current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Management SSM

Managementul SSM pe șantierele de construcții | TÜV Rheinland

Documentați siguranța șantierului dvs. de construcții prin intermediul sistemului de management SSM

Șantierele de construcții prezintă destule riscuri, atât pentru oameni, cât și pentru mediul înconjurător. Managementul sănătății, siguranței și mediului (SSM) oferit de noi asigură respectarea reglementărilor legale și a standardelor de siguranță.

În cadrul managementului SSM complet oferit de noi, desemnăm unul dintre managerii sau una dintre echipele noastre din domeniul SSM pentru a vă asista de-a lungul întregului proiect. Aceștia vă oferă recomandări de specialitate și la obiect pe durata fazei de planificare și a perioadei de construire și chiar și după finalizarea proiectului. Sistemul SSM implementat va fi evaluat constant în acest interval și veți primi o documentare comprehensivă a rezultatelor acțiunilor implicate.

În noi, veți regăsi un partener de încredere, cu experiență vastă la nivel global în domeniul sănătății și siguranței muncii. Angajații noștri cu pregătire de specialitate vă vor ajuta să vă implementați proiectul de construcții într-un mod sigur, conform legii și de succes.

Doriți să optimizați siguranța șantierului dvs. de construcții cu ajutorul managementului SSM oferit de noi? Contactați-i pe experții noștri pentru a afla mai multe!

Organizare optimă și certitudine juridică prin intermediul SSM

Beneficiați de managementul SSM oferit de noi – prezentarea generală a avantajelor | TÜV Rheinland
Avantajele managementului SSM oferit de noi, la prima vedere

Managementul SSM oferit de noi vă ajută să optimizați procesele din cadrul proiectului dvs. de construcții și să câștigați eficacitate, calitate, siguranță și timp. Puteți să vă asigurați că respectați programul lucrărilor de construcții, în același timp reducând costurile. Eventualele deficiențe în materie de siguranță și situații periculoase sunt identificate la timp și remediate cu măsuri de siguranță adecvate. Acest lucru vă permite să evitați accidentele de muncă și întreruperile lucrărilor de construcții.

Managementul SSM oferit de noi vă ajută să respectați prevederile legilor și standardelor naționale și internaționale. În plus, le demonstrează clienților, angajaților și partenerilor dvs. de afaceri că tratați cu seriozitate aspectele legate de sănătate, protecția mediului și siguranță și vă îmbunătățește imaginea. Toate aceste lucruri vă oferă un avantaj competitiv valoros.

Managementul SSM, serviciile noastre pentru siguranța șantierului dvs. de construcții

În cadrul managementului SSM oferit de noi, desemnăm unul dintre managerii sau chiar una dintre echipele noastre de experți din domeniul SSM pentru a vă sprijini cu recomandări de-a lungul întregului proiect și pentru a se concentra asupra obiectivelor dvs. Aceștia vă vor acorda asistență în fazele de planificare și construcție, dar și după finalizarea proiectului dvs.:

 • Constituirea și gestionarea echipei SSM pe șantierul de construcții; comparație obiectivă între situația actuală și obiectivele de afaceri prevăzute; recomandări privind managementul proiectului și lucrărilor de construcții
 • Elaborarea documentelor și planurilor necesare (inclusiv planul SSM, manualul SSM, implementarea unui sistem de raportare, calendarul inspecțiilor și discuțiilor, documentele de formare și instruire pentru instructajul general al șantierului de construcții)
 • Implementarea sistemului SSM și evaluarea eficacității
 • • Asistență pentru management:
  • Gestionarea crizelor (încorporarea în structurile de management, crearea de planuri în situații de urgență)
  • Gestionarea companiilor terțe (efectuarea procedurilor preliminare de calificare, audituri, evaluarea SSM a contractanților)
  • Gestionarea substanțelor periculoase (registrul substanțelor periculoase, depozitarea substanțelor periculoase)
  • Managementul mediului (managementul deșeurilor și apei)
  • Gestionarea autorizațiilor (procedura de aprobare)
 • Implementarea conceptelor de prevenire a incendiilor și asistență la coordonarea construcției macaralelor și schelelor
 • Elaborarea măsurilor pentru utilizarea în siguranță a instalațiilor (de ex., stabilirea instalațiilor de depozitare, transport și asamblare potrivite pentru proiectul respectiv și selectarea ulterioară a acestora)

Documentație completă a rezultatelor măsurilor noastre

Beneficiați de competențele noastre de management SSM

Experții noștri special formați au o vastă experiență internațională în proiectele de construcție. Aceștia au competențele și abilitățile fizice necesare și abilități sociale excelente. Când vă asistă în proiectele de construcții, aceștia cunosc cele mai mici detalii privind siguranța, fără a pierde din vedere imaginea generală. Datorită sprijinului din partea structurilor administrative pe teme precum modificările aduse legislației, procesele de construcție sau cerințele de securitate, experții noștri sunt mereu la zi.

Doriți să îmbunătățiți siguranța șantierului de construcții și să aflați mai multe despre managementul SSM oferit de noi? Stabiliți o întâlnire cu experții noștri astăzi!

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate