current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Sistemes de comunicació d'emergència en elevadors

Sistemes de comunicació d'emergència en elevadors | TÜV Rheinland

La nostra gamma de serveis de proves de comunicació d'emergència garanteix sistemes de trucada eficaços

Per garantir un funcionament segur del transport vertical i els sistemes d'elevació, són necessaris sistemes de trucada d'emergència eficaços per connectar-se amb un centre de comunicació d'emergències. Com a subministrador o fabricant, necessiteu un soci qualificat que pugui verificar la seguretat, avaluar la conformitat i oferir assessorament professional per a elevadors o sistemes d'alarma remota.

Podem ajudar-vos a navegar per la planificació, el desenvolupament i producció de sistemes de trucada d'emergència, provar els vostres centres de trucada i ajudar-vos a gestionar la vostra estratègia operativa general. A més, estem capacitats per realitzar exàmens de tipus del vostre sistema i per emetre un informe de proves amb resultats positius.

Sol·liciteu una revisió voluntària avui! Els nostres experts poden ajudar-vos a il·lustrar i millorar la seguretat dels vostres sistemes de comunicació d'emergència.

Tractament eficient d'emergències en elevadors amb avaluacions professionals

Els nostres experts realitzen avaluacions dels vostres equips de trucada i procediments d'emergència i us permeten contribuir activament a prevenir accidents. En comprovar si els vostres centres de trucada d'emergència, la vostra transmissió de comunicació i el vostre pla d'emergències compleixen tots els requisits rellevants i estàndards de seguretat, podem ajudar-vos a garantir la conformitat reduint, al mateix temps, el risc de responsabilitat: un potent missatge per als vostres clients i els nombrosos usuaris que confien diàriament en la seguretat del transport en elevadors. Si es produeix una emergència, podeu estar segurs que el vostre sistema d'emergència estarà a l'alçada de les circumstàncies.

Comunicació d'emergència en elevadors amb fiabilitat provada

Comunicació d'emergència en elevadors fiable de TÜV Rheinland
Fiabilitat provada – Podem ajudar-vos a optimitzar el vostre sistema de comunicació d'emergència

Provem la fiabilitat i us ajudem a optimitzar el vostre sistema de comunicació d'emergència. A més, els nostres experts us donen accés a una àmplia gamma de serveis, incloent-hi:

  • Planificació, desenvolupament i producció de sistemes de transmissió de trucades d'emergència
  • Anàlisi i avaluació dels vostres sistemes de trucada d'emergència
  • Proves de centres de comunicació d'emergències
  • Examen de tipus voluntari que pot resultar en un certificat de conformitat amb normatives de seguretat i sanitàries locals o internacionals

Com a operador d'elevadors, el vostre pla d'emergències i de comunicació ha de complir les normatives tècniques en matèria de seguretat industrial i noves normatives sanitàries i de seguretat industrial. Els nostres experts poden verificar el vostre pla d'emergències com a part de les nostres inspeccions i proves d'elevadors.

Si sou un subministrador o un operador de sistemes o centres de trucada d'emergència, aquests serveis constitueixen un conjunt integral per tal de garantir la seguretat i la fiabilitat.

Anys d'experiència i terminis curts en proves de sistemes de comunicació d'emergència en elevadors

Col·laborar amb el nostre equip d'experts us dóna accés a una àmplia gamma de serveis no només per al vostre sistema de comunicació d'emergència, sinó també per a les vostres operacions d'elevació en general: des d'inspeccions fins a avaluacions d'eficiència energètica .

La nostra experiència en el sector de la seguretat i eficiència en elevadors és àmplia: deixeu que ens n’ocupem nosaltres! Amb una trucada a un representant de TÜV Rheinland, podreu accedir a serveis de "finestreta única" i proves curtes.

Contacteu ara amb un expert de la vostra regió per a optimitzar els vostres sistemes de comunicació d'emergència!

Això també pot interessar-vos

Avaluació d'eficiència energètica d'elevadors

Avaluació d'eficiència energètica en elevadors

Optimització del consum d'energia en el transport vertical amb certificació i proves professionals.

més

Proves i inspecció d'elevadors

Proves i inspecció d'elevadors

Us donem suport amb serveis integrals que cobreixen tots els aspectes dels sistemes d’elevació.

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment