current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Avaluació d'eficiència energètica d'elevadors

Avaluació d'eficiència energètica en elevadors

Optimització del consum d'energia en elevadors amb avaluacions d'eficiència energètica

Millorar l'eficiència energètica dels vostres ascensors i elevadors no és només un pas important cap a un futur més verd, sinó també una manera de garantir estalvis a llarg termini a través de tota la vida útil de les màquines.

La nostra avaluació d'eficiència energètica en elevadors són eines valuoses per identificar àrees de millora de rendiment energètic i oportunitats per estalviar energia i costos. També emetem certificats d'eficiència energètica individuals per a elevadors d'acord amb la norma alemanya VDI 4707 part 1.

Podeu confiar en el nostre equip d'experts, el qual us proporcionarà un assessorament professional i serveis immillorables. Arquitectes, constructors, propietaris d'edificis, fabricants d'elevadors i operadors: tots recorren a nosaltres per assumptes relacionats amb l'eficiència energètica i el transport vertical.

Us donem la benvinguda a la vostra oportunitat d'ajudar-vos a millorar el vostre perfil mediambiental i a reduir costos energètics. Contacteu amb nosaltres avui per a incorporar-vos al sector dels elevadors ecològics!

Aprofiteu els avantatges dels elevadors ecològics

Avaluar l'eficiència energètica dels elevadors que fabriqueu, instal·leu, posseïu i opereu pot semblar una consideració menor, ja que el transport vertical només constitueix entre un 3 i un 8 % de tot el consum energètic general d'un edifici. No obstant això, a causa del llarg cicle de vida d'ascensors i elevadors, el fet d’haver avaluat la seva eficiència es pot traduir en processos simplificats i una reducció de costos a llarg termini. Les nostres anàlisi poden ajudar-vos a detectar mesures potencials d'estalvi d'energia i optimitzar el rendiment de costos i energia en operacions d'elevació. També podem facilitar-vos una referència d'edificis llogats o venuts (similar al certificat energètic alemany) o emetre un certificat d'acord amb la norma VDI 4707 part 1.

A més de l'aspecte econòmic, les nostres avaluacions d'eficiència energètica en elevadors contribueixen a la sostenibilitat i la reducció de les emissions de diòxid de carboni, la qual cosa millorarà alhora la vostra reputació com a una organització responsable. Els nostres experts ofereixen assessorament i formació per conscienciar sobre el disseny ecològic, - ES el que us permetRÀ demostrar el vostre compromís amb el medi ambient i la societat.

Serveis de "finestreta única" per garantir l'eficiència energètica en elevadors

Avaluació d'eficiència energètica d'ascensors i elevadors
Serveis integrals d'eficiència energètica per a elevadors

Ja sigui abans del lliurament a les instal·lacions del fabricant, després de la instal·lació o periòdicament després de millores estructurals o renovacions, els nostres experts poden realitzar les següents accions:

  • Mesurar el consum energètic in situ
  • Definir àrees potencials d'optimització
  • Oferir una anàlisi d'optimització pel que fa als costos i l'estalvi d'energia

Podem fer un seguiment amb serveis d'assessorament, cursos formatius, certificacions i avaluacions de conformitat i serveis relacionats. Aquests poden incloure:

  • Elaboració de conceptes operatius i de finançament
  • Realització de programes de formació sobre disseny ecològic
  • Facilitació de referències
  • Realització periòdica d'inspeccions

Experiència al voltant de la norma VDI 4707

Els nostres anys d'experiència en proves i inspeccions d'elevadors demostren la nostra reputació com a soci de confiança en el sector de l'avaluació i seguretat d'elevadors. Per identificar l'eficiència energètica d'acord amb la norma VDI 4707, els nostres experts també mesuren valors claus, estimen la demanda energètica anual, classifiquen els vostres productes i proporcionen un conjunt de pautes per ajudar-vos a millorar l'eficiència energètica dels vostres equips d'elevació. Estem disposats a transmetre-us l'experiència que hem adquirit.

Demaneu una cita amb els nostres experts en eficiència energètica per tal d’obtenir més informació sobre com podem ajudar-vos a asseure les bases d'uns edificis més ecològics.

Les nostres referències d'eficiència energètica en elevadors

pdf Modernització d'elevadors, Ucraïna 1 MB Descàrregues

Descàrregues

pdf Brochure - Inspection and Certification Services for Elevators and Escalators (english) 3 MB Descàrregues

Això també pot interessar-vos

Proves i inspecció d'elevadors

Proves i inspecció d'elevadors

Us donem suport amb serveis integrals que cobreixen tots els aspectes dels sistemes d’elevació.

més

Sistemes de comunicació d'emergència en elevadors

Sistemes de comunicació d'emergència en elevadors | TÜV Rheinland

Proves, avaluació de conformitat i assessorament per als vostres sistemes d'emergència de transport vertical.

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment