current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

BRC Globális Élelmiszerbiztonsági Szabvány

BRC Globális Élelmiszer-Biztonsági Szabvány – TÜV Rheinland

BRC Globális Élelmiszerbiztonsági Szabványunk egyenes utat jelent az új piacok felé

Az angol piacokon gyakori elvárás a BRC Globális Élelmiszerbiztonsági Szabvány szerinti tanúsítvány megléte, amelyet a Brit Kiskereskedelmi Konzorcium (British Retail Consortium, BRC) dolgozott ki, és amelyet a Globális Élelmiszerbiztonsági Kezdeményezés (Global Food Safety Initiative, GFSI) is elismert. Meg szeretné növelni vállalata élelmiszerbiztonságát új piacok kialakítása céljából?

Mi megvizsgáljuk és tanúsítjuk élelmiszerbiztonsági rendszereit a BRC Globális Szabványnak megfelelően. A BRC Szabvány bármilyen élelmiszergyártó vállalatra alkalmazható függetlenül attól, hogy milyen élelmiszert állít elő: alapanyagokat (mint például egy vágóhíd) vagy feldolgozott élelmiszereket (mint például élelmiszerkonzervek vagy késztermékek). A sikeres tanúsítás előfeltétele a Hazard Analysis and Critical Control Points, azaz HACCP, amely a Veszélyelemzés elvégzését és a Kritikus Szabályozási Pontok megállapítását jelenti, továbbá dokumentálja a minőségirányítást, és kialakít egy rendszert, amellyel igazolható az egészségügyi feltételek megvalósulása.

Egyablakos partnerként minden részletre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk Önnek az élelmiszerbiztonság átfogó megerősítése érdekében, amely egyúttal új piacok elérését is jelenti. A BRC Globális Szabvány szerinti tanúsításon és a HACCP rendszeren kívül a csomagolóanyag-gyártással foglalkozó vállalkozások számára lehetővé tesszük, hogy termékeiket a BRC Globális Élelmiszer Csomagolás Szabvány szerint tanúsítsák.

Ha a BRC Globális Élelmiszerbiztonsági Szabvány szerinti tanúsítással új piacok felé szeretne terjeszkedni, akkor itt az ideje, hogy felvegye velünk a kapcsolatot!

Vásárlói bizalom és piaci terjeszkedés: élelmiszerbiztonság a BRC Globális Szabvánnyal

a BRC tanúsítvány előnyei
A BRC Globális Szabvány szerinti tanúsítás előnyei vállalata élelmiszerbiztonságára nézve

A BRC Globális Szabvány által akkreditált tanúsítványunk arról tanúskodik, hogy Ön elkötelezi magát a legmagasabb szintű élelmiszerbiztonsági szabványok mellett, és ez növeli vásárlói és üzleti partnerei elégedettségét és bizalmát a termékei iránt. Mindemellett jelentős versenyelőnyt is biztosít. Új nemzetközi piacok nyílnak meg vállalata előtt azáltal, hogy képes lesz megfelelni a kereskedelmi partnerei egyértelműen meghatározott követelményeinek.

A biztonsági követelmények bevezetése növeli továbbá a termelékenységet, mivel lehetővé teszi a potenciális veszélyek észlelését, még mielőtt azok bármilyen nehézséget okoznának. Ezáltal hatékonyan csökkenthető a garanciális követelések veszélye is.

A BRC által megszabott élelmiszerbiztonság követelményei

BRC hét eleme
A BRC Globális Élelmiszer-Biztonsági Szabvány hét eleme

A BRC Globális Szabvány egyértelműen meghatározott élelmiszerbiztonsági követelményeket ír elő, melyeket a Globális Élelmiszerbiztonsági Kezdeményezés (Global Food Safety Initiative, GFSI) is elismert, és széles körben elterjedt Európa angol nyelvű országaiban, valamint Ázsia és az Egyesült Államok nagy részében is.

Bármely élelmiszer-feldolgozó vagy csomagolóanyag gyártással foglalkozó vállalkozás megszerezheti a BRC Globális Szabvány szerinti tanúsítványt, amennyiben megfelel az alábbi követelményeknek:

  • A munkafolyamatok megfelelnek a HACCP szabvány előírásainak
  • Hatékony minőségirányítási rendszer került kialakításra megfelelő dokumentációval
  • Rendszeres ellenőrzés alá vetik a vállalaton belül a termékeket, folyamatokat és a munkavállalókat

Hogyan szerezhető meg a BRC Globális Szabvány szerinti tanúsítvány?

A BRC Globális Szabvány által előírt követelmények szerint megvizsgáljuk és tanúsítjuk vállalata élelmiszerbiztonságát. A sikeres tanúsítást követően kihasználhatja a Certipedia tanúsítvány adatbázist, és élvezheti a teszt-jel által nyújtott előnyöket. Szakértőink az alábbi sorrendben haladnak majd:

  1. Előzetes audit (opcionális)
  2. Tanúsító audit
  3. Tanúsítvány kiadása
  4. Teljes körű éves auditok és újratanúsítás

BRC szerint tanúsított élelmiszer-biztonság – TÜV Rheinland

Élelmiszer-biztonság tanúsításának folyamata a BRC Globális Szabvány szerint

BRC Globális Szabvány szerinti tanúsítás

Szakértőink a BRC Globális Szabványnak megfelelő egyablakos, átfogó szolgáltatást nyújtanak az általuk lefolytatott pártatlan és átlátható élelmiszerbiztonsági vizsgálat során. Segítségünkkel könnyebben tudja teljesíteni a nemzetközi követelményeket, és ennek következtében új piacokat alakíthat ki. Széles körben elismert tanúsítványunk segítségével bizonyíthatja vállalata kiválóan magas színvonalra való törekvését ügyfelei és üzleti partnerei számára. A megszerzett tanúsítványok megtekinthetők a Certipedia adatbázisban, amely naponta frissül. A csomagolóanyag-gyártással foglalkozó vállalkozások számára pedig a BRC Globális Élelmiszer Csomagolás Szabvány szerinti tanúsítványt állítunk ki.

Szeretne élelmiszerbiztonsági tanúsítványt szerezni? Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

GMP+ Szerinti Tanúsítás

GMP+ tanúsítvány

Ágazatközi minőségbiztosítás a takarmánygyártásban.

Több

HACCP Élelmiszerbiztonság

HACCP Élelmiszerbiztonság – TÜV Rheinland

Tanúsítsa élelmiszerbiztonságát HACCP-rendszerrel a maximális vásárlói bizalomért.

Több

IFS Food, IFS Logistics és IFS Broker

IFS Food, IFS Logistics és IFS Broker

IFS Food, IFS Logistics és IFS Broker

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal