current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Serveis de formació (SF)

Gestió de la formació contínua

Gestió eficient de la formació continua amb els nostres serveis gestionats de formació

La qualificació dels treballadors és la base de l'èxit d'una empresa. No obstant això, la formació de treballadors implica sovint una gran inversió de temps i esforç, el que genera costs elevats. Un sistema de gestió de la formació sistemàtic i eficient permet planificar d'una manera prospectiva i rendible, el que es tradueix en una reducció considerable dels costos.

Com a part dels nostres serveis de formació, planifiquem i duem a terme cursos de formació en el vostre nom, sigui com un procés complet o en parts individuals. Preservareu els vostres recursos, creareu espai per a la vostra activitat principal i fareu la formació de personal més econòmica i eficient.

Beneficieu-vos de la nostra àmplia experiència a l'hora de gestionar estàndards reconeguts i ampliar el coneixement amb tecnologies modernes.

Vol saber com pot beneficiar-se la seva empresa dels nostres serveis de formació? Contacteu amb nosaltres ara.

Planificació i implantació per als vostres cursos de formació amb la nostra xarxa internacional de formació

Desenvolupem solucions individuals a mida de la vostra situació, tant si necessiteu projectes a curt termini com implantacions complexes o estratègies exhaustives per a la vostra formació. Els nostres experts s'encarreguen del disseny i els aspectes organitzatius d'aquest procés.

El nostre objectiu és combinar processos ajustats i una formació contínua de qualitat amb una administració i organització òptimes perquè la formació de personal sigui el més eficient possible.

Us beneficiareu dels nostres sistemes d'eficàcia provada per a serveis gestionats de formació i de la nostra experiència; a més, obtindreu un monitoratge, control i sistema d'informes d'un únic proveïdor. Els nostres experts ofereixen serveis amb la màxima qualitat. També us beneficiareu d'una gestió de comptes internacional amb un únic punt de contacte entre el sistema de formació i el control de l'educació.

Els nostres serveis de gestió de la formació

El nostre procés per optimitzar la vostra gestió formativa
Resum dels nostres serveis per a la vostra gestió formativa

Planifiquem, dissenyem i organitzem solucions formatives com a models associats al llarg de tota la cadena de valor. El nostre sistema de serveis de formació (SF) s'ocupa de diferents processos involucrats en la planificació i facilitació de la formació.

Resum dels nostres serveis:

  • Gestió d'esveneniments
  • Gestió de participants
  • Informes
  • Gestió de socis i proveïdors
  • Gestió de qualitat/processos
  • Gestió de sistemes i interfícies
  • Gestió financera de la seva formació (FUNDAE)
  • Help desk

També us ajudem a usar les eines d'aprenentatge i els sistemes de gestió formativa, i descrivim maneres individuals per formar el vostre personal de manera eficient i efectiva.

Beneficieu-vos de la nostra experiència en l'àmbit dels serveis de formació.

Gràcies a la nostra experiència en l'àmbit de la gestió de la formació contínua, podem assessorar-vos al llarg de tot el procés. Assessorem departaments, com ara departaments de recursos humans, tècnics o de contractacions, sobre com introduir de forma satisfactòria i implantar de forma efectiva un sistema de formació. Estalvieu temps amb el nostre flux de treball automatitzat i obtingueu un catàleg en línia i una connexió als nostres sistemes propis.

Feu que la vostra gestió formativa sigui eficient i rendible. Assessoreu-vos ara.

Contacte

Més informació sobre la oferta formativa.

Més informació sobre la oferta formativa.

Pàgines de serveis visitades recentment