current language
Belgium beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

ISO 9001-certificering

ISO 9001 - TÜV Rheinland

Optimaal kwaliteitsmanagement met ISO 9001-certificering

Al meer dan een miljoen bedrijven profiteren van een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 9001. Versterk uw processen met een certificering van uw managementsysteem en realiseer internationaal concurrentievoordeel.

Goed doordachte werkstromen zijn bepalend voor de kwaliteit van uw producten of diensten. Effectief kwaliteitsmanagement houdt rekening met de specifieke eisen en perspectieven van uw bedrijf. Met name door de procesgerichte benadering is een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 9001 geschikt voor alle industrietakken en bedrijven; van start-ups tot wereldwijd opererende concerns.

Een kwaliteitsmanagementsysteem dat is gecertificeerd conform ISO 9001 definieert wie verantwoordelijk is voor welke voor de kwaliteit relevante activiteiten en welke procedures moeten worden gevolgd. De norm vereist een gesloten controlesysteem waarvoor het systeem voortdurend opnieuw moet worden geëvalueerd teneinde een continu verbeterproces (Continuous Improvement process; CIP) te bewerkstelligen. Zo wordt gewaarborgd dat kwaliteitsgerichtheid een essentieel aspect is van het werk van uw medewerkers.

Continue verbetering

Wij evalueren en certificeren uw kwaliteitsmanagementsysteem conform de specifieke eisen van uw bedrijf. Onze kwaliteitsmanagementsysteemexperts kunnen bogen op vele jaren ervaring.

Maak een afspraak met onze experts als ook u uw kwaliteitsmanagementsysteem wilt optimaliseren met een certificering conform ISO 9001!

Kansen op internationale markten met ISO 9001-certificering

Met een internationaal erkende certificering van uw kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 9001 kunt u uw kansen om toegang te krijgen tot markten vergroten en een doorslaggevend concurrentievoordeel bewerkstelligen. Behalve sterke klantgerichtheid verschaft u uw klanten en zakenpartners een waardevol argument voor hun besluitvormingsproces. U kunt de effectiviteit binnen uw bedrijf vergroten en uw processen en structuren verbeteren. Daarmee kunt u aanzienlijke kostenbesparingen realiseren en tegelijkertijd uw aansprakelijkheidsrisico verkleinen. Ook kunt u profiteren van gemotiveerdere medewerkers door betere communicatie en betere beschikbaarheid van informatie.

Een ander voordeel: De High Level Structuur structuur van ISO 9001 maakt ook gecombineerde certificering met andere normen mogelijk. Wilt u meer weten? Download onze Veelgestelde vragen.

ISO 9001: 2015 - De herziening verbetert het kwaliteitsmanagement

De nieuwe versie ISO 9001:2015, die de oude versie ISO 9001:2008 vervangt, werd op 15 september 2015 gepubliceerd. De herziening omvat wijzigingen en effecten op kwaliteitsmanagement conform ISO 9001, die relevant zijn voor bedrijven, ongeacht hun omvang, en in alle industrietakken. De herziening van ISO 9001 is bedoeld om beter aan te sluiten bij de dynamische, complexe marktomstandigheden waarin veel bedrijven tegenwoordig opereren. Zowel de inhoud als de structuur is aangepast.

Als u al gecertificeerd bent conform ISO 9001:2008 kan deze certificering na een gap-analyse worden omgezet.

Stappen voor uw ISO 9001-certificering

De certificering van uw kwaliteitsmanagementsysteem verloopt via de volgende stappen. Onze competente experts staan tijdens het volledige proces tot uw beschikking.

  1. Initiële audit (optioneel)
  2. Gap-analyse (optioneel)
  3. Certificeringsaudit: Beoordeling van uw documentatie en demonstratie van de praktische toepassing
  4. Toekenning van de certificering en vermelding in de online certificatendatabase Certipedia
  5. Jaarlijkse controle-audit
  6. Hernieuwde certificering binnen drie jaar

Stappen voor certificering conform ISO 9001 - TÜV Rheinland

Bespaar tijd en geld met een gecombineerde certificering

Wij combineren en certificeren managementsystemen effectief en snel. Energie-, milieu- of kwaliteitsmanagementsystemen - aan u de keuze van de perfecte combinatie om uw bedrijf nog succesvoller te maken.

Lees meer over onze gecombineerde certificering.

Belangrijke vragen en antwoorden over kwaliteitsmanagement conform ISO 9001

pdf Veelgestelde vragen over de ISO 9001:2015-herziening 214 KB Download
pdf Algemene vragen en antwoorden over kwaliteitsmanagement conform ISO 9001 141 KB Download
pdf Informatieblad over de wijzigingen en het effect van de ISO 9001:2015 herziening 191 KB Download

Online Quick Check

ISO 9001 kwaliteitsmanagement systeem

Lees meer

ISO 9001:2015 Whitepaper

Download het nu gratis!

Lees meer

Dit is wellicht ook interessant voor u

Energiemanagementsysteem conform ISO 50001

ISO 50001-certificering van energiemanagementsystemen

Lagere energiekosten en een verhoogde energie-efficiëntie dankzij ISO 50001 certificering.

meer

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's