current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
translation missing: core_choose_country

Отворени семинари

Отворени семинари с TÜV Rheinland

Развийте компетенциите на своите служители с помощта на повече от 2 500 квалифицирани лектори

Непрекъснатото развитие на професионалните умения и квалификация е важна стъпка за насърчаване на личния и предприемачески напредък в рамките на вашата компания. Ние предлагаме широка гама от отворени семинари, работни срещи и курсове, които гарантират, че вашият управленски екип и вашият персонал ще използват своя опит, за да се внедрят най-новите разработки в техните области.

С над 2 500 висококвалифицирани и опитни лектори, обучители и преподаватели ние сме в състояние да осигурим специализирано обучение и експертни знания, които са подходящи за вашата област. Освен това, издаваме акредитирани дипломи и сертификати за много от нашите курсове.

Ние организираме семинари и работни срещи, които отговарят на вашите потребности от квалификация в общо 70 различни тематични области.

Къде се провеждат нашите курсове за обучение | TÜV Rheinland

Къде се провеждат нашите курсове за обучение

Искате ли индивидуална консултация, за да намерите най-подходящия семинар за вашите нужди? Свържете се с нас!

Променете вашата визия с нашите отворени семинари

Обмен на знания в нашите отворени семинари | TÜV Rheinland
Предимства на нашите отворени семинари

Нашите отворени семинари и работни срещи ви предлагат ориентирано към практиката учебно съдържание, представено в компактен вид. На нашите събития опитни преподаватели запознават вашите служители с най-новите разработки в съответните области. Нашите събития ви дават възможност да реагирате бързо на най-новите разработки, базирайки се на сигурна законова рамка.

Освен това нашите отворени обучения дават възможност на вашите служители да получат нови стимули и да прилагат нови идеи в работата си. Те ще се научат да подхождат към проблемите от различни ъгли, ефективно да ги разрешават и да "мислят мащабно" извън стените на собствения си офис.

Разработили сме нашите отворени семинари като идеална платформа за взаимен обмен на опит и информация между всички участници и техните лектори.

Широка гама от теми: Използвайте нашите семинари, за да отговорите на изискванията за сертифициране

Нашите опитни преподаватели обхващат голямо разнообразие от теми. Ние предлагаме подходящ избор на семинари в различни области, напр. в строителството (противопожарна защита и строителни технологии); инженеринг (напр., електрообзавеждане и поддръжка); здравеопазване, околна среда и енергетика; безопасност на работнотомясто; управление на качеството; сигурност на информацията и защита на личните данни.

Ние имаме центрове за обучение в целия свят с различна насоченост на темите във всяка страна. Нашите експерти използват най-съвременните средства за обучение, за да бъдете в крак с най-новите постижения и познания във вашата сфера на дейност.

За много от семинарите и работните срещи се издават дипломи и сертификати. Разгледайте нашата онлайн база данни със сертификати на Certipedia, за да разберете кои семинари ви дават съответната квалификация (PersCert).

Разнообразна гама от събития за всички ваши потребности от квалификация

За да осигурим нужната квалификация и да развием нови компетенции на вашите служители, всяка година предлагаме повече от 30 000 събития в 70 тематични области. Благодарение на нашата група от над 2 500 опитни лектори, обучители и специализирани преподаватели ние сме идеално позиционирани да предлагаме решения за всички ваши потребности от квалификация. Възползвайте се от нашия дългогодишен опит и богата експертиза в областта на професионалното обучение и преквалификация и се възползвайте от нашите съвременни технически средства.

Научете повече за нашите отворени семинари, работни срещи и курсове за обучение. Нашите експерти с удоволствие ще се свържат с вас!

Контакти

Свържете се с нас сега!

Свържете се с нас сега!

Други услуги

Вътрешни семинари

Вътрешни семинари с TÜV Rheinland

Спестете време и пари с нашите вътрешни семинари, съобразени специално с вашите нужди. Научете повече!

повече

Сертификация на персонал

Получете с наша помощ международно призната сертификация на персонал.

повече

Cloud-Based Learning Worlds

Educational Media and Learning Games

Последно посетени страници за услуги