current language
Belgium beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

PV performance ratio-beoordeling

performance ratio-beoordeling zonne-energie | TÜV Rheinland

Verifieer de operationele efficiëntie en kwaliteit van uw PV-energiecentrale met onze performance ratio-beoordeling

Een fotovoltaïsche (PV) of zonnecentrale die werkt zoals verwacht is een centrale die efficiënt en in overeenstemming met de financiële doelstellingen ervan werkt. Voor u als eigenaar, investeerder, geldschieter of ontwikkelaar kan onze performance ratio-beoordeling worden gebruikt om deze doelstelling te behalen.

Wij kunnen zorgen voor een onafhankelijke en nauwkeurige goedkeuring van uw nieuwe of bestaande PV-energiecentrale of enkele onderdelen ervan, zoals PV-modules, omvormers en transformators. Onze beoordelingen zijn gebaseerd op de best erkende praktijken en verifiëren de algemene kwaliteit en efficiëntie van uw PV-energiecentrale. Op elk moment in de levensduur van een centrale kunnen wij u en andere projectstakeholders voorzien van prestatie-informatie uit eerste hand en een realistisch beeld van het geïmplementeerde systeem.

Onze internationaal erkende naam, expertise in de zonne-energiebranche en compliance met alle relevante normen en beste praktijken worden weerspiegeld in een wereldwijd netwerk van zonne-energie-experts voor de ondersteuning van elk PV-project, op elk moment en op elke locatie.

Maak een afspraak met onze experts en kom meer te weten over onze PV performance ratio-beoordeling. Neem contact met ons op!

Vertrouwen in uw financiële investering door onze performance ratio-beoordelingsdiensten

PV performance ratio-beoordeling | TÜV Rheinland
Profiteer van de voordelen van onze PV performance ratio-beoordeling.

De performance ratio-apparatuur die wordt gebruikt door onze experts is in-house ontwikkeld en vormt een betrouwbare, nauwkeurige en flexibele externe oplossing voor alle soorten PV-energiecentrales en -technologieën. PR-meeteenheden zijn niet alleen een autonoom en onderling verbonden systeem, maar kunnen ook eenvoudig overal in de PV-energiecentrale worden geïnstalleerd.

Onze ultramoderne performance ratio-diensten zorgen voor een effectieve prestatiebeoordeling, die leidt tot zeer betrouwbare gegevens. Op deze manier krijgt u waardevolle informatie omtrent mogelijke afwijkingen van de contractueel overeengekomen energieopwekking en de impact ervan op uw PV-energiecentrale.

Dit geeft alle partijen en stakeholders dan weer duidelijkheid over de efficiëntie en gezondheid van de centrale en beperkt financiële onduidelijkheid. Stakeholders kunnen de beschikking krijgen over nauwkeurige en onafhankelijke informatie voor een evaluatie van de return on investment. Daardoor kunnen alle partijen het project met vertrouwen voortzetten.

Kostenefficiënte en nauwkeurige onafhankelijke PV-prestatiebeoordelingen

Onze performance ratio-beoordeling bestaat uit drie stappen: het instellen van de meetapparatuur gevolgd door gegevensverzameling en gegevensanalyse.

De instelling van ons apparatuur bestaat uit:

  • Gebruik van onze in-house ontwikkelde en nauwkeurig gekalibreerde meetapparatuur op locatie
  • Installatie van een autonoom systeem met eigen voeding
  • Positionering van onderling verbonden meeteenheden

Ons systeem voor correcte instelling kan ook zorgen voor:

  • Betrouwbare en eenvoudige gegevensverzameling
  • Zeer betrouwbare gegevens van metingen op lange en korte termijn
  • Metingen gemaakt in overeenstemming met van toepassing zijnde nationale en internationale normen
  • Gegevens voor alle soorten PV-energiecentrales en -technologieën

Onze zorgvuldig verzamelde gegevens worden vervolgens onderworpen aan:

  • Gedetailleerde analyse door onze experts om eventuele verschillen tussen de huidige en contractueel overeengekomen energieproductie te constateren
  • Inspectie voor de identificatie van specifieke afwijkingen die kunnen leiden tot slechte prestaties van de centrale

Voor meer informatie over de beste beoordelingspraktijken die zijn vastgelegd door een internationale groep experts en waaraan wij ons houden zie het IEA-rapport "Analytical Monitoring of Grid connected Photovoltaic Systems".

Vertrouw op een erkend en onafhankelijk raadgever in de zonne-energiebranche

Om potentiële investeerders, geldschieters en andere deelnemers met betrekking tot de kredietwaardigheid van een PV-project gerust te stellen, is de inbreng van een gerespecteerd raadgever van doorslaggevend belang. Met onze uitstekende reputatie zijn wij die erkende partner. Wij hebben niet alleen een goede reputatie wereldwijd, maar een naam die gebaseerd is op uitgebreide ervaring op de PV-markt alsmede veel gerelateerde gebieden. Ons wereldwijde netwerk kan elk project, op elk moment en op elke plek ondersteunen. Met onze naam op de beoordeling kunnen alle deelnemers meer vertrouwen in het project hebben.

Kom te weten hoe onze performance ratio-beoordeling u kan helpen bij het evalueren van de huidige operationele en financiële prestaties van uw systeem. Bel ons vandaag nog!

Dit is wellicht ook interessant voor u

Beoordeling van de opbrengst van zonne-energie

Beoordeling van de opbrengst van zonne-energie | TÜV Rheinland

Nauwkeurige, projectspecifieke berekeningen voor de opbrengst van zonne-energie voor betrouwbare rapportages over de netto-opbrengst .

meer

Technische due diligence voor PV-energiecentrales

Technische due diligence voor fotovoltaïsche energiecentrales

Wij voeren een technische due diligence uit voor zonne-energiecentrales voor eigenaren, investeerders en geldverstrekkers.

meer

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's