current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
translation missing: core_choose_country

BRCGS за безопасност на храните

BRC GS for Food Safety – TÜV Rheinland

Вашият път към нови пазари: нашият сертификат по BRC Global Standard за безопасност на храните

Англоезичните пазари често изискват сертификация на хранителните продукти в съответствие с BRC Global Standard, който е разработен от Британския консорциум за търговия на дребно (BRC) и признат от Глобалната инициатива за безопасност на храните (GFSI). Искате ли да повишите безопасността на храните, за да развиете нови пазари?

Ние инспектираме и сертифицираме вашата безопасност на храните в съответствие с BRC Global Standard. Независимо дали произвеждате първични продукти —например кланица— или преработени храни, като консерви или полуфабрикати: всеки бизнес за преработка на храни може да бъде сертифициран по BRC Standard. Една от предпоставките за успешна сертификация е концепцията за Анализ на опасностите и критичните контролни точки (HACCP), който прилага анализ на опасностите и CCP, но също така документира управлението на качеството и установява поредица от доказателства за санитарните условия.

Като ваш партньор, ние предлагаме комплексни услуги за повишаване на безопасността на храните и отваряне на врати към нови пазари. В допълнение към сертифицирането по BRC Global Standard и HACCP ние даваме възможност на производителите на опаковки да сертифицират своите продукти съгласно BRC Global Standard Packaging.

Доверие на клиентите и разширяване на пазарите: спазване на изискванията за безопасност на храните в съответствие с BRC Global Standard

Предимства на BRC сертификацията

Нашата сертификация, акредитирана по BRC Global Standard, демонстрира вашия ангажимент към най-високите стандарти за безопасност на храните, гарантирайки на вашите клиенти и бизнес партньори доверие към вашите продукти. Това осигурява решаващо конкурентно предимство. Способността да отговаряте на ясно дефинираните изисквания на вашите търговски партньори ще ви отвори нови международни пазари.

Прилагането на изискванията за безопасност повишава вашата производителност, тъй като ви позволява да разпознавате потенциалните опасности, преди те да причинят каквито и да било щети. Това е добър начин да се сведе до минимум рискът от гаранционни претенции.

Вашите изисквания за безопасност на храните, оценени по BRC

BRC Global Standard налага ясно определени изисквания за безопасност на храните. Той е признат от Глобалната инициатива за безопасност на храните Global Food Safety Initiative (GFSI) и е широко разпространен в англоезична Европа, както и в големи части от Азия и Съединените щати.

Всеки бизнес за преработка или пакетиране на храни може да получи сертификат по BRC Global Standard, след като изпълни следните изисквания:

Трудовите операции удовлетворяват стандарта за анализ на опасностите и критични контролни точки (HACCP)

Създадена е и е документирана ефикасна система за управление на качеството

Провеждат се редовни вътрешни инспекции на продуктите, процесите и персонала

Как да получите сертификат по BRC Global Standard

Ние проверяваме и сертифицираме вашата безопасност на храните съгласно предварително дефинираните изисквания на BRC Global Standard. След успешното ви сертифициране можете да се възползвате от нашата база данни за сертификати Certipedia и да ползвате предимствата на нашия знак за изпитване test mark . Нашите експерти ще проследят тази поредица от събития:

1. Предварителен одит (по желание)

2. Сертификационен одит

3. Издаване на сертификат

4. Цялостни годишни одити и подновяване на сертификацията

Вашият опитен партньор за сертификация по BRC Global Standard

Нашите специалисти Ви предлагат комплексни услуги на едно гише за безпристрастна и прозрачна проверка на безопасността на Вашите хранителни продукти по BRC Global Standard. Позволете ни да ви подкрепим в изпълнението на международните изисквания и оттам в развитието на нови пазари. Нашият признат сертификат ви позволява да демонстрирате вашите високи стандарти за качество пред вашите клиенти и бизнес партньори. Получените сертификати могат да се видят на Certipedia ,която се актуализира ежедневно. А за производителите на опаковки предоставяме сертификати по BRC Global Standard Packaging.

Отговори на вашите често задавани въпроси относно сертифицирането по BRC Global Standard:

Допълнителна информация

Website BRC Global Standards

Контакти

Свържете се с нас сега!

Свържете се с нас сега!

Други услуги

Сертификация за добра производствена практика GMP+

Сертификация за добра производствена практика GMP+

Добра производствена практика при производството на храни за животни.

повече

Сертификация по FSSC 22000

Сертификация по FSSC 22000

Международен стандарт за безопасност на производството на храни - за производители и доставчици на храни.

повече

Сертификация съгласно HACCP

Сертификация съгласно HACCP

Хигиенна безопасност на храните и защита на потребителите.

повече

Последно посетени страници за услуги