current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land
translation missing: core_choose_country

Corporate Procurement

Voor benodigde items en diensten hebben wij standaardproducten en -leveranciers vastgesteld.

In Duitsland worden deze items en diensten verkregen door gedecentraliseerde kopers via elektronische bestelsystemen. Internationale entiteiten van TÜV Rheinland Group dienen deze aanbevelingen van het hoofdkantoor op te volgen.

Leveranciers dienen de procurement terms & conditions (PTC) en tender conditions (TCS) van TÜV Rheinland te accepteren.

Corporate procurement stuurt doorgaans uitnodigingen tot indiening van een aanbesteding voor een product via internet en ondertekent wereldwijde raamcontracten. Daarom kunnen projecten op korte termijn en niet-geregistreerde items niet in behandeling worden genomen.

De activiteiten van TÜV Rheinland Group zijn gebaseerd op de principes van Global Compact. Duurzaamheid, verantwoordelijkheid en naleving zijn belangrijke elementen van onze duurzame bedrijfsstrategie en vormen de basis voor de samenwerking met onze leveranciers. Alleen bedrijven die deze waarden hoog in het vaandel hebben kunnen in aanmerking komen als leveranciers. De samenwerking met leveranciers is gebaseerd op onze tender conditions (TCS) en procurement terms & conditions (PTC).

Contact: jonger@nl.tuv.com

Downloads

pdf General Purchasing Terms & Conditions of TÜV Rheinland (EN) 59 KB Download
pdf Terms and Conditions for RFP-RFQ for suppliers-contractors (EN) 79 KB Download
pdf Supplier manual for the creation of electronic catalogs 701 KB Download

Supplier Code of Conduct

Dit document wordt uitgevoerd in meerdere talen; de Engelse versie van onze Gedragscode voor Leveranciers vertegenwoordigt het begrip van alle partijen. Elke andere versie is een vertaling. In geval van tegenstrijdigheid tussen de versies, prevaleert de Engelse versie.

Bezoek onze website voor wereldwijde inkoop voor meer vertalingen .

English

Engelse versie van Supplier Code of Conduct

Contact