current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Cursuri de protecția mediului și tehnologii de mediu

Formare în tehnologiile de mediu | TÜV Rheinland

Cursuri dedicate competențelor din domeniul protecției mediului și conformității cu normele din domeniu

Respectarea legislației și reglementărilor de mediu, operațiuni mai sigure și mai puțin costisitoare, și eficiența, toate acestea sunt rezultatul politicilor de companie bazate pe cunoașterea impactului asupra mediului.

Cursurile noastre de protecția mediului oferă instruire în toate aspectele protecției operaționale a mediului, de la managementul și eliminarea deșeurilor la probleme legate de calitatea apei, emisii, managementul substanțelor periculoase și multe altele. Cursurile noastre sunt relevante pentru orice persoană implicată în decizii cu impact asupra mediului și în special pentru cei cu responsabilități pe teme de mediu.

Oferim nu numai o gamă completă de instruiri în protecția mediului, ci și o multitudine de cunoștințe acumulate în mulți ani de experiență prin colaborare cu companiile în vederea dezvoltării responsabilității și siguranței acestora în ceea ce privește protecția mediului. Experți din domeniu îndeplinesc rolul de formatori, contribuind cu exemple din viața reală pentru a ilustra provocările și bunele practici din domeniul protecției mediului.

Selectați un curs și înscrieți-vă astăzi!

Vă mențineți cunoștințele la zi prin intermediul instruirilor noastre în domeniul protecției mediului și tehnologiilor de mediu

Pe măsură ce disciplinele științifice și tehnologice fac eforturi să înțeleagă cum să protejăm mai bine mediul, reglementările sunt revizuite și sunt introduse noi reguli, sunt concepute și rescrise legi și se dezvoltă soluții inovative. Este avantajos pentru organizația dvs. să rămâneți la curent cu schimbările și posibilitățile, dar acesta poate fi un demers copleșitor.

Gama noastră cursuri de protecția mediului reprezintă o modalitate de a rămâne informat(ă) și de a vă asigura că aveți la dispoziție cele mai recente informații care reglementează practicile de mediu. Vă puteți reîmprospăta și consolida baza de cunoștințe sau puteți obține informații din domeniul protecției operaționale a mediului pe care nu le aveați anterior. Acest lucru nu numai facilitează respectarea dispozițiilor legale, ci și face ca operațiunile să fie mai sigure, mai puțin costisitoare și mai productive.

Cursurile noastre pentru responsabili de mediu și alte funcții

Cursurile noastre de protecția mediului, dintr-o privire | TÜV Rheinland

Cursurile noastre în domeniul protecției mediului au fost concepute astfel încât să satisfacă nevoile persoanelor și sectorului. Sunt disponibile cursuri la toate nivelurile de instruire, în următoarele domenii:

  • Managementul și eliminarea deșeurilor: cursuri introductive și avansate, cu durată de la 8 la 40 de ore de curs
  • Responsabil de mediu: cursuri care acoperă toate aspectele protecției mediului pentru responsabilii de mediu desemnați la nivel de organizație sau industrie; se oferă niveluri introductive și avansate
  • Protecția apei: instruire completă pe toate subiectele referitoare la puritatea apei
  • Emisii și incidente periculoase: sunt disponibile cursuri introductive, avansate și de specialitate
  • Legislația de mediu: tratează legile în vigoare, aplicarea și implementarea acestora
  • Legea privind resursele de apă (WRA): cursuri legate de legislația în vigoare

Competențe în fiecare aspect al protecției mediului

Protecția operațională a mediului acoperă multe aspecte ale activității unei organizații. Calitatea apei, managementul deșeurilor, politicile privind substanțele periculoase și multe altele trebuie să fie gestionate competent și monitorizate pentru stabilirea rezultatelor.

Beneficiem de experți de top în fiecare dintre aceste domenii și avem mulți ani de experiență în facilitarea adoptării de politici și practici de protecția mediului de către sectoarele industriale. Prin intermediul cursurilor noastre, transmitem mai departe aceste cunoștințe acumulate, în Cadrul sesiunilor predate de specialiști interni și externi. Cursurile noastre în domeniul protecției mediului sunt accesibile, practice, actuale și compacte.

Contactați-ne pentru cele mai recente informații și oferte!

Alte servicii

Formare în managementul de mediu

Cursuri de formare pentru managementul de mediu | TÜV Rheinland

Contactați-ne și participați la unul dintre numeroasele oportunități de perfecționare pe care le oferim!

mai mult

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate