current language
Belgium beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land
translation missing: core_choose_country

Orderbewaking voor fabrikanten en leveranciers

Orderbewaking voor fabrikanten en leveranciers

Orderbewaking voor elk project

Inkoop en projectmanagement voor internationale projecten hebben te maken met complexe productie- en supply chain-processen in een sterk concurrerende en gevoelige wereldwijde markt. Vertragingen in materiaalleveringen en problemen bij de tijdige levering van de laatste onderdelen, elke obstructie tot levering kan leiden tot een kritische kostenstijging van het project en ontevreden klanten.

Orderbewaking helpt om risico's te minimaliseren en te voorkomen dat boeteclausules in werking treden. Om het doel van het project te bereiken worden onze diensten ingezet om een belangrijk deel van de projectplanning en -beheer te ondersteunen of over te nemen.

TÜV Rheinland is, met haar vele jaren ervaring, een erkende leverancier van supply chain services, waaronder orderbewaking. Fabrikanten en leveranciers kunnen profiteren van onze uitgebreide orderbewaking tijdens alle fasen van het productieproces. Het omvat de coördinatie van alle leveranciers, het tijdig identificeren van bedreigingen en knelpunten en het vermijden van te late leveringen en de bijbehorende sancties.

Voordelen van onze orderbewaking

TÜV Rheinland’s allesomvattende orderbewaking biedt:

  • Sterke ondersteuning bij de inzet voor de behoeften van klanten en bouwschema’s.
  • Ondersteuning bij het halen van betalingsafspraken.
  • Snelle identificatie van bedreigingen en knelpunten dankzij controlebezoeken.
  • Tijdige erkenning en eliminatie van kritische afwijkingen.
  • Vermijden van te late leveringen en dus voorkomen van het in werking treden van boeteclausules.
  • Zekerheid van een betrouwbaar en integer bedrijf

Neem contact op met TÜV Rheinland om meer te weten te komen over hoe onze orderbewaking succesvol kan worden ingezet bij uw organisatie.

Projectorderbewaking

We begrijpen de toegevoegde waarde van de orderbewaking en gebruiken het als dienst om fabrikanten te inspecteren en industriële productieplannen te beoordelen gedurende het gehele productieproces. Onze medewerkers en experts bieden fabrikanten en leveranciers een volledig assortiment van orderbewaking om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke levering op tijd plaatsvindt:

  • Toetsing aan de contractuele voorwaarden en actuele status van het project.
  • Bewaking van de voortgang van de productie en het identificeren van knelpunten.
  • Voortgangsrapportage

Orderbewaking, op locatie

Onze deskundigen voor orderbewaking ondersteunen uw project ter plaatse. Met bezoeken aan de fabrikant, kunnen orderbewakers de exacte huidige status van orders en projecten toekomstige planning herzien. Orderbewaking, uitgevoerd op het terrein als een 3rd party inspection, ondersteunt klanten door te controleren op de vooruitgang en het verstrekken van directe feedback bij het identificeren van mogelijke knelpunten en bedreigingen die uiteindelijk zou kunnen leiden tot vertragingen.

Orderbewaking, telefonisch

Telefonische orderbewaking is een essentieel onderdeel van de orderbewaking. Het is een waardevol instrument voor het toezicht op de vooruitgang met een fabrikant, in het bijzonder bij specifieke mijlpalen binnen het schema. Orderbewaking zorgt voor het halen van projectplanningen en zorgen voor een tijdige levering.

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Dit is wellicht ook interessant voor u

Leveranciersbeoordeling

Leveranciersbeoordeling

Uitgebreide evaluatie om bekwaamheid, kwaliteit en beschikbaarheid van leveranciers te garanderen.

meer

Laatst bezochte servicepagina's