current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
translation missing: core_choose_country

Вътрешни семинари

Вътрешни семинари с TÜV Rheinland

Индивидуални вътрешни семинари, съобразени с вашите нужди

Успехът на компанията зависи до голяма степен от непрекъснатото развитие на знанията и компетентността в съответната област. Вътрешните семинари предоставят чудесна възможност за насърчаване на напредъка на вашите служители без да се накърнява бюджета по отношение на време и средства.

Нашите опитни специалисти са тук, за да ви подкрепят при планирането и избора на най-оптималните методи за преподаване за вашите екипи. Нашите услуги могат да се съобразят с вашите изисквания, когато е необходимо.

С глобалната мрежа от над 2 500 преподаватели ние ви предоставяме вътрешни обучения в 72 различни области. Доверете се на нашия богат дългогодишен опит в областта на развитие на персонала и модерно обучение.

Искате ли да научите повече за нашите вътрешни семинари? Нуждаете се от консултация? Свържете се с нас!

Специализирани вътрешни обучения, провеждани директно на място

Предимства на нашите вътрешни обучения| TÜV Rheinland
Индивидуални специализирани вътрешни обучения

С нашите високо адаптивни вътрешни семинари получавате достъп до решения, които са индивидуално съобразени с вашите нужди и вашата компания. Извлечете ползите от семинарите, провеждани директно на място и адаптирани към вашите изисквания. При проявено от вас желание нашите преподаватели и консултанти ще ви предоставят своя изключителен практически опит директно във вашата компания при провеждането на семинари, курсове и индивидуални обучения за групи до 20 участници. Това ви позволява да сведете до минимум разходите си, като същевременно увеличите ефективността на вашите семинари.

Развиване на нови компетенции с помощта на първокласни преподаватели

Нашите преподаватели и лектори ви предоставят богатия си опит чрез вътрешни семинари по общо 72 тематични направления в различни области, като здравеопазване (напр., медицински контрол, медицински грижи); строителство (напр., изграждане на сгради и технология на строителството); енергетика и околна среда (напр., управление на енергията и енергийна ефективност); мобилност; закупуване; информационни технологии и много други. Нашите програми са персонализирани и могат да бъдат директно съобразени с вашите изисквания по ваше желание. Като бизнес, вие решавате дали да участвате активно в процеса на планиране или просто да останете фокусирани върху основните си компетенции, докато ние правим всичко останало, от планирането и изпълнението до оценката на развитието и напредъка на персонала.

Нашите услуги обхващат индивидуални учебни сесии, както и семинари и курсове за групи до 20 участника. Изборът е ваш: или нашите експерти посещават офисите на вашата фирма и провеждат учебните занятия директно на място, или можете да използвате някой от нашите учебни центрове в близост до вас.

За някои от нашите семинари можете да получите сертификат след успешно завършване на курса. Проверете нашата онлайн база данни за сертификати на сайта на Certipedia, за да разберете кои семинари предлагат квалификация по PersCert.

Оптимално вътрешно обучение от експерт

Ние разчитаме на широка мрежа от над 2 500 професионалисти и добре обучени лектори за нашите вътрешни курсове. Това ни позволява да ви предоставим семинари, които са индивидуално съобразени с вашите нужди – в много различни тематични области. Използвайте нашия опит и ноу-хау, за да оптимизирате професионалното развитие на вашите служители. Като независим и неутрален доставчик на услуги, ние сме правилния избор за задоволяване на всички ваши потребности от вътрешно обучение.

Свържете се с нас сега, за да научите повече за нашите вътрешни курсове. Нашите експерти с удоволствие ще ви помогнат!

Контакти

Свържете се с нас сега!

Свържете се с нас сега!

Други услуги

Отворени семинари

Отворени семинари с TÜV Rheinland

Придобиване на нови квалификации: Научете повече за нашата разнообразна гама от отворени семинари и работни срещи!

повече

Сертификация на персонал

Получете с наша помощ международно призната сертификация на персонал.

повече

Cloud-Based Learning Worlds

Educational Media and Learning Games

Последно посетени страници за услуги