current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:

Обучение за получаване на сертификат за отговорност на доставчика (SCC)

Семинар по SCC | TÜV Rheinland

Надеждна и безопасна работа чрез обучение по SCC

Стандартът за отговорност на доставчика (SCC) е съвкупност от правила за системи за управление на здравето, безопасността и околната среда (HSE). Все по-често, както вътрешните, така и международните компании се нуждаят от доказателства за спазване на изискванията на SCC и за завършен курс на обучение по стандартите за безопасност на работното място.

Нашите семинари за SCC предоставят практически познания за ефективна безопасност при работа в областта на гражданското строителство, монтажните дейности и поддръжката. Ние напътствме операторите по време на процеса, предлагаме курсове за подготовка за изпитите, както и примерни изпити за сертифициране по SCC.

Като международно признати експерти в областта на безопасността ние използваме значителни ресурси и опит, за да създадем добре разработени и ефективни курсове за обучение по SCC. Ние сме надежден партньор по всички въпроси, свързани със сертификатите SCC, чеклистите за SCC и изпитите за получаване на SCC сертификат.

Искате да научите повече за нашите обучения по SCC? Обърнете се към наш представител, за да получите повече информация.

SCC квалификация за съответствие и безопасност

Предимства на нашето обучение по SCC | TÜV Rheinland

Предимствата от получаването на сертификат за отговорност на доставчика са в две направления: демонстриране на съответствие и оптимизиране на системите за безопасност. Първото, позволява на вашата компания да бъде конкурентноспособна на международната и вътрешната сцена, като изпраща послание на институциите и потенциалните клиенти за вашия ангажимент за защита на работниците и околната среда. Второто, влияе положително на вашата производителност и производство, като в крайна сметка намалява разходите, тъй като злополуките и авариите намаляват или се свеждат до минимум.

Вашият път към успешен изпит по SCC

Ние предлагаме семинари за висшето ръководство, както и семинари за служителите. И двете групи могат да избират най-подходящата от трите опции:

  • Тридневен курс, който завършва с полагане на SCC изпит за тези, които нямат професионална квалификация
  • Еднодневен курс с SCC изпит за лица, които имат професионална квалификация
  • Онлайн курс, завършен самостоятелно от лица с професионална квалификация; отделно се полага SCC изпит.

Изберете експертите по SCC квалификация

Нашата репутация като експерти по безопасност ни изпреварва; компаниите по света ни се доверяват да ги оценяваме, обучаваме и съветваме относно безопасността в различни индустриални сектори. Този опит ни дава уникална възможност да предоставяме отлично обучение по въпроси, свързани със здравето и безопасността при работа и опазването на околната среда. Нашето обучение по SCC се предлага в три формата, за да отговори на вашите потребности и да се възползвате от нашата експертиза.

Нашите експерти ще се радват да ви информират за нашите семинари по SCC. Свържете се с нас още днес!

Други услуги

Обучение по безопасност при работа

Обучение по безопасност при работа, базирано на ISO 45001 | TÜV Rheinland

Ние Ви даваме възможност да поддържате по-високи стандарти за здравословни и безопасни условия на труд с предметно ориентирано обучение.

повече

Safety Engineer Training

Контакти

Свържете се с нас сега!

Свържете се с нас сега!

Последно посетени страници за услуги