current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

HACCP Élelmiszerbiztonság

HACCP Élelmiszerbiztonság – TÜV Rheinland

A HACCP tanúsítvány: az élelmiszerek higiéniai biztonságáért

HACCP rendszer
A HACCP rendszer áttekintése

Az élelmiszert gyártó, feldolgozó vagy szállító vállalatok számára kulcsfontosságúak a szigorú higiéniai előírások betartása. A Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszere meghatározott élelmiszeripari szabályozási követelményekre épül.

A HACCP tanúsítás célja, hogy szisztematikusan feltárja az összes olyan tényezőt, amely potenciális egészségügyi kockázatot jelenthet a vásárlók számára, ezáltal lehetővé téve az Ön számára, hogy elkerülje a higiéniai veszélyeket, illetve elfogadható szintre csökkentse a felmerülő kockázatokat. A tanúsítvány a Codex Alimentarius Hungaricus, amely az élelmiszeripar nemzetközi kódexén alapszik. Szakértőink folyamatos segítséget nyújtanak a HACCP tanúsító védjegy megszerzéséhez szükséges követelmények folyamatos bevezetése során.

A tanúsítvány az élelmiszeripar minden területén releváns, beleértve a beszállítókat, mint például tisztítószergyártók, csomagolóanyag-gyártók, gépgyártással foglalkozó vállalatok vagy vegyipari üzemek. A HACCP tanúsítás nem csupán a potenciális veszélyeket minimalizálja, hanem azt közvetíti az Ön vásárlói felé, hogy vállalata eleget tesz a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak.

Szakembereink a folyamat minden szakaszában készséggel állnak rendelkezésére. Használja ki az élelmiszeriparban szerzett több éves tanúsítási tapasztalatunk előnyeit.

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, egyeztessen időpontot még ma!

Nemzetközileg elismert HACCP tanúsításunk megszerzésével meghatározó versenyelőnyre tehet szert. A tanúsítvány dokumentálja a vállalat elköteleződését a legszigorúbb higiéniai és élelmiszerbiztonsági szabályozási előírások betartása mellett, amely vásárlói és partnerei elismerését is kiváltja majd világszerte. Az élelmiszerbiztonság tartós fejlesztése erősíti vásárlói bizalmát. Szakértőink a termelési folyamatok optimalizálása, valamint a terhek és a fölösleges kiadások csökkentése által segítenek azonnal felismerni, értékelni és elkerülni a kockázatokat. Végül, de nem utolsósorban tanúsítványunkkal élelmiszerfeldolgozó vállalatként gond nélkül eleget tud tenni ebből adódó törvényi kötelezettségeinek.

Nagyobb élelmiszerbiztonság csupán néhány lépésben

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére egy hatékonyan működő HACCP keretrendszer megismerése és bevezetése során. A tanúsítás a következő öt lépés szerint zajlik:

  1. Előzetes audit (opcionális)
  2. Tanúsító audit
  3. Tanúsítvány kiadása és rögzítése a Certipedia online tanúsítási adatbázisban
  4. Éves felügyeleti auditok
  5. Három éven belül újratanúsítás

Bizalomerősítés és folyamatoptimalizálás a HACCP tanúsítással

A HACCP tanúsítás előnyei

HACCP tanúsítási folyamat lépései

A tökéletes partner a HACCP rendszer szerinti élelmiszerbiztonság tanúsítása során

Független szakértőink széles körű tapasztalattal rendelkeznek, és szakszerű támogatást nyújtanak vállalata élelmiszerbiztonságának HACCP előírások szerinti tanúsítása során. A nemzetközileg elismert tanúsítvány segítségével biztosíthatja vásárlóit és üzleti partnereit arról, hogy vállalata elkötelezett a magas színvonalú szabványok mellett. Az újonnan tanúsítást szerzett vállalatok felvételre kerülnek a naponta frissülő Certipedia nevű online tanúsítási adatbázisunkba. Ez csupán néhány előny, amelyre a globálisan elismert tanúsító védjegyünk megszerzésével szert tehet.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése merül fel a HACCP tanúsítással kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel!

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

BRC Globális Élelmiszerbiztonsági Szabvány

BRC Globális Élelmiszer-Biztonsági Szabvány – TÜV Rheinland

Lépjen be a brit piacokra a BRC Globális Szabvány szerint tanúsított élelmiszer-biztonsággal.

Több

ISO 22000 élelmiszerbiztonsághoz

ISO 22000:2018 élelmiszerbiztonsághoz

Folyamatos minőségbiztosítás az ISO 22000 tanúsítással, a termelőtől a fogyasztóig.

Több

ISO 9001 Tanúsítvány

ISO 9001 – TÜV Rheinland

Hatékonyságnövelés és bizalomépítés egy kiváló, ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszerrel.

Több

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal