current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Formare în managementul de mediu

Cursuri de formare pentru managementul de mediu | TÜV Rheinland

Asigurați sustenabilitate prin intermediul formării în managementul de mediu

Implementarea unui sistem care promovează protecția mediului și reduce amprenta de carbon a companiei dvs., precum și respectarea dispozițiilor legale referitoare la mediu sunt aspecte fundamentale ale mediului de afaceri al zilelor noastre. A învăța cum să reducem emisiile, deșeurile și apele uzate și scăderea consumului de energie și resurse este nu numai spre binele planetei, ci și al eficienței organizației dvs.

Vă sprijinim în atingerea obiectivelor dvs. de mediu prin intermediul unor cursuri concepute să vă ajute să implementați un sistem de management de mediu bazat pe ISO 14001:2015. Cursurile noastre încorporează și alte linii directoare și reglementări importante, precum EMAS, DIN EN ISO 19011 și DIN EN ISO 14004. Finalizarea cu succes a programului nostru de formare poate avea drept rezultat certificarea dvs. ca manager sau auditor de mediu sau ca reprezentant pentru protecția mediului.

Competențele noastre sunt recunoscute pe plan internațional, iar formatorii noștri sunt profesioniști cu o înaltă reputație, cu experiență practică în domeniu, ceea ce ne deosebește de concurenții noștri. Ne străduim să adaptăm modulele noastre la nevoile participanților, punând accentul în formare pe exemple practice și pe construirea unei structuri a cursurilor care corespunde funcțiilor organizaționale existente.

Luaţi legătura cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări pentru a afla toate detaliile!

Formarea ca manager de mediu este un câștig pentru compania dvs.

Protecția mediului este în beneficiul nostru, al tuturor, atât ca indivizi care trăim pe această planetă, cât și ca organizații care concurează pe piață. Rămânând la curent cu reglementările, standardele și normele menite să protejeze mediul, compania dvs. evită posibilitatea de a suporta amenzi și sancțiuni sau de a fi vizată de acțiuni în instanță. De asemenea, acest lucru trimite un mesaj clar clienților și publicului că organizația dvs. se angajează să își desfășoare activitatea într-un mod responsabil și ecologic.

Pe plan intern, activitatea unui manager de mediu calificat poate reduce costurile prin diminuarea consumului de resurse scumpe și prin preîntâmpinarea sau reducerea emisiilor, deșeurilor și apelor uzate și a consumului de apă. Efectele sinergice ale altor sisteme de management reprezintă un alt avantaj pentru organizația dvs.

Un curs de formare ca responsabil de mediu, bazat pe DIN EN ISO 19011

Procesul modular al cursului nostru de formare în managementul de mediu, pe scurt | TÜV Rheinland

Formarea în managementul de mediu oferită de noi se împarte în trei module:

  • Modulul 1: Reprezentant pentru protecția mediului, patru zile, inclusiv examen; oferă cunoștințe de bază și o prezentare generală a legislației naționale de mediu, a îndatoririlor organizațiilor și responsabilităților operaționale de protecție a mediului, precum și identificarea, interpretarea și aplicarea reglementărilor
  • Modulul 2: Manager de mediu, trei zile, inclusiv examen; participanții învață cum să conceapă și să dezvolte un sistem de management de mediu în cadrul companiei lor și cum să respecte dispozițiile legale
  • Modulul 3: Auditor de mediu, patru zile, inclusiv examen; certificarea este valabilă timp de trei ani; descrie modul de auditare a unui sistem de management de mediu, cum se planifică și desfășoară un audit de mediu, tehnici de comunicare și cum se gestionează subiecții de audit dificili

Reputație și adaptabilitate în formarea în managementul de mediu

Obținerea certificării de la noi este un semnal al angajamentului dvs. de a căuta un partener cu înaltă reputație pentru formarea în managementul de mediu. Reputația noastră ne permite să atragem experți cu o experiență solidă în managementul de mediu industrial și la nivel de companie, care să predea cursurile noastre.

Contactați-ne pentru mai multe informații despre formarea ca manager de mediu oferită de noi!

Alte servicii

Cursuri de formare în energia regenerabilă

Formare în domeniul energiei solare | TÜV Rheinland

Oferta de cursuri de certificare în planificarea și instalarea de sisteme fotovoltaice.

mai mult

Cursuri de protecția mediului și tehnologii de mediu

Formare în tehnologiile de mediu | TÜV Rheinland

Formarea în protecția operațională a mediului oferită de noi tratează subiecte precum apa, deșeurile, emisiile și multe altele.

mai mult

Management SSM

Managementul SSM pe șantierele de construcții | TÜV Rheinland

Managementul SSM pentru siguranță și protecția mediului pe șantierele de construcții.

mai mult

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate