current language
Spain disponible en els següents idiomes:
... o tria la pàgina del país

Certificació segons IRIS

Certificació segons IRIS

La norma del sector ferroviari per garantir la màxima qualitat

Des dels rails fins als sistemes de frenada, la norma internacional per al sector ferroviari, abreujada IRIS, ofereix als proveïdors d'aquest sector un llenguatge uniforme, directrius homogènies i el reconeixement mutu de les inspeccions. La norma de qualitat es va iniciar el 2006 per part de quatre dels més importants fabricants de sistemes i la UNIFE, (Unió d'Indústries Ferroviàries Europees), l'òrgan de govern del sector ferroviari. Està basada en els requisits de ISO 9001, i gaudeix de reconeixement internacional.

La transparència desemboca en avantatges de mercat

Cada empresa certificada es registrarà a la base de dades IRIS de la UNIFE (Unió d'Indústries Ferroviàries Europees), i TÜV Rheinland li ofereix la possibilitat d'estar present en la seva pàgina web, on reflecteix totes les entitats i productes certificats, Certipedia (bases de dades utilitzades sovint per part de compradors procedents de fabricants de prestigi abans de seleccionar els seus proveïdors).

Aquesta certificació representa una autèntica prova de qualitat davant els ulls dels possibles contractistes.

Beneficis

La certificació IRIS de TÜV Rheinland li permet:

  • Obtenir una posició competitiva a nivell internacional, la norma IRIS està reconeguda com a tal a tot el món L'empresa certificada IRIS podrà comptar amb una imatge internacional per estar inserida a la base de dades dels proveïdors certificats IRIS a la qual tindran accés tots els constructors de vehicles, els proveïdors de material ferroviari i, en definitiva, tots els subjectes interessats a operar en el sector ferroviari
  • Com a proveïdor, incrementa les seves oportunitats d'obtenir finançament
  • Guanyar més clients satisfets, la qualitat del seu treball destacarà
  • Reduir el risc de responsabilitat: té la capacitat d'analitzar processos de forma més eficaç i millorar el grau de qualitat en totes les baules de la "Supply Chain"
  • Estalviar temps i costos: aquest certificat omet la necessitat de determinades auditories de fabricació i permet optimitzar les auditories en termes d'eficiència i estandardització.

Millora de la qualitat en la indústria Ferroviària en tres senzills passos

El seu camí cap a la certificació IRIS:

Fase 1, Auditoria
La primera fase implica determinar si la seva empresa pot optar a rebre la certificació. Les nostres auditories determinar si qualsevol dels requisits associats amb aquesta norma ja han estat desenvolupats a la seva empresa. Sobre la base d'aquests resultats, podrà desenvolupar mesures d'optimització.

Fase 2, Auditoria
Durant la segona fase examinarem tots els processos i documents basats en el catàleg de requisits de la norma IRIS i la seva implementació.

Certificació
Després de la culminació satisfactòria de l'auditoria, rebrà el certificat que, posteriorment, serà publicat tant a la pàgina web www.iris-rail.org com en la de TÜV Rheinland, en www.tuv.com.

Aquest és un mètode eficaç de mostrar la qualitat del seu treball de forma oberta i autèntica, i garanteix que pugui destacar entre la competència.

Això també pot interessar-vos

Certificació segons ISO/TS i IATF 16949

Certificació segons ISO/TS i IATF 16949

Gestió de qualitat per a proveïdors de components en el sector de l'automoció

més

Sistema de gestió de qualitat sota la norma ISO 9001

Sistema de gestió de qualitat sota la norma ISO 9001

Augmenti l’eficiència i fomenti la confiança mitjançant un sistema de gestió de qualitat sota la norma ISO 9001.

més

Contacte

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Pàgines de serveis visitades recentment