current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país
translation missing: core_choose_country

Formació In-Company

Formació In-Company amb TÜV Rheinland

Formació In-Company personalitzada a la mida de les vostres necessitats

L'èxit d'una empresa depèn en gran mesura de la millora contínua dels coneixements i les competències en el seu àmbit de treball concret. les Formacions In-Company són una oportunitat magnífica per fomentar la millora dels vostres treballadors sense que la inversió de temps i esforç sigui excessiva.

Els nostres especialistes experimentats us ajudaran a planificar i seleccionar els mètodes d'ensenyament òptims per als vostres equips. Els nostres serveis es poden personalitzar per satisfer les necessitats que tingueu.

Gràcies a una xarxa global de més de 2.500 formadors , us podem oferir cursos de formació In-Company en 70 àrees d'interès diferents. Dipositeu la vostra confiança en la nostra dilatada experiència i en els nostres exhaustius coneixements pràctics en l'àmbit del desenvolupament de personal i la formació avançada.

Voleu més informació sobre la Formació In-Company? Necessiteu assessorament? Contacteu amb nosaltres!

Formació interna personalitzada a les mateixes instal·lacions del client

Avantatges de les Formacions In-Company
Formació In-Comapny a mida

Les Formacions In-Company són molt personalitzables, per la qual cosa us permetran accedir a solucions dissenyades en funció de les vostres necessitats i de la vostra empresa en particular. Aprofiteu els avantatges de les formacions impartides directament a les vostres instal·lacions i adaptades a les vostres necessitats. Només cal que ho sol·liciteu i els nostres formadors i assessors vindran a la vostra empresa amb la seva experiència pràctica per conduir cursos i sessions de formació personalitzades in situ per a grups de fins a 15 persones. D'aquesta manera, podreu minimitzar els costos i optimitzar la capacitat de les formacions.

Desenvolupeu noves competències amb formadors altament qualificats

Els nostres formadors i assessors poden facilitar-vos coneixements experts en abundància en les Formacions In-Company en un total de 70 àmbits temàtics de diversos camps, com ara el de la salut (per exemple, control de gestió en sanitat, infermeria i atenció sanitària), l'energia i el medi ambient (per exemple, gestió i eficiència energètiques), la mobilitat, les adquisicions i les tecnologies de la informació, entre molts d'altres. Els nostres programes es poden personalitzar en cada cas i ajustar-los a les necessitats concretes. Com a empresa, podreu decidir si us impliqueu activament en el procés de planificació, o bé si preferiu centrar-vos en la vostra activitat principal mentre nosaltres ens ocupem de la resta: des de la planificació i l'execució fins a l'avaluació del desenvolupament i millora del personal.

La nostra oferta de serveis inclou sessions de formació personalitzades, així com cursos per a grups de fins a 15 persones. La tria és a les vostres mans: o bé els nostres experts vénen a les vostres oficines per impartir-hi directament la formació, o bé feu servir un dels centres de formació nostres que tingueu a prop.

En moltes de les formacions tindreu l'oportunitat d'obtenir un certificat un cop superat el curs. Consulteu Certipedia, la nostra base de dades de certificats en línia, per conèixer amb quins seminaris s'obté una qualificació de PersCert.

Formació interna a mida: òptima i amb experts

Per als nostres cursos de formació interna a mida, partim d'una àmplia xarxa de més de 2.500 professionals i instructors amb formació. Això ens permet oferir-vos formació personalitzada per a les vostres necessitats concretes en molts àmbits temàtics diferents. Traieu tot el profit de la nostra experiència i coneixements per optimitzar la millora professional dels vostres treballadors. Com a proveïdor de serveis neutral i independent, som la millor opció per a les vostres necessitats de formació In-Company.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre els nostres cursos de formació In-Compmany a mida. Els nostres experts estaran encantats d'ajudar-vos!

Temes relacionats

Llista de qualificacions

Llista de certificats personals

Serveis específics a Espanya

Gestió Integral de Pla de Formació

Acompanyem en el conjunt del procés a companyies que volen maximitzar la inversió que realitzen en Formació. Desenvolupar activitat formativa no té sentit si aquesta no és part coherent d'un Pla de Formació alineat amb els objectius empresarials.

Gestió Integral de Pla de Formació

Certificació de persones

La nostra marca de certificació i els certificats de PersCert TÜV proporcionen una documentació veraç i sostenible sobre la competència de les persones que hem certificat.

Certificació de persones

Formació IT

La nostra proposta de Formació IT està orientada a cobrir totes les necessitats del seu personal, tant d'usuaris finals com de tècnics.

Formació IT

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Això també pot interessar-vos

Certificació de Persones

Certificació de persones reconeguda internacionalment per TÜV Rheinland

Obtingui el seu certificat personal internacional de reconeixement de les seves competències amb la nostre ajuda.

més

E-Learning

E-Learning

La formació en línia que li permet aprendre al seu ritme, flexible.

més

Formació en obert

Formació en obert amb TÜV Rheinland

Obteniu noves qualificacions: descobriu la nostre amplia oferte en formació en obert!

més

Sorprenentment transparent. El distintiu d’assaig TÜV Rheinland

Certipedia | TÜV Rheinland

Certipedia - La base de dades en línia i gratuïta per a productes assajats i certificats.

més

Pàgines de serveis visitades recentment