current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:

Курсове по Опазване на околната среда и Екологични технологии

Обучение по Екологични технологии | TÜV Rheinland

Експертиза и спазване на изискванията със семинарите за опазване на околната среда

Спазването на законите и регламентите за опазване на околната среда, по-безопасните и по-рентабилни действия и ефикасност, всички те са резултат от фирмените политики, основани на познанията за въздействията върху околната среда.

Нашите курсове по опазване на околната среда осигуряват обучение във всички аспекти на оперативна защита на околната среда, от управлението на отпадъците и обезвреждането им, до проблемите с качеството на водите, вредните емисии, управлението на опасните вещества и др. Нашите курсове са от значение за всеки, който взема решения, които оказват влияние върху околната среда и особено тези, които носят отговорности, свързани с околната среда.

Ние предлагаме не само пълна гама от курсове за обучение по околна среда, но и задълбочени познания, придобити от дългогодишен опит, работейки с компании за подобряване на тяхната безопасност и отговорност към околната среда. Експерти в тази област са наши преподаватели, които дават примери от реалния живот, за да илюстрират предизвикателствата и най-добрите практики в опазването на околната среда.

Изберете и се запишете за курс още днес!

Бъдете в крак с времето с нашето обучение по опазване на околната среда и екологичните технологии

Тъй като областите на науката и технологиите се стремят да разберат как да опазим по-добре околната среда, регламентите в тази връзка се модифицират и се въвеждат нови правила, закони се изготвят и пренаписват, разработват се иновативни решения. Да сте в крак с промените и възможностите е от полза за вашата организация, но може да се окаже непосилно начинание.

Нашите курсове по опазване на околната среда е един от начините да бъдете информирани и да гарантирате, че разполагате с най-новата информация, регламентираща екологичните практики. Можете да опресните и затвърдите знанията си или да съберете информация в областта на оперативната защита на околната среда, които преди това са липсвали. Това не само улеснява спазването на законовите изисквания, но прави и по-безопасни, по-евтини и по-продуктивни вашите дейности.

Нашето обучение за служители по опазване на околната среда

Нашите курсове по опазване на околната среда| TÜV Rheinland

Ние сме разработили нашите курсове за обучение по опазване на околната среда, за да отговорим на потребностите на хората и на индустриалния сектор. Курсове за всички нива за обучение са на разположение в следните области:

  • Управление на отпадъците и обезвреждане: основни курсове и курсове за напреднали с продължителност от осем до четиридесет учебни часа
  • Обучение на служители по опазване на околната среда: курсове,обхващащи всички аспекти на опазването на околната среда за определени служители в областа на индустриалния сектор; предлагат се встъпителни курсове и курсове за напреднали
  • Опазване на водите: всеобхватно обучение по темите за чиста вода
  • Вредни емисии и инциденти с опасни вещества: налични са встъпителни курсове, курсове за напреднали и специализирани курсове
  • Закон за опазване на околната среда: обхваща действащите наредби, тяхното приложение и изпълнение
  • Закон за водните ресурси (WRA): курсове, свързани с действащото законодателство

Експертиза във всеки аспект на опазването на околната среда

Оперативната защита на околната среда обхваща много аспекти на дейностите на организацията. Качеството на водите, управлението на отпадъците, политиките за опасни вещества, замърсяването на въздуха и други трябва да бъдат експертно управлявани и наблюдавани, за да сте успешни.

Ние наемаме най-добрите експерти във всяка от тези области и посветихме много години, давайки възможност на индустриалния сектор да приеме политики и практики за опазване на околната среда. В нашите курсове ние предаваме това натрупано знание чрез лекции, ръководени от вътрешни и външни специалисти. Нашето обучение по опазване на околната среда е достъпно, практично, актуално и компактно.

Свържете се с нас за най-нова информация и оферти!

Други услуги

Обучение по системи за управление на околната среда

Курсове за обучение по управление на околната среда | TÜV Rheinland

Свържете се с нас и се възползвайте от нашите многобройни възможности за допълнително обучение!

повече

Контакти

Свържете се с нас сега!

Свържете се с нас сега!

Последно посетени страници за услуги