük az elfoglalt szakembereknek és a képzéseinkben ennek megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk a lényeges információk megragadó előadásmódjára.

Tudjon meg többet a projektmenedzsment képzéseinkről!

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

Know-how és kommunikáció menedzsment

Menedzsment know-how, kommunikációs tanfolyamok és képzési programok | TÜV Rheinland

Tanúsított tanfolyamok, amelyek módszertani kompetenciát és vezetői know-how-t közvetítenek.

Több

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal