Carrière

Uw inzet voor meer kwaliteit, efficiëntie en veiligheid

Voor technische voortgang is een veilig kader noodzakelijk. Dat is wat onze 20.000 experts wereldwijd vormen in meer dan 2.500 diensten, van controles tot inspectie en certificering tot adviezen en trainingen.

Zo veelzijdig als ons portfolio is zijn ook de mensen die bij TÜV Rheinland werken. ingenieurs, informatici, medici, natuurwetenschappers, docenten, economen, juristen en communicatie-experts: allemaal leveren ze met hun expertise, ervaring en persoonlijkheid een bijdrage aan het duurzame verhogen van het veiligheidsniveau van de technologie en het milieu en geven onze bedrijfsvisie gestalte

Onze medewerkers zijn voor ons het belangrijkst. Daarom investeren wij in hun ontwikkeling, met individuele nascholingen, talrijke emolumenten of met coaching- en mentorprogramma's. Tegelijkertijd hechten we aan een internationale, teamgerichte cultuur die wordt gekenmerkt door respect, collegialiteit en openheid. Zo kunnen onze professionals hun potentieel ontvouwen, nieuwe inzichten en methoden direct toepassen en een carrière op lange termijn plannen met reële ontwikkelingskansen.