current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Sistemes solars tèrmics

Energia Solar Tèrmica

Inspecció i certificació fiables per a sistemes solars tèrmics

En un camp cada vegada més competitiu, els fabricants, usuaris i distribuïdors de sistemes i col·lectors solars tèrmics treballen de valent per demostrar la superioritat dels seus productes i la conformitat amb les normes internacionals.

Els nostres equips dedicats a la inspecció fan proves expertes d'acord amb EN 12975 i EN 12976, i us poden ajudar a accedir als mercats globals. Podeu escollir entre els nostres serveis estàndard, especials o ampliats, o bé us podem dissenyar un paquet personalitzat en funció de les vostres necessitats.

El nostre objectiu és garantir la qualitat, la seguretat, la fiabilitat i l'eficiència dels vostres productes solars tèrmics. Arran del nostre afany de millora contínua, hem retallat els temps d’assajos, hem ampliat la distribució global de les nostres zones d’assajos en exteriors i hem invertit en equipaments d’assajos pioners. Aquestes mesures, juntament amb una reputació consolidada i molts anys d'experiència, ens converteixen en un valuós soci en el camp de l'energia solar tèrmica.

Demaneu ara una cita per obtenir més informació!!

Garantim la qualitat i l'accés al mercat internacional per a col·lectors solars tèrmics

Associant-vos amb nosaltres, podreu accedir a l'experiència i coneixement expert dels nostres equips d'inspecció, que us ajudaran a reduir costos i a augmentar la productivitat solar tèrmica. A més, amb els serveis de proves que oferim es pot obtenir una certificació que dona fe de l'eficiència i la seguretat dels vostres sistemes i components.

Gràcies a uns mètodes de prova basats en els estàndards actuals a Europa, Amèrica del Nord, Austràlia, Nova Zelanda o Sud-àfrica, entre d'altres, us ajudem a entrar als mercats internacionals i a impulsar el potencial de vendes. Els nostres serveis de laboratori compleixen la norma UNE/EN/ISOIEC 17025. També som un laboratori de proves acreditat amb DIN CERTCO per a Solar KEYMARK i per la Solar Rating and Certification Corporation (SRCC).

Proves exhaustives i flexibles per a panells fotovoltaics

La nostra àmplia oferta d’assajos inclou aquests serveis

Hem dissenyat el catàleg de serveis d’assajos tenint presents les necessitats dels clients, les demandes del mercat i les normatives internacionals. A continuació, us presentem els serveis d'inspecció en línies generals:

 • Assaig de col·lectors per a panells de tubs de buit plans que compleixin la norma europea EN 12975 i la norma 100 de l'SRCC:
  • Proves de fiabilitat i eficiència i inspeccions de plantes de producció
  • Avaluació de resistència a la intempèrie a Alemanya
  • Assaig de pressió
  • Assaig de temperatura
 • Assajos d'eficiència per a emmagatzematge d'aigua calenta conforme a la norma europea EN 12977-3
 • Inspecció d'absorbidors i assaigs de xoc tèrmic intern
 • Inspecció de sistemes estandarditzats
  Proves d'eficiència i qualitat basades en la norma europea EN 12976, per exemple, per a col·lectors d'emmagatzematge integrats i sistemes de termosifó.
 • Inspecció de sistemes específics del client
  Assajos de col·lectors, reguladors i sistemes d'emmagatzematge amb simulació de sistema per provar components (CTSS) conforme a la norma experimental europea ENV 12977.

Experiència i coneixement expert en sistemes solars tèrmics

La nostra reputació com a líder internacional entre els organismes de proves independents es fonamenta en la nostra experiència i coneixement expert en el camp de l'energia solar . Les empreses nacionals i internacionals confien en els nostres assajos i certificacions per garantir la seguretat, funcionalitat i fiabilitat del seus sistemes i components solars tèrmics. Arran de la gran demanda dels nostres serveis, hem ampliat la presència global i la capacitat de satisfer les necessitats dels nostres clients i de proporcionar uns serveis excepcionals i personalitzats d’assajos i assessorament a empreses de l'àmbit de l'energia solar tèrmica.

Sol·liciteu ara una reunió amb un dels nostres experts!

Informeu-vos dels nostres serveis d’assajos per a productes solars tèrmics

pdf Fullet – Sistemes solars tèrmics - Assajos i certificació 567 KB Descàrregues

Inspeccions

 • Inspeccions inicials i periòdiques, segons el Reglament d'Equipament d'Instal.lacions Tèrmiques en Edificis (RITE)
 • Validació d'instal.lacions segons l'Ordenança Solar Tèrmica (OST) de Barcelona
 • Inspecció inicial, així com inspeccions periòdiques reglamentàries de la Instal.lacions de Baixa tensió com a Organisme de Control (OC)
 • Inspeccions voluntàries que comprenen qualsevol punt inclòs en el Control de Qualitat.

Això també pot interessar-vos

Components Fotovoltaics

Components Fotovoltaics

L'èxit de la Certificació de la Tecnologia Solar.

més

Mòduls fotovoltaics

Mòduls fotovoltaics

Assaigs, mesuraments i certificació de mòduls fotovoltaics per a vostè.

més

Sistemes d'emmagatzematge d'energia

Assaig de sistemes d'emmagatzematge d'energia | TÜV Rheinland

Assagem i certifiquem sistemes d'emmagatzematge d'energia conforme a les normes aplicables.

més

Parleu amb un expert per determinar quins assajos us calen!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment