current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país
translation missing: core_choose_country

FSSC 22000, Una Solució Global

FSSC 22000, Una Solució Global

Abast

Demostri la innocuïtat dels seus aliments, amb el nou estàndard en innocuïtat alimentària, FSSC 220000

Recentment, Global Food Safety Initiative - GFSI (iniciativa mundial per a la innocuïtat alimentària) ha aprovat el contingut per a un nou estàndard en innocuïtat alimentària, FSSC 22000 que incorpora elements d'innocuïtat alimentària i abordats per estàndards previs com ISO 22000:2005, HACCP, BRC , i IFS, així com especificacions com PAS 220:2008.

La FSSC 22000 presenta un aproximació d'un sistema de gestió de la innocuïtat alimentària amb altres sistemes elaboradores d'aliments. Està basada en la ISO 22000: 2005, la norma s'integra perfectament amb altres sistemes de gestió com ISO 9000, ISO 14000 i OHSAS 18001, convertint-se en part integral de l'estratègia de qualsevol organització que elabori aliments per millorar la seva qualitat i assegurar la innocuïtat .

Beneficis

La certificació FSSC 22000 que li ofereix TÜV Rheinland com a entitat acreditada li permet:

  • Disposar d'una beneficiosa eina de gestió, en la qual es combinen la seguretat alimentària i els processos de negoci, permetent a les organitzacions complir amb els més exigents requisits dels clients.
  • L'ajuda a complir amb els requisits del mercat: L'estàndard FSSC 22000 incorpora requisits addicionals que emfatitzen criteris ja coberts pels estàndards que elaboradors i proveïdors han de complir.

La Certificació en 6 passos

La Certificació de Sistemes de Gestió de Innocuïtat Alimentària FSSC 22000 es realitza en 6 passos:

1. Auditoria preliminar (opcional)
Els auditors fan una auditoria preliminar per determinar si en la seva empresa ja s'ha aplicat qualsevol requisit associat amb aquesta norma i, en cas afirmatiu, quines.

2. Auditoria de certificació. Etapa I
Avaluació del sistema de gestió d'innocuïtat alimentària i revisió de la seva documentació, estat i grau de comprensió dels requisits de certificació de la norma FSSC 22000.

3. Auditoria de certificació. Etapa II
Avaluació de la implementació del seu sistema d'innocuïtat alimentària en la pràctica, inclosa l'eficàcia. Informe final amb presa de decisió

4. Emissió del certificat
Una vegada que s'hagin complert tots els criteris, la seva empresa rebrà el certificat, en el qual es posarà de manifest la implementació del seu sistema de gestió de la innocuïtat alimentària i la conformitat amb la norma FSSC 22000.

5. Auditories de seguiment
Les nostres avaluacions anuals de seguiment l'ajudaran a optimitzar contínuament els seus processos.

6. Renovació de la certificació
L'auditoria de renovació es porta a terme transcorreguts tres anys, i l'ajudarà a desenvolupar processos de millora continus. Això posarà de manifest davant els seus socis i clients el seu compromís a llarg termini de cara a aconseguir una major seguretat alimentària.

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Això també pot interessar-vos

Certificació Global BRC

Certificació Global BRC

Servei complet de l'estàndard global BRC en termes d'aliments

més

Certificació ISO 22000

Certificació ISO 22000

Garantia de qualitat sense llacunes jurídiques: des dels productors als consumidors

més

Pàgines de serveis visitades recentment